View Full Version : Некоректни сте ... ( до администраторите на форума )
Хасковлията
08-28-2006, 01:20
Нали това е зоната, в която пишем похвали и критики към администраторите на форума ?!
:-D
Ще го кажа, културно ...
не коректни сте, "уважаеми модерарори". Как можете да изтиете една тема ? С какво основание ?
Става дума за моята тема за даскалите в дискусията "училища и приятели".
От какво ви е страх ? От мойте демократични мнения или от какво ?
Нямам ли право на мнение или цензурата на мнението още влзства из българските свободни зони ?
Явно, да ... пък аз си мислях, че отдаван сме изживяли времето на комунизма, но явно се лъжа !
Лек ден ...
П.С.: Само се чудя, как сме тругнали към европа с тези тесногурди разсъждения ?! Но това е черта на Българина - да трие на поразия, когато някои му го каже право в очите.
Знам, че и това мнение ще бъде заключено или изтрито :-&
Нали това е зоната, в която пишем похвали и критики към администраторите на форума ?!
:-D
Ще го кажа, културно ...
не коректни сте, "уважаеми модерарори". Как можете да изтиете една тема ? С какво основание ?
Става дума за моята тема за даскалите в дискусията "училища и приятели".
От какво ви е страх ? От мойте демократични мнения или от какво ?
Нямам ли право на мнение или цензурата на мнението още влзства из българските свободни зони ?
Явно, да ... пък аз си мислях, че отдаван сме изживяли времето на комунизма, но явно се лъжа !
Лек ден ...
П.С.: Само се чудя, как сме тругнали към европа с тези тесногурди разсъждения ?! Но това е черта на Българина - да трие на поразия, когато някои му го каже право в очите.
Знам, че и това мнение ще бъде заключено или изтрито :-&
По-точно тва е черта на неБългарина!
Хасковлията
08-28-2006, 04:26
По-точно тва е черта на неБългарина!
Обясни ми тогава, защо темата е изтрита ?
e_l_i_z_a
08-28-2006, 08:09
Незнам,не съм ти чела темата,но предполагам,че щом са я изтрили-значи си нарушил едно или повече от правилата на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).Вземи да ги прочетеш... :wink:
Тук от лични наблюдения смея да заявя,че теми с характер,различен от милия и дружелюбния,не винаги се трият.Но ако влизат в разрез с правилата...какво очакваш?И пак ти казвам-не съм ти чела темата :|
П.С. Некоректен се пише слято :mrgreen:
И за какво беше темата която ти изтриха?
ProstoAz
08-28-2006, 09:53
Темата ти беше в нарушение на 2 и 11 точка от правилника.
Въобще незнам как можеш да си позволяваш да правиш такава тема и сега с цялото си нахалство да пищиш, че е изтрита. [-(
Хасковлията
08-28-2006, 19:24
Започвам с цитат от вашият правлник ( в който намерих правописни грешки ):
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
Това е точка Втора от правелника Ви.
Замислих се. Мислих и честно да си кажа не си мисля, че в темата (която пък Вие с по-голямо от моето нахалство сте изтрили) имаше нецензурни думи или беше нарушено това, че да обиждам някой от форума ! Явно Вие имате тесногръди светски убеждения ! Или пък се заливате от ярсот, когато някой в тоя форум започне да говори направо.
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Подобни, теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите.
Кое и беше несериозното на темата ?! Може би, това, че не оттърва на всеки или когато някои мисли по по различен начин, от останалите той непременно е тъпанар ? Леле ... и пак казвам май не живеем в 21, а в 10 век :roll: Само ни липсват кожите и сламата ( ха ха ха ) !
Чудя се защо не погледнете колко нарушения на правилата има в тоя форум и не почнете да се занимаете с тях, то пък ще стане като в братска Русия ...
П.С.: И за тези, който все още искат да разберат темата, която бротално беше изтрита, могат да влезнат тук ( темата е дословно същата ): http://teodor-todorov.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=413
Хасковлията
08-29-2006, 01:22
exploitedteen, аз не съм съгласен с теб но нямам прво да те убора, защото това е твоето мнение, както аз имам право на мнение така и ти го имаш.
Но да те светна: предварително бяха събрани пари от децата ( родителите ) с под текст за ремон. :)
IKisseDAGirL
08-29-2006, 10:59
дотук всичко добре, но само не разбрах как може да правиш забележки, че в правилника имало правописни грешки, като във всеки един от постовете ти до сега съм забелязвала поне по 5 :lol: