Влез

View Full Version : 6 първи и последни в любовта

CutiE
08-28-2006, 08:16
Разкажете за вашите първи и последни :wink:
Първото и последното ви влюбване ?
Първата и последната ви целувка ?
Първият и последения подарък полу4ен от гадже?
Първият и последния подарък подарен на гадже ?
Първият и последния път,когато ви изневериха ?
Първият и последния път,когато вие изневерихте?

koalka
08-28-2006, 08:23
1.В сегашния ми приятел.
2.Със сегашния ми приятел.
3.Ами едно много хубаво сребърно колие, последния-букет цветя.
4.никога не ми е изневерил.
5.Нито аз.

ista
08-28-2006, 08:48

1. първото влюбване - в първия. последното, което е и второ - в един изрод... и той беше влюбен в мене, бяхме заедно, ама вече толкова се промених, че както казват приятелите му "той никога не би те погледнал". но на мен вече не ми дреме:))
2. първата... на гробищата на село... романтика, нали? последната... в тролей или номер 4, или номер 11.
3. първия... нарисуван графит с името ми, от първия. последния - медальон, керамика, ръчна изработка от Велико Търново.
4. първия... не помня. последния - на един норвежец. подарих му една моя супер стара гривна, още от детството ми.
5. първия път ми изневери първото момче, с което съм се целувала. беше гадно. втория... не знам и не ме интересува. просто защото оттогава винаги аз първа изневерявам. и ако е някой, в който не съм влюбена - не ми дреме. и тъй като съм се влюбвала само два пъти...
6. първия... не помня вече. а последния - миналия ден. ходих на гости на едно момче, с което се запознахме на улицата. егати сладура е тоя:)) и си заслужаваше преживяването...:)

чидори
08-28-2006, 09:26
1.във вече бившия ми приятел;
2.първата с него,но беше мноого отдавна..последната-вчера с най-добрата ми приятелка..бяхме на купон и мн издебиляхме :mrgreen:
3.първият-не помня,но най-вероятно е бил цвете..последният-обща снимка,която беше супер пипната оттук оттам :-D
4.първият-когато бях малка 1 картичка с послание,нз дали се брои..последния-тайна :twisted:
5.първият и последният- преди 2 седмици същия тоя гъз :evil:
6.първият и последният път-преди 2-3 месеца бяхме скарани и бяхме разделени за малко..е та тогава се позабавлявах на морето..нз дали се брои за изневяра(аз не го броя),ама аз да си кажа,нали питаш :roll:

naia
08-28-2006, 09:40
Първото и последното ви влюбване ? -Ами първото беше на 13 някъде,а второто по така на 15 мин.год
Първата и последната ви целувка ?-На 12,а последната преди малко хаха
Първият и последения подарък полу4ен от гадже? -първият не си спомнямна, 20ти.....последният
Първият и последния подарък подарен на гадже ? -ох една мишка ама кога му я подарих не знам,последният парфюм
Първият и последния път,когато ви изневериха ? -Не знам
Първият и последния път,когато вие изневерихте?-Първият не знам,последният преди два дни 8)

AnN_G
08-28-2006, 09:53
:arrow: за първи път-ми бях някъде 6-7 клас (не знам дали се брои за влюбване,ама си изглеждаше сериозно);последното влюбване-сегашният ми приятел :smt007
:arrow: първатааа-ми на "шише",последната-ми при последната ми среща с гаджето.
:arrow: първият ми подаръъък-ми един плюшен тигър;последният ми подарък-пак плюшена играчка(само,че мишка)
:arrow: първият-парфюм :lol: беше много тъп подарък,последният-охх не си спомням #-o
:arrow: Такива работи не помня [-(
:arrow: миналото лято :wink:

slan4evo_momi4e
08-28-2006, 10:07
1. За първи път се влюбих, когато бях на 14 в едно момче, което май искаше само да бъдем приятели...абе..беше пълен провал....но какво да се прави... :) Последния човек, в когото се влюбих е сегашния ми приятел...срещнах го преди 10 месеца и мисля, че той е моята голяма любов :P
2. Първата ми целувка беше доста отдавна...но помня човека...Беше доста по-голям от мен...и говореха, че е някакъв изнасилвач...но чопвека изглеждаше много свестен...После се оказа наистина някакъв престъпник...но както и да е...:) а пък последния път./..май беше преди три дена, като заминавах на море и приятеля ми ме изпращаше... :)
3. Първият подарък, който получих беше едно порцеланово ангелче...много сладичко, а последния бяха три картички... :)
4. Първият подарък, който подарих беше един тефтер със стихчета писани специално за човека....а последния...не се сещам какво беше последното, което подарих...но довечера ще му дам едни много яки мидки отъ морето....и един супер сладък ключодържател....
5. Досега никой не ми е изневерявал :)
6. Само веднъж....за което адски съжалявам...ако можех да върна времето назад нямаше да постъпя така.... :(

mnogomili4kata-sf
08-28-2006, 10:48
Първото и последното ви влюбване ?-Първото-най-красивата любов,която съм изпитвала и до ден днешен,последната-невъзможна и не чак толкова силна,но ми даде достатъчно много и продължава да ми дава топлина.
Първата и последната ви целувка ?-Първата беше ужасна,последната-нежелана,но все пак беше хубава.
Първият и последения подарък полу4ен от гадже?-Първият-едно плюшено зайче и 1 роза,последният-смятам,че дори погалването по косата сутрин рано ми беше достатъчен подарък,даже по-ценен от материалните.
Първият и последния подарък подарен на гадже ?-Не съм чак толкова по подаръците за гаджета,но съм давала достатъчно много от себе си като подарък,за съжаление неоценен.
Първият и последния път,когато ви изневериха ?-Не съм разбирала за изневери,а и не ми се иска.
Първият и последния път,когато вие изневерихте?-Детски истории-ходех с 2 момчета едновременно и те разбраха естествено,от 2 стола-долу на земята.А последно,когато изневерих беше напук(интересно на кого на себе си ли или на момчето,с което бях),но не ми донесе удовлетворение.Беше глупост

LilAngel
08-28-2006, 11:01

1вото истинско влюбване беше на 14 а последното сега :oops: :)
1вата целувка пак на 14 :oops: последната преди няколко дена
1вия подарък...не го помня, а последния май на рожденния ми ден
един единствен път са ми изневерявали
ооо преди 2 месеца :-$ :::

LilAngel
08-28-2006, 11:02
1вото истинско влюбване беше на 14 а последното сега :oops: :)
1вата целувка пак на 14 :oops: последната преди няколко дена
1вия подарък...не го помня, а последния май на рожденния ми ден
1вия подарък който съм подарила не го помня вече :) а последния беше любоф :smt016 \:D/ :smt016
един единствен път са ми изневерявали
ооо преди 2 месеца :-$ :::

alkobalko
08-28-2006, 13:51
Влюбвала съм се само веднъж, в сегашния ми приятел. Това е първото ми и надявам се и последно влюбване.
Първата не мога да си я спомня точно, но последната беше преди 20 минути. С гаджето ми, пред дома ми.
Първият подарък беше огромно плюшено мече и букет от 17 кърваво червени рози. За рождения ми ден, когато навършвах 17. Последният беше миналата седмица, сребърна верижка със сърце.
Комплект на STR8, беше първото нещо, което подарих на приятеля ми. Последният, за който си спомням е цифров фотоапарат.
Никога не са ми изневерявали.
Никога не съм и изневерявала.

priti_kiti
08-28-2006, 14:03
Първото и последното ви влюбване ? - ами първото беше преди година и нещо,а последното... преди 9-10 месеца.
Първата и последната ви целувка ? - първата ми целувка беше началото на миналото лято,а последната преди месец.
Първият и последения подарък полу4ен от гадже? - първия беше едно малко червено сърчице,а последния сребърно колие :)
Първият и последния подарък подарен на гадже ? - хах ами първия беше една моя гривна.. оставих му я за спомен,защото заминавах за друг град..
За последния нямам спомен :D
Първият и последния път,когато ви изневериха ? само един път е било...преди 4-5 месеца
Първият и последния път,когато вие изневерихте? - и тфа е било един път - преди почти година

08-28-2006, 14:13
Първо пишете, че 'никога не бихте изневерили на приятеля си който толкова много обичате', после пишете как сте изневерили преди 2 дена и очевидно сте доволни от това /съдейки по :) и ;)/ ...
Само чакам следващата тема 'ТОЙ МИ ИЗНЕВЕРИ, НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ПОВЕЧЕ' да ви насоля хубаво...
Та за сега да ви кажа само, че сте тъпи курволяци, при това малки и следващия път като се замислите 'защо той постъпи така с мен' се върнете на моя пост. Като сте боклуци и мъжете ще се отнасят с вас като с боклуци.

Angel_Girl
08-28-2006, 14:27
Първото ми и последно влюбване е в сегашния ми приятел и се надявам да е и последното
Еми май бях на 12 и не беше хубаво, а последната ми беше вчера, когато се разделяхме с приятеля ми.
Първият беше огромно плюшено слонче, а последния е сребарен пръстен.
Ох, колкото и да мисля немога да се сетя какъв е бил първия подарък, който съм му подарила, а последният е клавиатура(за рожденния му ден)
Беше преди почти 2 години :|
Преди някаде 1 година и 6 месеца :|

CutiE
08-28-2006, 14:39
Грехота ще е да не отговоря на собствената си тема :wink:

:arrow: Първото беше преди 2 години...несподелено за жалост :-k
:arrow: Последното...е нещо прекрасно за мен,но не съм сигурна дали има бъдеще...

:arrow: Първата беше на 15.07.2005г след като мом4ето ме изпрати
:arrow: Последната беше на 14.07 тази година,докъто лежахме гушнати и гледахме филм =D>

:arrow: Първият беше плюшен клю4одържател във формата на сърце,което като натиснеш се смее и казва "I love you"
:arrow: Последният беше плюшено ме4е на което пише "I love you"

Първо да отбележа,4е подаръците,които съм правила нямат абсолютно никаква пари4на стойност,но затова пък сантименталната им стойност е голяма...
:arrow: Първият беше една моя гривна...подарих я просто така...за спомен :)
:arrow: Последният е ... бъркалката от фрапето ми 8-[ зву4и смешно,оба4е мом4ето,което оби4ам ми я поиска...пак така....за спомен ... даже ако не се лъжа я мярнах някъде у тях :wink:

:arrow: Първият път ми изневери мом4ето с което беше първата ми целувка
:arrow: Последният...просто самия 4овек беше една голяма грешка,но така е...4овек се у4и от грешките си...

Първият и последния път,когато вие изневерихте?[/quote]
Никога не съм го правила...но не казвам,4е няма да го направя,защото не се знае какво може да ми дойде на главата :wink:

CVETELLINA
08-28-2006, 14:47
Първото и последното ви влюбване ? :arrow: Първото ми истинско влюбване беше преди 4 месеца (в бившия ми приятел) то ми беше и първо и последно..
Първата и последната ви целувка ? :arrow: 1-вата хаха бях на 14,беше в един парк,с един приятел..не беше кой знае какво.А последната...беше с бившия ми приятел..беше най-върховното нещо на света..
Първият и последения подарък получен от гадже? :arrow: първият..мм беше една роза хах,а последният-едно огрооомно плюшенко сърце...на което пише 'Love'...
Първият и последния подарък подарен на гадже ? :arrow: няква плюшена играчка беше,последия,а 1-я,не помня..
Първият и последния път,когато ви изневериха ? :arrow: не знам да са ми изневерявали..
Първият и последния път,когато вие изневерихте? :arrow: никога не съм изневерявала!

cMeTaHka
08-28-2006, 17:34

1. istisnki vlubena sm bila samo s sega6niq mi priqtel
2. purvata mi celuvka be6e kogato bqh mnogo malka,neznam ve4e ne pomnq godini,a poslednata mi be6e predi okolo 2 4asa s gadjeto mi
3. 1qt podaruk...i nego mai ne go pomnq,misla 4e to4no 1q be6e edno rozovo plu6eno me4e,a posledniqtedna grivni4ka
4. purviq podaruk be6e edno sindjir4e,a posledniqt edna rizka mai be6e..(koqto posle se okaza malka hahah:)
5. purvotot mi seriozno gadje,na 6q mesec ot kakto bqhme trugnali mi izneveri,2001godina be6e togava.
6. za posleden put...mi az na 1q mnogo izneverqvah,togava mi be6e i poslednata iznevqra,ama koq e bila posledna neznam..

sasha_90
08-28-2006, 17:43
Първото и последното ви влюбване ? v biv6oto mi gadje
Първата и последната ви целувка ? .....
Първият и последения подарък полу4ен от гадже? ne sam polu4avala
Първият и последния подарък подарен на гадже ? sa6to
Първият и последния път,когато ви изневериха ? ne sa mi izneverqvali i dano ne se slu4va za6toto e ujasno
Първият и последния път,когато вие изневерихте?ne sam izneverqvala i ne bih za6toto sam protiv iznevqrata

Jamalska
08-28-2006, 17:45
:arrow: До сега е било само едно и то несподелено...и даже не съм сигурна дали е било истинско..Вчера пак се сетих за момчето и ми стана много тъжно...Иначе беше един от училище...
:arrow: Първата беше на морето на Балчик с едно момче,на което тогава мн държах...Хубава целувка беше.Последна беше преди 3 часа на 8 етажа по-нагоре и не беше кой знае какво;)Беше извинителна.
:arrow: Първият...зависи какво разбира под подарък...Може да се каже,че е едно недооценено рапанче г/д по времето на първата целувка...същия ден;)Ама сега не знам къде е...Последния ми го дадоха днес-едно дълго куче ..плюшено.
:arrow: Ъм първия беше едно хекче...Последния общо взето не се сещам скоро да съм подарявала нещо :lol:
:arrow: Нямам представа...не съм имала връзка в истинския смисъл за да има изневяра в истинския смисъл.
:arrow: Същото май...макар че мен ме бива по тези неща;?ама не ги приемам точно за изневяра

Globul_f
08-28-2006, 18:03

:arrow: Първото ми влюбване беше в първото ми гадже, последното- в бившето ми гадже O:)
:arrow: Първата беше на морето, преди 6-7 години, а последната- на морето преди 4 дни с един словак O:)
:arrow: Първи подарък- не помня, а последния е една гривна O:)
:arrow: Първия - един коледен сувенир, последния - не помня O:)
:arrow: Първия -не знам, а последния - бившето ми гадже с една грозна и дебела метълка, хаха O:)
:arrow: Ами първия път изневерих на първото си гадже с едно момче от провинцията, а последния - на бившето си гадже пролетта O:)

Blackie
08-28-2006, 18:11
Разкажете за вашите първи и последни

1.Първия- В едно момче, с което нищо не се получи..и за което не съжалявам :) последния-В сегашня ми приятел :smt007
2. Със сегашния ми приятел-мнооого красиваа и хубава :-D
3. Първия- Мечо Пух и букет цветя; последния-все още не съм го получила( за именния ми ден) :mrgreen:
4.Първия- една книжка за любовта, последния- много красиво коралче(подарък от морето)
5. Не ми е изневерявал!
6. И аз не съм изневерявала! O:) Вярна съм! :-D

Krem4eto
08-28-2006, 21:06

1.Първото ми влюбване-в Теодор беше адски сладък бях 3 клас нищо не се получи,но сега като си спомня пак си ми е сладък :)
Последното-в едно момче което не му знам името :roll:

2.Първата ми целувка-с Лъчезар на 12 бях(не помня датата :mrgreen: не съм от тези които помнят дати...)беше сладко момчето си го биваше!
Последната ми с едно много тъпо бивше гадже (не си струва дори да казвам името му :smt012 ) не се целуваше мн добре

3.Първият от Лъчезар едни много яки червени гербери направени като букет дори съм си снимала букета :wink:
Последния подарък за 8 март парфюм Evterpa :)

4.Първия на Лъчезар-Айфелова куличка от Париж :) а последния-няма такъв защото никой не е заслужавал...

5.Първия-Лъчезар с една ку**а която ми се пишеше за "НАЙ-ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА"
Последния-бившото ми гадже (не заслужава да му казвам името както писах по-горе) изневери ми с едно тъпо кенгуру (точно на това приличаше)
6.Не съм изневерявала...

iiirish
08-29-2006, 00:05

1. в човека с кого съм сега
2. първата беше просто детско любопитство, а последната... ами тя просто ми даде живот, както всяка целувка с Него ;)
3. първия не го помня :-k , а последния беше за рожденния ми ден наскоро (сребро)
4. абе тия първи работи не ги помня! а последния беше плюшко за колата, защото той от много време си търсеше и аз му избрах един сладур ;)
5. не са ми изневерявали до сега, слава богу! дано и не става! [-o<
6. не съм изневерявала! не ми е в характера просто. струва ми се подло и лишено от хуманност :-k

dEnIsTy
08-29-2006, 07:48
*Сегашното:)
*хм...първата не помня,последната със сегашния ми авер:Р
*първият беше едно много якичко стихотворение,за мен :oops: а последният-плюшено меченце,което много си обичкам и спинкам с него :wink:
*първият-нз:,последният-пръстенче:)
*Веднъж са ми изневерявали:Р
*първият-не помня:),последният беше преди около 9 месеца :-# :wink:

He3HauKa
08-29-2006, 08:20
1.*Pyrvoto -kogato bqh na 11,toi beshe 3-4 godini po golqm ot men,beshe neveroqtno mil ,vlubih se,hodihme 6 meseca.... mn me boleshe..godini po kasno pak se sabrahme :)
*Poslednoto-\predi nqkolko godini i vse oshte go obichkam
2 *Pyvata celuvka-kogato bqh na 11,v detskata gradina do nas,s onzi batko ;]
*Poslednata -predi nqkolko chasa
3. *Pyrviq podarak beshe edno meche koeto pee nqkakva lubovna pesnichka i toi sednalo v nqkva kutiq :mrgreen:
*Posledniq -mishka oblechena v sinio na koqto pishe ,,I love you ''
4.Pyrviq podarak podaren na gadje beshe edno plusheno slonche
Posledniq - ogromna kolichka s distancionno
5. Neznam nito za pyrvi nito za posleden pyt (no sigurno ima )
6.Pyrviq pyt- predi nqkolko godini kogato nai dobriq mi priqtel me celuna a az ne se drapnah
Posledniq pyt- predi dve sedmici s bivshiq mi