View Full Version : дали ще искат ?
Foxy ^_^
08-28-2006, 17:38
здравеите. аз съм на 15 години(момиче съм) и имам малък проблем.значи имам си гадже който много обичам.но си имам и друго гадже и при тфа тя е момиче,с нея също много се обичаме.никой от двамата не знае за съществуването на другия.... обаче мен открай време ми се върти в главата идеята да си направим тройка обаче не знам дали те ще се навият....а ако ги попитам и те съотвтно разберат за другия човек и откажат ще стане голям проблем шот в плевен много бързо се разчува всичко и ще почнат едни подигравкии не искам да ги загубя....пък и аз не съм безизвсетна почти всички знаят диана от вазов..... и много се съмнявам някой да чете в тоя форум от плн..... та моля помогнете ми според вс ко треа да направя :( :?
здравеите. аз съм на 15 години(момиче съм) и имам малък проблем.значи имам си гадже който много обичам.но си имам и друго гадже и при тфа тя е момиче,с нея също много се обичаме.никой от двамата не знае за съществуването на другия.... обаче мен открай време ми се върти в главата идеята да си направим тройка обаче не знам дали те ще се навият....а ако ги попитам и те съотвтно разберат за другия човек и откажат ще стане голям проблем шот в плевен много бързо се разчува всичко и ще почнат едни подигравкии не искам да ги загубя....пък и аз не съм безизвсетна почти всички знаят диана от вазов..... и много се съмнявам някой да чете в тоя форум от плн..... та моля помогнете ми според вс ко треа да направя :( :?
pitai gi ve mom4eto 100% 6i sa navie momi4eto 6i go ubedite i 6i sa prasnete i si4ko 6 ie ok
AlBundey
08-28-2006, 17:57
Тройка на 15 годишна вързаст.... Малиииииии.
Колкото по темата по добре недей кри нищо да няма кофти ситуации.
skate_warrior
08-28-2006, 18:09
Ооо момчето 1000% ше се навие :mrgreen:
Ама ако аз имах гадже като тебе (би) и не ми беше казала щях да ти счупа кокалите :twisted: :twisted: :twisted:
Да бе много ги обичаш!!!И двете.Поредният тийнейджър използващ тази дума все едно казва здрасти. ](*,) Ако обичаше истински поне едната нямаше да я лъжеш,но не ти лъжеш и двете.Слез на земята.
Foxy ^_^
08-28-2006, 19:30
e мерси.начи за ся всички ми казвате да им кажа но не е толкова просто.... ако някой има още някфо мнение моля да сподели
HaNNiBaL^LeCTeR
08-28-2006, 19:34
Леле ба аз съм от Плевен ама как не те знам дианче от вазов като целия град те знае :shock: :shock:
и аз съм от Плевен, ама не я знам.
Баце, я кажи нещо интересно за нея, та да не съм толкова назад с материала :? :D
FUNKY_MONKEY
08-28-2006, 19:59
ба и аз съм от плн и тая май я познавам..... супер противна пикла....
tva e nekva neina "priatelka" deto iska da q nabuta 100 %
izvratenooooooooooo i to mnogoooooooooo
mravu4kata
08-28-2006, 21:13
Това са пълни глупости. :?
gangbang
08-28-2006, 21:13
Давай смело! Питай ги. Ама не по отделно. Първо ги запознай... вижте се примерно на кафе некъде, така наблюдавай дали си допадат двамата и ако видиш, че всичко е на 6... действаш :wink:
Krem4eto
08-28-2006, 21:27
Да бе много ги обичаш!!!И двете.Поредният тийнейджър използващ тази дума все едно казва здрасти. ](*,) Ако обичаше истински поне едната нямаше да я лъжеш,но не ти лъжеш и двете.Слез на земята.
mom4eto ste se saglasi,no momi4eto ima opasnost spored men da ti se obdi i razsardi,zatova nai dobre ostani samo s ediniq ot dvamata .ne im predlagai troika v nikoi slu4ai
`Death`Whore`
08-28-2006, 21:37
хаххахахhahahhahahhaHAHHAHHAHAH! ТЯ ОБИЧАЛА! ХАХАХХАХХАХАХХАХАХХАХХАХА ХХАХАХХАХА!
e ta obicha ta !
tova momiche ima golqmo surce !
offtopic: TEMATA KURTI!!!
Mom4eto 6te se navie 100% za tva nqma6 qdove, obedi momi4eto, nai-dobre da govori6 s 2mata ednovremenno, vervai mi ako stane 6te vi e super gotino no ako ne stane 6te stane mnogo konfuzno
lele nakade otiva toq svqt ve4e!i a zmislq 4 ee nqkoq 'priqtelka' deto zavijda za6toto edva li nqkoe razumno momi4 e6te si napi6e grada i kak i vikat osobeno po takava tema! :-k
dam prav si savsem taka si e.Ako se pravi6 na mn diskretna nqma6e da kaje6 koq si 6to si ot de si?Oba4e momi4e na 15 godini da hodi s momi4e i s mom4e ednovremeno "mnogo da gi obi4a" da iska da pravqt troika.Abe momi4e mn bogata fantaziq ima6 ama ne na men tiq [-X az ne padam ot Mars:) :D
olive_oil
08-29-2006, 07:43
Душко,не се излагай!
Всички ти викат "кажи на момчето,то ще се навие" и пр.Ама и то горкото има чувства,като всички нас.А и защо лъжеш момичето?Те момчетата се правят на "кой съм аз" ама всъщност са много "по-крехки" от моничетата/момчета не се обиждайте/
Според мен и двамата няма да се навият за тройка.Тва е като отношението на момчетата към големите гърди - всички ахват при вида на "големи",ама в леглото предпочитат малки.
това е моето мнение,ти прави както сметнеш за добре!
Proveri i pitai i dvamata. Spored men biha se navili
Zlat4eto
08-29-2006, 11:24
:smt005 na 15 godinki .....nakude utivame ei [-( [-( [-( [-(
Направо,на 5 и да иска тройка и многооо да ги обича,сигурноо.Тва е супер тъпо.Се едно аз ся да навивам гаджето ми
да правим тройка,ма знам че той няма да се съгласи,щот ме иска само за себе си и иска да сме само двамата
Направо,на 5 и да иска тройка и многооо да ги обича,сигурноо.Тва е супер тъпо.Се едно аз ся да навивам гаджето ми
да правим тройка,ма знам че той няма да се съгласи,щот ме иска само за себе си и иска да сме само двамата
на 15 де,е,то където е 5,там е и 15,все абсурдно звучи
И аз мисля,че тая тема е пусната,за да навредят на въпросното момиче.Някой се гаври с нея.Не й се връзвайте...
YouR_PoisoN
08-29-2006, 14:56
И аз мисля,че тая тема е пусната,за да навредят на въпросното момиче.Някой се гаври с нея.Не й се връзвайте...
И аз мисля така, иначе какъв е смисъла да си казва името и сичкото, не вярвайте [-X
sunney_f
08-29-2006, 15:55
pitai gi!!!!!deistvai smelo \:D/ :wink:
NAT LA GITANE
08-29-2006, 16:04
ei az sum ot pleven ama milo ne te poznavam :) a ti 6to si misli6 4e si "izvestna" hahahahahhah bojeeee!!!!!3-ka a mi....kato iska6 gi pitai..3-kata ne e tolkova izvrateno ne6to..ama vse pak..malka si ma!!!
Хах и аз съм от Плевен и не те познавам.Сигурно си някоя от многото който ходят на децка в Анаконда 2 и си мислят че вече целия град ги познава ;)
Angel_Girl
08-29-2006, 23:55
Ами ако темата не е ебавка значи си много пропаднала, "миличка". На 15 години и тройки ще ми прави и ще се прави на интересна. Боже. налъде отива света!??? :-k [-X :-k
А ако темата е ебавка и някой се опитва да навреди на момичето ще кажа само, че това е адски тъпо, че е избиване на комплекси и много детинско.
Crazy^Biker
08-29-2006, 23:58
Диана от вазов бегай бе и откъде трябва да те знаят ...... ша доде да си неква оборотна курвичка ....... ебахти смеха ...... сигурно и Гюма та знае ми Бойко и Джантов знаят ли те ???? не ми се верва
hahah silno se samnqvam 4e tova naistina go e pisala 15 godi6nata diana ot pleven koqto u4i vav vazov. trqbva da si izkliu4itelno glupavi4ka da dade6 tolkova mnogo info za sebe si v tozi forum, a da ne iska6 nikoi ot pleven da nau4i.taka 4e moite saboleznovaniq za milata diana s koqto nqkoi e re6il da se po6eguva! [-(
Haha i az sum ot Pleven i ne te znam koq si, qvno ne si tolkova izvestna za kolkoto se mislish =P~ Ta..za problema: v toq maluk grad da imash dve gadjeta!!? Abe momiche tuka v Pleven si znaem kutnite zubi i koi, kude, koga- q izlez po centura i se ubedi sama, che vsichko jivo sedi po kafenetata i zqpa. Veche si nagazila nadulboko, a da ti kaja moje i da ti se uredi 3-kata, ama puk se preorientirai kum po-golqm gradec, che nashiq tuka e skromen- nie drugite se ogranichavame v povecheto sluchai do po 1 gadje v grad :smt005
pleven e maluk grad ? :shock:
Super`girl
08-30-2006, 20:52
ole napravo nz kakvo da kaja :lol: ta ti si na 15godini a ve4e i do 3-ka stigna,a i kak moje da ima6 ednovremenno za priqtel i mom4e i MOMI4E???Spored men nqma da e mn qko da kaje6 i na dvamata,nai dobre skusai s edin ot tqh i taka nqma da te trevoji ni6to,no ima i edna podrobnost ti kazva6 4e gi OBI4A6 I DVAMATA haha mn se sumnqvam v tova,tova e prosto nqkvo uvle4enie nqkva iliuziq v koqto ti vqrva6 i si tulpi6 v glavata 4e e taka.No 6tom iska6 3-ka kaji im haha da vidi6 kak 6te reagira6,no posle kaji i tuka :lol:
Abe qj mi kuro PlevenO!!!Egati selskite mastii sa se navudili ta 4ak trojki,osmici,devqtki,lesbiqnki,B sexualni...Ti ili sa nenormalna ili naistina iska6 da navredi6 na momi4eto,ama na men ne bi mi pukalo,za6toto i da me znaqt i da ne me znaqt se si ostavam su6tata jalka plevesnak pasmina!Gnus...
Pala4a, mai si ot nqkoi "gotin" "golqqqqm" grad. Q zemi slez na zemqta, che vseki znae koi sa nai-golemite sela v Bulgariq.
Подобни теми не се толерират. Форумът е с възпитателна насока, не служи за деградиране на тези, които го посещават.