Влез

View Full Version : Kakvo da pravq?

08-29-2006, 08:13
Gadjeto mi skysa s men predi to4no 18 dena, za6toto i trqbvala svoboda... ot men nqmala vreme za riqtelkite si i t.n. Nqma da izpadam v podrobnosti, za6ttoto sym prekaleno obyrkan... Sled kato skysa s men
mi se obadii kaza, 4e trqbva da govori s men. Na sledva6tiq den est kaza, 4e ima rabota.. stana mi qsno, 4e ne e taka.. na sledva6tiq den izleznahme i tq kaza, 4e e mislela da se sabereme oba4e e precenila posle, 4e e po - dobre da sme priqteli... tva izlizane be6e 4 dni mai sled kato skysa s men.. napravo otka4ah kato q pogledna.. ta predi nqkolko dena bqhme zaedno, a sega.. Hodihme na dosta mesta deto vse sme pravili ne6to tam... napravo 6tqh da se pobarkam. Na sledva6tiq den pak mi zvanna, no az ne izleznah s neq i ne sme govorili do v4era.. Az iskah da q zabravq, da ne mislq za neq, za6toto mnogo me boli, no tq me potarsi... koftito e, 4e tq kazva, 4e me obi4a, no ne po tozi na4in.. kazvam vi kato 4uq tiq dymi lo6o mi stava... ta nie nikoga ne sme bili samo fr.. zapoznahme se i sled qnkolko dena trugnahme. samo, 4e az naistina q zaobi4ah, a tq sega mi povtarq, 4e iska da sme samo priqteli, kato do predi nqkoko dena me "obi4a6e pove4e o vseki".. ne izdarjam. Znam, 4e ako pak se sabereme nqma da izgarjime mn vreme. Ne za drugo, ami za6toto pak 6te se slu4i ne6to gadno... daje mislex dnes da i se obadq i da se vidime i da i
kaja v o4ite kakvo 4uvstvam, no znam, 4e 6te me boli pove4e.. ne znam da q potyrsq li ili da se opitam da q zabravq? Poslednoto ne znam kak 6te stane, za6toto kolkoto pove4e dni minavat, tolkova pove4e q obi4am! Daite mi savet pls, za6toto mn sam obarkan i mi e mn trudno.

He3HauKa
08-29-2006, 08:24
Prosto tova momiche nezna e kakvo iska.Pokaji i che vednaj za vinagi trqbva da reshi, kolktoo i da q obichash ne q ostavqi da ti e kachva na glavata zashtoto tq to4no tva se opitva da napravi.Kogato ti se obadi i kaji ili si s men ili ne me zanimavai pove4e i gotovo :mrgreen:

maybelline
08-29-2006, 08:27
Кажи й да реши какво иска,защото ти е гадно така а те разиграва.Тя би трябвало да е наясно с чувствата си щом е решила да скъса с теб.

Atika
08-29-2006, 08:30
Neznam kolko vreme ste bili zaedno, no tq qvno e svikanal s teb, s prisastvieto ti, ima nujda ot teb kato chovek i ne iska da te zagubi... Da mojesh da i se obadish i da i kajesh che tova izmisleno priqtelstvo ne ti stiga i te naranqva oshte poveche.. Znam kolko shte e trudno da ne q vijdash, no da ostanete priqteli shte e oshte po trudno, moje bi sled oshte 18 dni shte se saberete otnovo, no nqma da e kakto predi i shte se poluchi edin golqm proval! Bila sym na tvoeto mqsto i veche poveche ot godina se opitvame da bydem priqteli i sme se sabirali otnovo i otnovo, no neshto schupi li se vednyj...krai... Ako ne iskash da bydesh oshte po naranen, prosto q zabravi nqkak! Ne i pozvolqvai da kontrolira jivotyt ti ...

YouR_PoisoN
08-29-2006, 08:32
Тя найстина трябва даразбере какви са собствените й чувства и да престане да те разиграва. Ако ти имаш чуства към нея и ги кажи и искаи конкретен отговор и от нея. Дано нещата се подредят, УСПЕХ

AnN_G
08-29-2006, 08:52
И тя самата е много объркана,наистина ще е по-добре да поговорите,да си изясните веднъж завинаги ВСИЧКО,да и кажеш всичко което чувстваш и ако тя пак не знае какво иска-тогава вече трябва да се откажеш и да се опиташ да я забравиш 8-[

koalka
08-29-2006, 09:18
Решете наистина дали това има смисъл...аз не мисля,че тя има чувства към теб честно казано.Какво означава,че не си и давал свобода?Ако те обичаше нямаше да говори така.Преспокойно тя може да се вижда с приятелките си и с теб!Не се занимавай с нея,просто не си заслужава.

08-29-2006, 10:08
abe hora razbirate li, 4e izlizam navyn e taka s priqteli i otivame nqkade.. oglejdam se i se setam kak sym bil tam s neq i kvo sme pravili i... znam, 4e ne si struva i vse pak... glupavo e i za purvi pyt izpadam v takava situaciq i za tova sym obyrkan... 6te govorq s neq za posledno.. utre 6e i zvanna, 6e se vidime i tva e.. ne izdarjam pove4e. Ot dryga strana jivota prodaljava... kofti e, 4e v edin moment si kazvam, 4e taka ili ina4e az dadoh vsi4ko kvoto moga i tq ako me obi4a 6e go oceni. misleh si, 4e ot 4asti pone sym si re6il problema i sym q prejivql... dokato ne me potarsi v4era...

08-29-2006, 10:23
Абе кви 'само приятели' кви пет лева бе ?!
Ако те е искала за приятел да не ти е лапала патката.
Кажи й да се разкара от живота ти и толкоз. :-({|=

white_chik
08-29-2006, 10:23
не мисля,че въпросната мацка е виновна щото тя си е мислила,че те обича като гадже,а всъщност за нея ти си приятел.Според мен трябва да си дадете малко време,ти да я преодолееш.Явно тя държи на твоето пирятелство,но пък ти не можеш да се измъчваш само защото тя иска да се мотаете заедно