Влез

View Full Version : 1001 nosht

be^a^Lady
08-27-2006, 12:47
prochetoh suma tyjni istorii ... hilqdi vliubvanq ... hjilqdi naraneni hora .... ne iskam ot vas syvet iskam prosto da razkaja moqta istoriq ...
Bqh malka i naivna, zagubih priqtelite si pochina maika mi ... bqh v depresiq ... jiveeh s 2ta sypruga na tatko koqto e super mila ... no lipsata na frz me vkara v mIRC ... zapozna me s mnogo hora- edna chast ot koito veche poveche ot 8/9 meseca sme kompaniq , azpozna me i s edno momche .... vliubih se adski mnogo .... pyrvata istinska liuboiov ... toi me narani .... otnovo se otchaqh - zaradi nego zagubih doverie v nai blizkata mi priqtelka , toi mi izneveri s neq ... 6 meseca go prejivqvah s hilqdi drugi vryzki - smenqh gi den za den i nikoi ne mi otkradna syrceto ....
namerih nova priqtelka, zamesti starata s koqto vse oshte smev dobri otnosheniq , otidohme na pochivka, vidqh momche, vliubih se ot 1 pogled v nego .... ne beshe moi tip, nqmashe nishtu koeto az da haresvam vmomchetata no prosto beshe TOI ... ne iskah da go svalqm ne iskah da s dyrja kato kurva zashtoto znaeh che sled pochivkata nqq da se vijdame i shtqh da sym naranena . No v kraina smetka se vliubih v nego i trygnahme. Tezi dni s nego na pochivkata - az bqh nai shtastliviq chovek na sveta denem i oshtem sys nego, pregrydki celuvki po int otnosheniq ...nejnata mu toplina .... nesravnimo e chustvoto kato go pregyrna s kakvoto i da bilo drugo ... vyrnah se ... chakah go izvestno vreme da se vqsne v moq grad ... doide ... vidqhme se ... i tonovo celuvki pregrydki laski ... syshto kato na pochivkata syshto kakto kogato trygnahme; v ochite mu goreshe plam kakto i v moite , iskah go i znaeh che i toi men .... obojavah go ... na sledvashtiq den se skarahme , za gluposti no toi trqbvashe da me razbere, bqh jertvala otnosheniqta s 2ta si maika zaradi nego ... postavih neq i nego na kantar i izbrah ... toi trqbvashe samo da izlezne i da se vidim ... no problem - nqmaha mu gi kliuchovete ... skarahme se za tva - za nai ama nai golqmata typotiq , glupost ot klasa .... ne se sdobrihme .... skysahme tochno na denq kogato toi za 1 pyt meceluna - v syshtiq chas dori no 1 mesec po kysno ;( sega sym otnovo v depresiq zashtoto znam che go obicham ... navsqkyde okolo men vsichko govori za nego, kato pusha se seshtam kak pushi, kato mi e studeno kak me gushva, kak me gleda, kak me celuva, mirisa na kojata mu rycete mu .... no veche go nqma ... :cry: :cry: :cry:

priti_kiti
08-27-2006, 12:55
Ми.. кфо да ти кажа.. може би нямаш късмет,знам ли..
Наистина много кофти,но тряя да намериш сили да продължиш щото друг изход няма..

Obitax
08-27-2006, 13:01
edin pat si uspqla da se prebori6 sega za6to da ne go stori6 2-ri pat ??? ne se predavai bori se do "posledna kapka krav" !

08-27-2006, 13:25
e da oba4e sled kato go obi4a,nikak ne e lesno da go zabravi..a i tq kazva i 4e v negovite o4i e imalo plam kakto v neinite..taka 4e za6to ne mu zvanne6..ne pogovorite..,moje puk da se opravqt ne6tata,izvini mu se daje ako misli6 4e ti si vinovna,edno izvinqvai edvali struva pove4e ot lubovta ti..koi znae moje i ti da mu lipsva6,no i dvamata da ste inati i da 4akate drugiq da se obadi..probvai:) i ako se re6i6,kaji kak sa se razvili ne6tata

cMeTaHka
08-27-2006, 13:27
e da oba4e sled kato go obi4a,nikak ne e lesno da go zabravi..a i tq kazva i 4e v negovite o4i e imalo plam kakto v neinite..taka 4e za6to ne mu zvanne6..ne pogovorite..,moje puk da se opravqt ne6tata,izvini mu se daje ako misli6 4e ti si vinovna,edno izvinqvai edvali struva pove4e ot lubovta ti..koi znae moje i ti da mu lipsva6,no i dvamata da ste inati i da 4akate drugiq da se obadi..probvai:) i ako se re6i6,kaji kak sa se razvili ne6tata

am tova sm az no kusno se setih da se logna :wink: ,e uspeh :)

koalka
08-27-2006, 15:28
Опитай се да се събереш с него.Просто не си струва за глупости да се карате и после да късате заради тях.ТГрябва да го преодолеете.Не се отказвай от него.Но няма да е зле и дса му се извиниш.