View Full Version : Обичам я, а пък тя ми стана най-добрата приятелка!
*sad_boy*
08-29-2006, 11:12
Здравейте, искам и аз да Ви помоля за съвет, щото не знам къде се намирам! Значи влюбен съм в едно момиче, ама до уши! Значи пробвах да се сближа до нея и чесно успях, ама не по начина, по който исках! Станахме най-добри приятели! Даже повече от най-добри приятели! Братя, дори и повече! Никога не съми имал по-добър приятел! Доверяваме си всичко! Имаме си доверие за всяко едно нещо! Просто не можем един без друг!!! Но сме само приятели! Аз искам повече! Просто едвам се сдържам, докато съм с нея!!! ТОЛКОВА Я ОБИЧАМ! Като излизаме, едвам се сдържам да не я целуна или прегърна(ама не приятелски като сега!) Толкова е близо и същевременно толкова далеч от мен! Има си приятел в момента, с който е в много лоши отношения! На ръба се да скъсат! НО важното е, че аз не знам какво да правя! Просто ще се побъркам! Едвам издържам! Не знам колко ще издържа да съм и само приятел! Не знам какъв съвет бихте ми дали, по скоро го написах това, за да споделя с някой! И разбира се, ако някой има някакъв съвет, да ми каже ,че скоро ми идва да се гръмна!
Благодаря Ви за това, че ми изтърпяхте тъпата история!
Кажи и как се чувстваш и какво изпитваш към нея ...
Кажи и как се чувстваш и какво изпитваш към нея ...Съгласна съм.Твоето не е леко,защото си влюбен,а не просто харесване.Не е сигурно дали ще ти отговори не чувствата,но поне ще ти олекне.
Jamalska
08-29-2006, 12:02
Напиите се и я забии...Мчи тъй де
PLAMENKO
08-29-2006, 12:28
xaxa се едно чета мене си преди 1 месец :mrgreen:
еми един съвет останете си най-добри приятели...
Най-якия съвет за мене!
NaDuFcHe
08-29-2006, 12:51
Prosto pogvori s neq...Kaji i kakvo izpitvahs no sushto taka i kaji che ako nemoje da busete neshto drugo soven priqteli to neiskahs da se promenqt dosegashnite vi otnosheniq..Aide uspeh
sasha_90
08-29-2006, 12:59
Признай и чувствата си пък може и да излезе нещо.... :-k
целуни я... :smt007 :oops: :wink:
пффф...спомении :roll: :oops:
Лично според мен приятелството е по-ценно от "магията" на любовта просто нещата няма да бъдат никога същите щом искаш да и го кажеш аз скоро разбрах че най-добрия ми приятел ме харесва и какво се получи нищо вече дори не си казваме hi. Помисли добре дали заради любов която няма да продължи дълго искаш да загубиш приятелството си. Аз не бих го сторила... Пожелавам ти успех :---)
...каже ,че скоро ми идва да се гръмна!...
гръмни се бе маина !
и аз те подкрепям ...
"алкохола прави чудеса " .... бтв говоря напълно сериозно :) !
Krem4eto
08-29-2006, 17:29
Здравейте, искам и аз да Ви помоля за съвет, щото не знам къде се намирам! Значи влюбен съм в едно момиче, ама до уши! Значи пробвах да се сближа до нея и чесно успях, ама не по начина, по който исках! Станахме най-добри приятели! Даже повече от най-добри приятели! Братя, дори и повече! Никога не съми имал по-добър приятел! Доверяваме си всичко! Имаме си доверие за всяко едно нещо! Просто не можем един без друг!!! Но сме само приятели! Аз искам повече! Просто едвам се сдържам, докато съм с нея!!! ТОЛКОВА Я ОБИЧАМ! Като излизаме, едвам се сдържам да не я целуна или прегърна(ама не приятелски като сега!) Толкова е близо и същевременно толкова далеч от мен! Има си приятел в момента, с който е в много лоши отношения! На ръба се да скъсат! НО важното е, че аз не знам какво да правя! Просто ще се побъркам! Едвам издържам! Не знам колко ще издържа да съм и само приятел! Не знам какъв съвет бихте ми дали, по скоро го написах това, за да споделя с някой! И разбира се, ако някой има някакъв съвет, да ми каже ,че скоро ми идва да се гръмна!
Благодаря Ви за това, че ми изтърпяхте тъпата история!
Не ти е тъпа историята!Мисля че най-доброто е да и предложиш,пък ако тя ти откаже кажи "Не се притеснявай само се базиках..."Май това е най-добрия начин!УСПЕХ и пиши какво е станало!!!!
summer_04
08-29-2006, 17:32
nali znae6 nai-lo6o e da si do tozi koito obi4a6 i da znae6 ,4e nikoga nqma da e tvoi!
luda`flirtajika
08-29-2006, 19:43
NeZnAm za vas,no az sum protiv alkohola..osobeno v takiva situacii.Nai dobre si e da si i priznaesh ~!!!~
Freelander
08-29-2006, 19:57
bqh vliuben 2 godini v nai - dobrata mi frendka... sega q obi4am stra6no mnogo, no sme samo priqteli.. imam predvid sega sme pove4e ot priqteli dori... tq znae vsi4ko za men i vinagi me podkrepq, az ne q sa6to.trqbva ti vreme...mnogo vreme ;) uspex
Chukasimo
08-29-2006, 19:58
кажи и кво мислиш...имаш 2 вариянта:или ша стане или нема да стане..
междинно положения няма
luda`flirtajika
08-29-2006, 19:59
bqh vliuben 2 godini v nai - dobrata mi frendka... sega q obi4am stra6no mnogo, no sme samo priqteli.. imam predvid sega sme pove4e ot priqteli dori... tq znae vsi4ko za men i vinagi me podkrepq, az ne q sa6to.trqbva ti vreme...mnogo vreme ;) uspex
dobre che napisa "mnogo vreme ;)" shtoto az shtqh da go napisha..naistina...trqbva vreme ... i az ot opit znam... vremeto lekuva...koito iska da vqrva,koito ne iska...sam shte se obedi
И аз съм в същото положение като твоето ,но аз му споделих и нещата замръзнаха.Поговори с нея ,сподели .Дано при тебе нещата се развият добре!!!!!
luda`flirtajika
08-29-2006, 20:00
И аз съм в същото положение като твоето ,но аз му споделих и нещата замръзнаха.Поговори с нея ,сподели .Дано при тебе нещата се развият добре!!!!!
mila sujalqvam za vas :smt009
mila sujalqvam za vas :smt009
И аз много съжалявам :(Мисля че той е моята сродна душа ,колкото и банално да звучи.Гадното е ,че и двамата не го осъзнахме навреме и сега аз съм с друг и той е с друга:(((
batence slu6ai mani gi teq teen4eta .. Tva e purviq mi post tuka v teenproblem.. vlizam samo za da 4eta i da se smeq ama za teb 6e napraq izkl ..nali znae6 trea da se 6iba..Ta da ti pomogna .. Zaebi gi teq melodrami da si i nai dobar priqtel .. nqma takava rabota.. edno momi4e ne e na akula na 1 mom4e za da mu e nai dobar priqtel .. zaebi go tva .. kato q iska6 trea .. kak da ti go ka6a..da si go porazvee6 malko ..trea da go izkara6 malko na gazariq i da ne i pokazva6 4e si tolko zavisim ot neq.. 6ot momi4etata ne haresvat tiq raboti..Triq da i poka6e6 4e ako zare6e priqtelq i zaradi teb e po oferta .. Kvo drugo da ti ka6a .. Ako ne razbira6 pitai ne6o ..No zaebi priqtelskite gluposti .. donikade nema da te otvedat .. i ne gi slu6ai teq tuka ... 90 % ne sa vi6dali putka a teq deto imat takava gi e strah da q poglednat ... are
slipknotic123
08-29-2006, 21:00
`Death`Whore`
08-29-2006, 21:01
"На ръба да скъсат" - това звучи тъпичко...обаче важното е, че не са скъсали още, което означава, че поне единият изпитва силни чувства. Ако е тя, не предприемай нищо засега.
МИ да ти кажа най големия балък на света си. Пробвай нещо - в некоя романтична обстановка я целуни неочаквано. Ако тя те погледне като полезно изкопаемо значи по добре си търси друга най добра приятелка.
Ето го...разберете бе...най-добро приятелство между два различни пола неможе да има...все някой се влюбва в другия...тц тц тц...недей да се измъчваш, ами си кажи всичко...независимо от последиците...поне ще знаеш, че си постъпил правилно...тъпо е да криеш такова велико чувство...
Inn0c3nCe
08-29-2006, 22:19
Напий я и я изчукай ...
после се приготви за бой със приятеля и
Аха и аз имах този проблем преди 4 години. Нищо не прави. Прочетох коментар "кажи и за чувствата си".. ако и кажеш и приятели няма да сте. Радвай се, че можеш да бъдеш до нея макар и не така както ти се иска след време ще ти мине(поне на мен... сега я чувствам повече като сестра). За алкохола :-k Маса пияна трябва да е, за да стане нещо, в което се съмнявам. Знам, че е трудно, но няма как, клин клин избива, намери си друго момиче за гадже :)