View Full Version : Какво да правя?
Влюбена_В_Живота
08-28-2006, 22:03
Здравейте . Искам да ви споделя на кратко моята история . На 19 години съм ... няма значение от къде . Значи приятеля ми е в казармата , обичам го и той много ме обича , но всичко започна началото на лятото , когато почнах работа на старото си място . Сервитьорка съм и всичко почна , когато забелязах че съседното кафе е с нови собственици . В началото виждах само един горе - долу млад мъж , но след това видях и хълката на пръста му . Тя не ме трогна особено , а след като видях съпругата му - еми един мъж е по женствен от нея . Както и да е той ми взема телефона и почна да ми звъни често . В началото не излизах с него , но след като ми разказа за брака си и за това че живеят почти разделени ( врата до врата ) а не заедно , почнахме за излизаме , аз оставах вечер след работа да му помагам , тъй като той работеше по цял ден и беше грохнал винаги . Разбирахме се много добре , жена му не идваше ... докато една вечер пийнахме повече и ... става ви ясно ... Можеби два месеца вече имаме връзка , помагаме си един на друг много , докато преди 5-6 дена ... скандал с жена си и сега ... развод , за който тя обвинява мен затова че видяла пратен от него sms в 1 вечерта . Проблема е там , че обичам и приятеля си , но той е далече , а този , с който съм сега заминава след като си оправи развода . И кажете ми сега вие кой излиза наранен от всичко ... кой след като свикнах с този човек денем и нощем ... да му помагам и той да помага на мен ? Когато искам нещо дори и секс да е да знам че е до мен? Когато имам проблем да знам на кой да се обадя или споделя ? Това е моята история на кратко , сега ми е по леко ... O:)
obi4a6 gadjeto si super mnogo pak iska6 da pravi6 sex s drug maj ei tva ne moga da go razbera kak stava ?
Защо при положение,че обичаш приятеля си си дала на друг телефонния ти номер?Не мога да разбера,а и не мисля,че си постъпила правилно.Да правиш секс с него???Но естествено твърдиш,че обичаш приятеля си-ок,щом казваш.По-добре не лъжи приятеля си,ако толкова искаш да си с другия.
Самотата може да те накара да вършиш странни работи...
не смятам, че е уместно да се забъркваш повече с този мъж. дори приятеля ти да е в казарма (което не те задължава да стоиш на сухо) не си мисли, че е било редно да се обвържеш така с мъж. каквато и да е жена му, каквито и взаимоотношения да имат, ти си нямала правото да се месиш, поне не и преди всичко между тях окончателно да приключи
skate_warrior
08-28-2006, 23:49
пффф..жени.... http://img168.imageshack.us/img168/7016/icon4wy0.gif
maybelline
08-29-2006, 07:19
Човекът е бил женен.Дори за ламята Спаска да е било,не е трябвало да се сближаваш толкова с него.Сега след като е разведен вероятно и той е объркан и не знае какво да прави.Като замине ще си подреди малко мислите.А приятелят ти?Как така го обичаш,но в същото време мислиш за друг?Сега и двамата като ще са далече,какво смяташ да правиш?Ако не можеш да си вярна на приятеля си,по-добре му го кажи и се разделете(така ще го нараниш,но няма да го лъжеш),дори и само за известно време да е.А с другия...обмисли добре чувствата си към него и ако го обичаш много,бори се за любовта му.Ако не - остави го намира.
summer_04
08-29-2006, 07:22
obi4a6 gadjeto si super mnogo pak iska6 da pravi6 sex s drug maj ei tva ne moga da go razbera kak stava ?
i az ne moga da razbera kak stava 4estno
®©PeTq®©
08-29-2006, 07:28
Според мен...ще е много тъпо и гадно от твоя страна да правиш секс с другия..при положение че много обичаш гаджето си...ама ти си решаваш...
playful_baby
08-29-2006, 07:32
Ами честно да ти кажа първо седни и си изясни чувствата!И аз не разбирам как може да обичаш много някого и да излизаш с друг!Но...както и да е ,това си е твоя живот и ти решаваш какво да правиш с него!Успех!
Защо при положение,че обичаш приятеля си си дала на друг телефонния ти номер?Не мога да разбера,а и не мисля,че си постъпила правилно.Да правиш секс с него???Но естествено твърдиш,че обичаш приятеля си-ок,щом казваш.По-добре не лъжи приятеля си,ако толкова искаш да си с другия.
LilAngel
08-29-2006, 07:42
обикновено човек не мисли а се подава на чувства.тя просто е объркана.
иначе на нейно място аз бих оставила нещата такива и ще чакам приятеля ми да излезе от казармата и ще съм с него
Влюбена_В_Живота
08-29-2006, 17:03
Немога да оставя нещата и него ей така просто ... прекалено задълбочени са , а и ако не съм аз да му помагам и да се грижа за него от време на време - той остава САМ . Просто немога да го оставя ей така . А мойто си момче го обичам , но немога да съм сама , след като го виждам на 2 месеца за 2 дена ...