Влез

View Full Version : Poro4en kryg

08-27-2006, 00:05
momi4etata kato navlezem v puberteta sme o6te malki naivni na tema lubov..vqrvame v istinskata lubov..sre6tame nqkoe mom4e(nqkoi batko..gotiniq v daskaloto ili ot kvartala) to se dyrji milo s nas i nie hlytvame..vqrvame 4e tova e 4oveka 4e sme vlubeni 4e i toi ni obi4a :smt007 ..toi oba4e si poigrava s nas..piodigrava se s na6ite 4uvstva i ni zarqzva..nie sme super naraneni :cry: i si otvarqme o4ite..re6avame 4e i nie trqbva da izpolzvame mom4etrata i da gi vyrtim na malkiq si pryst..4e trqbva da se zabavlqvame i 4e lubov na tazi vyzrast nqma :roll: ..be stavame ku4ki :twisted: ..togava se hva6tame s nqkoe dobro mom4e razbivame mu syrceto #-o ..i to re6ava sy6to kato nas nqkoga otnosno mom4etata 4e momi4etata sa vsi4ki ku4ki i 4e netrqbva da im se ima vqra [-( ..i 4e trqbva se izpolzvat samo za ednata zabivka(za ednoto e****) :evil: ..toi se hva6ta s nqkoe malko i naivno momi4ence i istoriqta se povtarq.. ](*,)

tova e prosto scenarii..ne kazvam 4e vinagi taka stava!!!!..no kakvo mislite?syglasnili ste donqkyde s napisanoto po gore ot men?kajete si mnenieto..

08-27-2006, 00:24
Доста повърхностно са разгледани нещата, но в общи линии е така. С малки изключения двата пола се пързалят един друг, като не осъзнават, че в тази игра няма победители и победени.

В крайна сметка, навсякъде е пълно с гъзарчета и кучки. Жалкото е, че повечето момичета си падат по първите, а повечето момчета по вторите. Факт, който не можем да променим, колкото и да се чешем езиците...

Axxxel
08-27-2006, 00:33
Много претупано...отгоре отгоре...това според мен е сценарий за около 10% от случаите.Тоест нещата не се развиват точно така.Всеки отделен индивид си има характер.На някои им харесва да са гъзарчета и кучки...на други не...това е

koalka
08-27-2006, 07:45
Говориш за всички момичета,което не е правилно.Може и така да става при някои,но аз не мисля,че сега не могада изпитвам любов,да бъда влюбена.Не се занимавам с батковци,защото знам какво искат повечето от тях и не си падам по свалячи-дразнят ме.Това дали да нараниш едно момче не си го избираш.Ако не го обичаш естествено,ако той те обича ще го нараниш.

cskamoni4ka
08-27-2006, 08:03
ЪхЪм...някои така правят...

BeBcHeTo
08-27-2006, 08:32
koalka
Мега фен

Говориш за всички момичета,което не е правилно.Може и така да става при някои,но аз не мисля,че сега не могада изпитвам любов,да бъда влюбена.Не се занимавам с батковци,защото знам какво искат повечето от тях и не си падам по свалячи-дразнят ме.Това дали да нараниш едно момче не си го избираш.Ако не го обичаш естествено,ако той те обича ще го нараниш

GLeZoRanA
08-27-2006, 09:10
Говориш за всички момичета,което не е правилно.Може и така да става при някои,но аз не мисля,че сега не могада изпитвам любов,да бъда влюбена.Не се занимавам с батковци,защото знам какво искат повечето от тях и не си падам по свалячи-дразнят ме.Това дали да нараниш едно момче не си го избираш.Ако не го обичаш естествено,ако той те обича ще го нараниш.
:!: И все пак... аз се научих да бъда кучка и да си играя с мъжете точно в тази красива възраст ;)

08-27-2006, 09:23
:!: И все пак... аз се научих да бъда кучка и да си играя с мъжете точно в тази красива възраст ;)

Да се беше научила и да пишеш, цена нямаше да имаш!

GLeZoRanA
08-27-2006, 09:25

Да се беше научила и да пишеш, цена нямаше да имаш! Аз съм се научила пиле . Точно в момента обаче не ми се мисли и не ми пука дали пиша правилно или не;) И ако обичаш не ми дръж сметка ок?

08-27-2006, 09:36

Да се беше научила и да пишеш, цена нямаше да имаш! Аз съм се научила пиле . Точно в момента обаче не ми се мисли и не ми пука дали пиша правилно или не;) И ако обичаш не ми дръж сметка ок?

Поздравявам те с Thousand Foot Krutch - Phenomenon.

Enjoy!

Angel_Girl
08-27-2006, 09:46

Права си

kimi_raikonen
08-27-2006, 10:03
momi4etata kato navlezem v puberteta sme o6te malki naivni na tema lubov..vqrvame v istinskata lubov..sre6tame nqkoe mom4e(nqkoi batko..gotiniq v daskaloto ili ot kvartala) to se dyrji milo s nas i nie hlytvame..vqrvame 4e tova e 4oveka 4e sme vlubeni 4e i toi ni obi4a :smt007 ..toi oba4e si poigrava s nas..piodigrava se s na6ite 4uvstva i ni zarqzva..nie sme super naraneni :cry: i si otvarqme o4ite..re6avame 4e i nie trqbva da izpolzvame mom4etrata i da gi vyrtim na malkiq si pryst..4e trqbva da se zabavlqvame i 4e lubov na tazi vyzrast nqma :roll: ..be stavame ku4ki :twisted: ..togava se hva6tame s nqkoe dobro mom4e razbivame mu syrceto #-o ..i to re6ava sy6to kato nas nqkoga otnosno mom4etata 4e momi4etata sa vsi4ki ku4ki i 4e netrqbva da im se ima vqra [-( ..i 4e trqbva se izpolzvat samo za ednata zabivka(za ednoto e****) :evil: ..toi se hva6ta s nqkoe malko i naivno momi4ence i istoriqta se povtarq.. ](*,)
хич не съм съгласен.При мен не се е получило така макар че доста пъти ме нараниха, никога няма да мисля че момичетата са кучки.Момичетата са същества които не заслужават да бъдат наранявани.Те не трябва да плачат и да страдат.Никой не заслужава да страда но ако някой трябва да страда то това сме ние момчетата
tova e prosto scenarii..ne kazvam 4e vinagi taka stava!!!!..no kakvo mislite?syglasnili ste donqkyde s napisanoto po gore ot men?kajete si mnenieto..

IKisseDAGirL
08-27-2006, 10:41
абе влагаш ли мн чувства, просто е невъзможно нечие сърце да остане неразбито - на тая възраст не може вечно да си с някой, все някога ще се разделите и един от двамата ще е пострадалият

така е устроено всичко, че няма начин никой да не бъде наранен :roll:
на по 15-16 години сме в кайна сметка, вярваме в някакви неща, дето ги има по сапунките и приказките, и си мислим, че са истина...
само като гледам изказванията в почти всяка една тема.. "любовта на живота ми", "цял живот него съм търсила", "никога няма да го забравя", "той е истинската ми любов"... :lol: :lol:

Krem4eto
08-27-2006, 16:32

ДА...понякога така се получава...Но понякога наранените си мислят че ще намерят истинския и продължават да търсят(без да разбиват сърца)!Все пак всички са били наранени поне веднъж и всички реагират по различен начин!!!

without`love
08-27-2006, 17:11
Начина е да се научиш да различаваш кой от кой тип е.. и ще се оправи този кръговрат, лошото е че вече някой са доста изпечени играчи и трудно едно младо, неориентирано момиче би познало това.. но това да се депресираш, да се затваряш в себе си и да мислиш, че всеки следващ, ще бъде еднакъв с предишния е повече от глупаво, гориш, гориш, трупаш опит, започваш да различаваш хората и винаги ще улучиш след това.. аз лично съм преодолял доста и вече лесно познавам бройкаджийте и момичетата, който се опитват да използват тоя и оня заради разни други "облаги".. именно това мислене, че когато някой те нарани трябва да се затвориш в себе си и да нараняваш всички останали води до този така наречен кръговрат.. така, че отървете се от него и нещата ще се оправят. Само слабите хора биха мислили така, силните биха издържали всичко до пътя им към успеха.

summer_04
08-29-2006, 18:11
ima izvesten rezon v tova koeto si kazala!

mnogomili4kata-sf
08-29-2006, 21:05
Гласувам за "така е!" с две ръце

Samotnik
08-29-2006, 21:50
Ами има нещо вярно в тези думи, но зависи много от личния характер на човек.Но много пъти след като се разделих с бившата съм си мислил, че тя се държи по този гаден начин именно, защото на нея са и го правили и сега иска да си го върне.Глупаво е, знам, глупаво е да си го връща на момче, което няма вина за нищо от миналото, но е така...Затова когато човек зарязва някое момче/момиче трябва да се замисли колко сърца разбива, защото когато се подиграеш с чувствата на някой той автоматично се затваря в себе си, става студен, не допуска никой до себе си и се държи по същия начин, както са се държали с него.И ако улучи насреща някоя добра душа, някой на когото все още не са му разбивали сърцето, това го прави той...И така следващия става гадния и го предава на следващия и така...до безкрайност :( :cry:

CVETELLINA
08-29-2006, 22:42
абе влагаш ли мн чувства, просто е невъзможно нечие сърце да остане неразбито
е това е цялата истина!:}}

а по темата,в някои случаи е така както е написала авторката,но
хората са различни,по характер,по поведение,както
и по начина,по който понасят дадена ситуация..
не е казано,че ако са ти разбили сърцето веднъж,после
ти трябва задължително да си го върнеш на невинен човек...
но има и такива хора,които си изкарват яда от предната си връзка,на сегашното си гадже,което според мен е грешно и аз не бих го направила..:]

но всеки намира любовта рано или късно и тогава и голямото газарче и голямата кучка, стават еднакви,защото любовта не признава такива неща,тя се случва...и хората просто се променят.. :wink: