View Full Version : kakvo da pravq?
Zna4i svyrzano e s maika mi!Ta imam podozreniq 4e ima lubovnik...postoqnn0 kato 4ati (a tq 4ati s nego) i krie..goni ni ot staqta za da ne vidim kakvo si pi6at!Obajda mu se i pak ni goni ili ni kara da izlizame sys sestra mi 4e da ne 4uem... :smt017 Na kakvo se dylji tova ??Sno6ti izlqzih s neq i neinata priqtelka i du6terq i!Dokato az si govorih s momi4eto 4uh kak maika mi govori ne6to na priqtelkata si..kak nemojela ve4e da se krie..kak mai sme razbrali za nego..!Sestra mi kaza pyk 4e kato izlizali dvete q ostavala na nqkoq bar4e i i kazvala 4e sled 4as nqkyde 6te se vyrne no ni6to dr ne i kazvala!Osven 4e ak0 ba6ta mi se obadi da mu kaje 4e e po magazinite! :smt010 Ba6ta mi nqma kak da razbere za6toto toi e po cql den na rabota ve4er se pribira izmoren a tq kato pyrvata k***a mu se nahvyrlq i se prai na mn lubq6ta!Kara ni da opravqme idealn0 i kato se pribere tatk0 po4va da govori s nejno glas4e kak cql den se trudela i go o4akvala..Kato si 4ati trie cqloto history 4e nikoi da ne q vidi?!? Naposledyk si promeni i nastroenieto kym nas sys sestra mi..stana po lo6a,ni6to ne ni dava..za vseki nein problem nas obvinnqva...pisna mi ve4e :smt010 Kakvo da pravq?
veseto:P
08-28-2006, 21:41
kaji na ba6ta ti
Това наистина е много гадно...Според мен вие със сестра ти трябва да поговорите сериозно с нея!!!Но не споделяйте това с баща ви преди да бъдете напълно сигорни защото така само ще създадете проблеми между тях...
Ne i duma da ne stava da kaja na ba6ta mi!1-vo 4e 6te se skarat adski jestoko i drugoto e 4e 6te me namrazi...Nz kak da govorq s neq...dosega a ni6to seriozno ne sme govorili...kat0 se opitam da zapo4na i mi namira `kusuri` vse ne6to ne mi e nared..nemoga pove4e da q trqq..razbiram maika mi e no ne stava :smt010 Imam i brat4e na 3 god!Vqrvaite mi vsi4ki si mislqt 4e toi mi e dete!Sam0 az se grija za nego..tq ne polaga i elemntarni griji..postoqno mu vika...Ujasn0 0burkan0 mi e..tq kat0 i se spi za6to da stava da go vodi na gradina kato moje da go ostavi v ku6ti i az da go gledam a tq ta si izleze i da se pribere ve4erta kym 2-3 4asa :evil: Na pyt sym da kaja kolko mn ve4e mi e pisnalo ot neinite tineidjurski igri!Hora az sym na 13 i ne pravq takiva ne6ta a tq e na 35 i si pozvolqva da..nz kakvo da kaja :-# :smt010 :smt010 :smt010
blood_dodo
08-28-2006, 21:53
Кеф до дупка... Говори с роднина, на когото вярваш.
Samotnata_lady
08-28-2006, 22:24
Mili4ka,az sym v podobno systoyqnie...samo 4e az si mislq 4e nein lubovnik e nai-dobriq priqtel na ba6ta mi....emi kaji i primerno,4e si 4ula da se govori za neq 4e si ima lubovnik ili ne6to ot roda....blafirai q,moje da se ispusne....az daje misleh razpe4atka da izvajdam za da vida dali tq mu zvani 6toto za nego sum 99% sigurna,vinagi i zvani nepoznat nomer i kato vdigna az ne mi govorat,a tq vinagi izmislq razni opravdaniq....nz kvo da kaja.....druj se!uspeh :oops:
еми за да си 100 % сигурна нали каза че си чатили...просто провери логовете на чата ...надали майка ти ще се е сетила да ги изтрие
еми за да си 100 % сигурна нали каза че си чатили...просто провери логовете на чата ...надали майка ти ще се е сетила да ги изтрие
Kazah ve4e 4e gi trie :wink: Samotnata_lady mersi mnogo O:) Uspeh i na teb...a ba6ta ti znae li
psiHopaT4o
08-29-2006, 00:04
За какъф чат клиент става въпрос?
Ами пробвай да кажеш на баба ти,все пак тя и е майка и ще говори сериозно с нея!А теб няма да те издаде,защото бабите обичат внучките си :-k
Ми прочети логотата, ако има, ако ли не направи така, че да записва и после четеш
govori nai dobre s neq i i kaji 4e si4ko znae6,nakarai q da spre bez da kazva6 na ba6tati za6toto 4e stane lo6o i moje da se razdelqt
по-скоро говори с майка си. но ако почне нещо да ти се кара или да ти разправя "само да не си казала на баща си!", тогава вече отиди и говори с него.