PDA

View Full Version : MOLQ VI POMOGNETE MI

kofti mi e mn
08-28-2006, 08:33
aloha imam edin pr i pls ne me kirikuvaite zna4i: az haresvam edno mom4e,s koeto si bqhme gadjeta minalata godina po ste4enie na obstoqtelstvata sega sme v edna kompaniq i naprao nz kvo mu stava hem se darji super qko hem me bazika za vsi4ko i az se 4ustvam oburkata i mi e super kofti oba4e problema ne spira do tuk az sam samo na 13 a toi na 14 i toi iska da pravim sex oba4e az ne za6toto ne mislq 4e mi e do6lo vremeto a i ne sam razvita dostatu4no pls kajete mi kakvo da napravq az ne iskam da pravim sex oba4e kaja li mu ne toi 6te me sasipe ot podigravki i bazici pls help :smt010

SpAcE_LaDy
08-28-2006, 08:45
mili4ka, ako te susipe ot podigravki i buzici, zna4i ni6to ne razbra, edno mom4e, koeto misli s vsi4kiq si nikoga nqma d ti se opdigrae za tova, 4e ne iska6 vse o6te da pravi6 sex, naistina si malka o6te, ne kazvam, 4e az sum osobeno golqma (16), no ti si malka o6te naistina. Kaji mu go i ne se sduhvai, naprotiv, sus vdignata glava hodi i mu natrii nosa na toq, toi ne zaslujava vnimanieto ti, a i ako spi6 s nego samo za da ne ti se podigrava, posle moje mnogo d sujelavq6, za6toto ne znam kakvo bi moglo d stane, osobeno ako toi e nevnimatelen, nameri si podhodq6to gadje, po4uvstavi se gotova za sex i togava go napravi.. no ako ne se 4uvstva6 gotova v nikakuv slu4ai nedei. ostavi go toq da si govori kakvoto iska, vajnoto e, 4e ti 6te postupi6 pravilno za sebe si,z a organizma si i poprincip i v nikakuv slu4ai ne mu se vruzvai i ne se sduhvai:) uspex:) :P

shtampata
08-28-2006, 08:48
В никъв случай не прави секс.

Ако те бъзика нещо му отвърни...примерно "Че още дълго ще кара на чикии, преди някоя да му пусне." :)

Гледай филма Хлапета (Kids), че е точно за твойта възраст.

MiRaCuLiXbb
08-28-2006, 08:51
Тоя па бахти нахалното *****. Кажи му твърдо не, кажи му и че не ти е приятно да те базика. Ако продължава търси други методи за саморазправа. Никой не трябва да търпи нещо, което му е неприятно!

SINI_KRILE_M
08-28-2006, 08:51
ako samo tova iska ot teb to e qsno 4e ne te zaslujava.i kakto ti kazaha kolegite otgore...kaji mu 4e o6te baq vreme na 4ekii 6te kara.:) da ti kaja v taq vyzrast mom4etata vse iskat sex.i toi veroqtno ne go e pravil no kazva 4e go e pravil.ta..ne mu se davai.ako te obi4a da te obi4a takava a ne zaradi sexa.

koalka
08-28-2006, 08:52
Сори,ама той иска само секс от теб.

NicknameANdPasswORd
08-28-2006, 09:15
da da ... I sega te byzika ... i posle kakvo she se hvali nalqvo nadqsno v kompaniqta vi ... che te bil ebal .... i t.n. ;) ne si zaslujava malkata ... .poootrasni oshte 1-2-3 godinki togava pravi sex ;) sega si naistina malka ;) ! shtom i taka razsyjdasvash :) nqma smisal se trovish ne si zaslujava POSLUShAI po gornite suveti
Izchagai 2-3 godini togava sex-a
sega trqbvva da rastesh
a toi pr te izpolzva za da ima kakvo da stava laf i material v kompaniqta ;)
Ako iskash da te raznasqt kato nqkoq ulichnica napred nazad
davai pravi go s nego
ako mislish che si po normalno momiche izchakai sex-a .... she si doide s vremeto
:smt012

sunney_f
08-28-2006, 10:14
егати тъпото ******!за какъв се мисли тоя!та той е само на 14!а миличка според мен не те заслужава :-k апък ти го направи когато решиш,че си готова!и с човек,който те заслужава :wink:

Paduan`
08-28-2006, 10:20
kaji na brat ti da subere drujinkata i da go survaka ako ti se podigrava

Zlat4eto
08-28-2006, 17:27
6tom ne se 4uvstva6 gotova NEDEI [-X

psiHopaT4o
08-28-2006, 18:03
ебати малкото пеерасче :) викни някой и го сурвакайте ^^

skate_warrior
08-28-2006, 18:10
ехх.. деца :mrgreen:

malka_kukla
08-28-2006, 19:40
ole be milaaaa,ti si samo na 13.kakuv sex te goni i to s mom4e,koeto daje ne obi4a6.purviqt put e specialen i 6te go pomni6 cql jivot,napravi go s 4ovek koito obi4a6.vsqko mom4e moje da iska da go praite,dai sega ti na vsqko da pusne6.TI si tazi,koqto prezenq dali e gotova i s koi da go pravi,TI si tazi,koqto re6ava koga da go napravi.ne si zaslujava samo zaradi tova 4e toi posle 6te buzika da mu stane6 broika.uspeh mila,i umnata!!!

Mike-Jones
08-29-2006, 12:56
mi to i toq na 14 si kakuv sex she prai sas kakvo sha ta ebe sas fantazia moje ama sas drugo edva li shtoto nqma nishto dolo

Nasindo
08-29-2006, 14:07
aloha imam edin pr i pls ne me kirikuvaite zna4i: az haresvam edno mom4e,s koeto si bqhme gadjeta minalata godina po ste4enie na obstoqtelstvata sega sme v edna kompaniq i naprao nz kvo mu stava hem se darji super qko hem me bazika za vsi4ko i az se 4ustvam oburkata i mi e super kofti oba4e problema ne spira do tuk az sam samo na 13 a toi na 14 i toi iska da pravim sex oba4e az ne za6toto ne mislq 4e mi e do6lo vremeto a i ne sam razvita dostatu4no pls kajete mi kakvo da napravq az ne iskam da pravim sex oba4e kaja li mu ne toi 6te me sasipe ot podigravki i bazici pls help :smt010

aha zna4i hem syrbi hem boli... emi kazvash mu ne i mal4ish... neka da govori kvoto iska =;

sexY_mackA90
08-29-2006, 15:09
awe macko da ne ti puka bre!!!prosto mu kaji ne!!! a kato e tup neka si gofori kfoto shte!!!4ovek kato e idiot nishty ne moje da se prafi!!!