View Full Version : kakvo da napravq?
Na 15 sam i ne sam imala gadje dosega poneje sam tvarde sramejliva i kato me zagovori nqkoe mom4e naprao si glutvam gramatikata. Kato sam s priqtalki sam mn otvorena zabavna no kato doide nqkoe mom4e i ne znam za6to no prosto stavam seriozna i govorq mnogo malko. naprao ne moga da se ponasqm kato stana takava. kajete mi kakvo da pravq? Za6to se darja taka?Ne moga da razbera za6to e taka - hubava sam umna sam i t.n.t i ne bi trqbvalo da se pritesnqvam tolkova no kakvoto i da si kazvam ne uspqvam da se promenq.
priti_kiti
08-28-2006, 14:33
А ние ли да те променим?
Самочувствие не ти липсва,но явно пред момчетата ти пада под нулата..
Еми сама тряя да си помогнеш и да не се сдухваш.. се пак момчето няма да те изяде ебати :-s
malka_kukla
08-28-2006, 14:53
emi mili4ka otpusni se pove4e,ako si hubava,edva li ti lipsva samo4uvstvie,za6toto mom4etata vinagi zabelqzvat hubavite mimi4eta.i ti si ima6 sur4ice 6te se vlubi6 istinski nqkoi den,ako ve4e ne si,i nqma da moje6 da ustoi6 na izku6enieto.uspeh!
mravu4kata
08-28-2006, 14:57
Ама то ние всички сме красиви и много интелигентни. :smt011
Момиче какво да ти кажа трябва да го преодолееш това,защото просто няма нищо да се получи.Преодолей срама си.
Na 15 sam i ne sam imala gadje dosega poneje sam tvarde sramejliva i kato me zagovori nqkoe mom4e naprao si glutvam gramatikata. Kato sam s priqtalki sam mn otvorena zabavna no kato doide nqkoe mom4e i ne znam za6to no prosto stavam seriozna i govorq mnogo malko. naprao ne moga da se ponasqm kato stana takava. kajete mi kakvo da pravq? Za6to se darja taka?Ne moga da razbera za6to e taka - hubava sam umna sam i t.n.t i ne bi trqbvalo da se pritesnqvam tolkova no kakvoto i da si kazvam ne uspqvam da se promenq. i az syum taka prosto ne znam kak da sedurja s mom4etata ta tuka molq da pi6at i mom4eta i da kajat kakvo im pravi vpe4atlenie pri ob6tuvane s momi4e prosto vsi4ko za da pomognete nai-malkio na 2 izmu4eni du6i :mrgreen:
sasha_90
08-28-2006, 17:30
4estno da si priznaq i az sam taka,no mi kazvat da se otpuskam pove4e vse pak nqma ot kakvo da se pritesnqvam(nito sam grozna nito ni6to).
A teb 6te te posavetvam:da se darji6 estestveno i da ne se pritesnqva6 tolkova, ne e nujno da se promenq6 zaradi drygite,badi sebe si i koito trqbva 6te oceni tova ti 4uvstvo. :-k Pone mislq az taka.
Angel_Girl
08-28-2006, 17:49
Срама няма да ти донесе нищо сериозно. Единстъвеното, което може да ти донесе е нещастие. Ако не се отпуснеш няма да се получи нищо. Дръж се така все едно само твойте приятелки сам там. Говори си нормално и не се притеснявай толкова.