View Full Version : На задна!?
На задна прашка.... чувал съм че това е най-яката поза, и понеже скоро ми се очертава да правя секс (за първи път) и искам да я пробвам, ама се притеснявам че ми е малък пениса, та кажете колко см стигат за "задна"?
П.С. Моят е 13см :|
SpAcE_LaDy
08-28-2006, 08:38
Ooo,s tigat ti we, vajno e use6taneto, ne razmera:) Dam, nai-qkata poza e) Uspex:)
shtampata
08-28-2006, 08:44
С времето ще разбереш какво да правиш... сега просто се учи. :)
Ем,и на мен ми харесва тази май най-много,то споко-не ти е малък.
като за начало пробвай нещо по-лесно. и си намери някоя кака да те отвори как се правят нещата, така ще е най-добре:))
NicknameANdPasswORd
08-28-2006, 09:13
ti da ne bi da si na 13 :) ?????? q dai malko poqsnenie za godinkite si !
i na men mi e edna ot lubimite :P
gangbang
08-28-2006, 10:26
А бе със задна да почнеш да се учиш, заеби тая работа. По-добре си я чукай стандартната мисионерска поза, па постепенно ше си напипате и задната :wink:
e purviq put na zadna da skochish... trudno shte ti e
ne che i tq she ti dade ama ae ...
purvite nqkolko puti si q davai misionerskata (Kulio Gangstera - suglasen sum)
LiLeNcEtOoO
08-28-2006, 11:21
syglasna sum s gornite 2 mnenia :-)
?? как на сефтето си ше правиш задна бе :))) а и си мисля че така ще те боли че просто задната ще ти е последното нещо за което ще си мислиш :-({|=
Na 16 godini sum!
6to puk 6te me boli #-o
На задна прашка.... чувал съм че това е най-яката поза, и понеже скоро ми се очертава да правя секс (за първи път) и искам да я пробвам, ама се притеснявам че ми е малък пениса, та кажете колко см стигат за "задна"?
На задна прашка зависи какво целиш...
Ако целиш врабец, 13 санта стигат, ама за гълабите поече ша трябва...
Аве тури едно паве и кърти там...
malka_kukla
08-28-2006, 15:03
emi na zadna 13 sm 6te ti stignat,6toto e taqkava poza 4e vliza celiq,ama az mislq 4e ako 6ti e za parvi put nai dobre klasikata,ti otgore momi4eto otdolu.osobeno ako go pravi6 s devstvena 6te e boli za sefte na zadna.uspeh!!!
pepita66
08-28-2006, 15:12
размера не е важен направи си кефа спокойно:)
писна ми от комплексари,моя е толко моя е 20 ..не е важен размера!
`Death`Whore`
08-28-2006, 15:52
На задна прашка пенисът дава впечатление на по-голям. А и мъжът е изправен и повече кръв нахлува в пениса. Ако след тази поза момичето не е удовлетворено от половия ти орган, значи наистина е нюню.
mani ti mene na zadna mnogo me boli :?
Якото е че на задна лесно се добарва Ж-точката :)
Влюбена_В_Живота
08-29-2006, 17:24
mani ti mene na zadna mnogo me boli :?
Тогава май трябва да си обърнеш малко внимание . И мен ме е боляло на задна , макар и само с бившия ми . Така и не разбрах защо боли ( не винаги ) ама позата си е върха :P
SANDRETO
08-29-2006, 18:17
na zadna mn burzo shte svarshish,kato na4alo zapo4ni s neshto standartno i sled tova kam 2-3 tek davai zadna :wink: uspeh :mrgreen:
`Death`Whore`
08-29-2006, 18:18
Хаххаххаххаа. Един тек според теб 5 минути ли е?
Първият да дори може да е по-малко ... това че сам можеш да си го продължиш и 10 минути е друго на въпрос
Любимата ми поза =D>
Иначе не ти е малък, спокойно ще и хареса......и успех :D
krem4et0
08-30-2006, 08:53
Аз да си кажа проблемът относно тази поза.Правихме я 1 път по настояване на приятеля ми-просто на мен не ми допада идеята да съм с гръб и наведена,а той да гледа задника ми.хем ми е унизително,хем неудобно.Както и да е.И изобщо не ми хареса-не усетих ама нищо.Той се накефи,ама аз и грам.Аз ли съм нещо сбъркана или просто психическата ми нагласа е била такава.Абе така ми напомня на ч*/ане ,а не на секс и не ми харесва.Е,аз казах,че повече не искам и не правим,но явно не съм наред след като на всички им харесва,а на мен не!
warewolf
08-30-2006, 10:46
ми да няй-яката е защото отдолу на пениса имаш една вена като тръба е кат ти се надърви и като я опъваш на задна й търках G точката