View Full Version : da vi pitam za prezervativite?
zna4i da vi pitam kogato praehme sex s moq fr i prezervativa mu se izhluzva6e i mu padna ot pi6kata predi da be6e svar6il i toi posle pak si go sloji obratno i taka dokata svar6i. pri takava situaciq ima li opasnost ot zabremenqvane?
djindji_f
08-27-2006, 18:28
v kraina smetka kade e svar6il,v prezervativa li?
maybelline
08-27-2006, 19:10
Да ти кажа честно,не мисля че нещо е станало.Вероятността да се забременее така...Нали презервативът все пак е бил на пениса му почти през цялото време,а и е свършил в него...Мисля че няма защо да се притесняваш.Да,знам че някои сега ще ме нападнат с обяснения за презеякулационната течност и да,наясно съм за нея и че има опасност,но както беше описан случая,едва ли нещо е станало.Все пак вземете едно тестче след 7 дена(в аптеката има такива които отчитат бременност{или отсъствието на бременност} 7 дни след полов акт).
WindWaker
08-27-2006, 19:11
az samo se pitam za6to pravqt seks dicata sled kato zadavat takiva vyprosi i o4evidno nqmat gram informaciq 6to e to tva seksa
offfff, vijte temata ne e bazik. Vse pak vaprosa mi be6e ne dali 6te si imame momi4e ili lainence, za6toto kato smenqhme pozata i prezervativa mu se izhluzi i mom4eto mi si go postavi pak, predi da si e vkaral penisa otnovo vse pak nqam opasnost, nali?
ne nqma opasnost,ne se pritesnavai!
kak se izhluzva penis ako pita6 men "mom4eto " ti trqbva da si tarsi prezervativi za negovata pi6ka kat mu e malka taka e
бах.мноу му малка пишката на твоа пириятел уе.
blackCock
08-28-2006, 02:18
lele pa vie s golemite pi6ki si4kite!!!
ama verno na toq kvo mu e bilo pi6leto be :mrgreen: :---)
e zako trq da mu e malka pi6kata za da mu se izhluzva?
Може да се изхлузи и ако не е сложен както трябва ...
между другото не е мн хубаво изхлузен презерватив да се ползва пак :)
Ама нищо не е станало.
Zlat4eto
08-29-2006, 10:54
Mili4ka moje li samo da te pitam kak si e slojil prezervativa sled kato my se e izhlyzil....?Ako prezervaiva e razvit neznam kak moje6 da go sloji6 [-(
i na priqtelq mi se izhluzva,no ne celiq,a kato zapo4nem i az go use6tam kak po4va da se izhluzva,mnogo e gadno,i na men mi ei nteresno za6to se izhluzva taka
warewolf
08-30-2006, 10:41
аз сега ще ви разкрия една тайна на презервативите
тва хлъзгавото вещество не е само за по-лесно слагане а и е краткотрайно вещество против забременяване така че няма никакъв шанс да се забременее