View Full Version : Как да постъпя?
Ми значи нещата стоят така...момичето към което найстина изпитвам нещо силно е от моя клас...с нея сме много много добри приятели тази година ще сме 10ти клас а ние от 7ми се познаваме и сме много близки но така се случи че започнах да я харесвам не само като приятелка ами като нещо повече.Тя знае че винаги може да разчита на мен аз също на нея за всичко...и сега се чудя да предприема ли нещо или да остане сичко така както си е? :smt009
danger_love{F}
08-28-2006, 17:22
spored mene ostavi ne6tata za sega taka a i ako tq izpitva ne6to kam tebe 6te vidish 4e vednaga 6te usetishh...
sasha_90
08-28-2006, 17:24
ako iska6 opitai da i priznae6 za 4uvstvata si no nz kak 6te reagira...vse pak si pomisli dobre predi da predprieme6 ne6to za6toto priznaniqta ti moje da se okajat kraq na va6eto priqtelstvo
malka_kukla
08-28-2006, 19:31
nai dobre razberi dali tq ima 4uvstva kum teb,kato i zagatne6,kato popita6 neina priqtelka,puk i samo po pogled i gurjanie 6te razbere6 dali iska da e s tebe.taka 4e deistvai no predi tova razberi tezi ne6ta.uspeh!!!
®©PeTq®©
08-28-2006, 19:33
Аз лично не бих искала да има нещо повече от приятелство с най-добрия ми приятел,защото повечето такива случки...накрая и приятели не си оставате.. :(
Ами тази ситуация ни е до болка позната...но силни ли са ти чувствата?Имай предвид,че може да си изгубиш приятелството си с нея,ако признаеш нещо.Незнам,не я познавам и не мога да твърдя нищо със сигурност и как би реагирала.Реши кое е по-силно-приятелството или харесването.Вземи под внимание,че ти не я обичаш.
Бъди сигурен, че харесваш момичето и със сърцето си,а не само с панталоните си. Тога реши и давай смело да разбереш дали има и тя някаки чувства.
maybelline
09-01-2006, 05:51
Кажи й.Няма да стане по друг начин.Тя ти е близка приятелка,ще те разбере.
Според мен трябва да и го покажеш, ако не и да и го кажеш в прав текст. Мисля си,че ще те разбере, нали ти е близка приятелка, а най-хубавото което може да ти се случи е да отвърне на чувствата ти :wink:
cskamoni4ka
09-01-2006, 07:41
Опитай да флиртуваш с нея,ако и тя ти овърне значи те харесва.
недей разваля едно толкова хубаво приятелство само заради една връзка, която така или иначе някой ден ще приключи, защото както и сам знаеш няма нищо вечно! а пък на вас ви остават още цели 2 години да сте заедно и мисля, че ще е малко кофти да се гледате по цял ден и да се опитвате да общувате при положение, че между вас е имало нещо
nali ti e priqtelka...spodelqte si..kaji i kakvo izpitva6:)[/url]
cskamoni4ka
09-01-2006, 13:55
nali ti e priqtelka...spodelqte si..kaji i kakvo izpitva6:)[/url]
И ако тя не изпитва същото като него няма да са същите приятели като преди...вече ще има едно на ум!
Delfinche^
09-01-2006, 14:25
Prosto i kaji rova koeto mislish i chustvash,zashtoto nqkoi drug moje da te izprevari.Ne ostavqi neshtata taka.
PoWerByBMW
09-01-2006, 17:15
не искам да ставам пророк, но според мен тя не изпитва чувства към теб, много голяма от момичетата си търсят скромни момчета с който да са приятели, а "гаджета" виждат в "гъзарите" това е съдбата, щом не си осетил че те харесва - подобре не й казвай, знам че ще се измъчваш и вътрешно ще си казваш колко е идеална, как всичко в нея те кара да се чувстваш влюбен, но по-добре не предприемай нищо ;) Приятелството ще свърши след като й споделиш! Предполагам всеки един от нас е минал по този път и едва ли ще направи повторна грешка.
skate_warrior
09-01-2006, 17:21
не искам да ставам пророк, но според мен тя не изпитва чувства към теб, много голяма от момичетата си търсят скромни момчета с който да са приятели, а "гаджета" виждат в "гъзарите" това е съдбата, щом не си осетил че те харесва - подобре не й казвай, знам че ще се измъчваш и вътрешно ще си казваш колко е идеална, как всичко в нея те кара да се чувстваш влюбен, но по-добре не предприемай нищо ;) Приятелството ще свърши след като й споделиш! Предполагам всеки един от нас е минал по този път и едва ли ще направи повторна грешка.
Не съм съгласен с теб! После ще го гризе отвътре, че не е опитал и постоянно ще се пита "ами ако бях опитал?дали сега щяхме да сме гаджета?". Според мен е по-добре да знаеш, че си опитал и си направил всичко възможно и не си успял, отколкото да знаеш, че дори не си се постарал да я спечелиш..
Човек, направи каквото можеш, кажи й всичко пък каквото ще да става.Излей си душата и ако късметът ти се усмихне ще се получи ;)