PDA

View Full Version : Moderated:Презерватива се скъса, да пия ли хапчета?

08-29-2006, 12:18
Значи имам си аз едно малко проблемче. Вчера с гаджето правихме секс обаче накрая видяхме, че презервативът се е скъсал. Не знам дали има възможност нещо да е станало при положение, че той винаги свършва извън мен,въпреки че е с презерватив, този път също. Обаче пък преди няколко дена четох нещо за предеякулационната течност и сега се чудя дали е възможно да съм забременяла по някакъв начин сега си мисля да пия някви хапчета за спешна контрацепция обаче не знам дали е нужно. Ако можете да си кажете мнението и да ми дадете съвет ще съм ви мн благодарна!!!

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

ProstoAz
08-29-2006, 12:19
Никакви хапчета не е нужно да пиеш, само да си разбазикваш организма.

miloto_girl_4e
08-29-2006, 13:22
Аз на твое място бих се застраховала и пих пила Пустинор..
Просто за мое успокоение, по-добре да ги пия напразно, отколкото после да разбера, че е станал гафа... :roll:

Chiana
08-29-2006, 13:46
В овулация ли си? Наближава ли ти овулацията? Тия неща трябва да се взимат под предвид. Според мен няма смисъл да пиеш хапче, не е станал гафа. Освен ако не си в период на овулация, тогава има риск, макар че е наистина минимален. А хапчетата страшно много ти увреждат организма, да знаеш...

malka_kukla
08-29-2006, 15:03
mi 6tom e svar6il otvanka nqma opastnost.to zavisi i kade to4no se e skusal prezervativa.ako se e skusal na rezervoar4eto pii postinor.ti sama 6te preceni6 dali ima nujda ot hap4eta,razpeklo li se e ???ako misli6 4e e stanala belqta,nai dobre pii postinor duo,no ako skoro do 3 dena trqbva da ti doide ne go vzimai.uspeh!!!

Zlat4eto
08-29-2006, 22:41
Spored men bqgai do nai blizkata apteka mili4ka :arrow:

08-29-2006, 22:55
Значи според мен шанса да е станал гафа е по малко от 0,00001 % защото 1 во тои е свар6ил извън тебе 2 ро дори и без презерватив вероятноста да се забременее от предеколционната течност е много много малак

от мен това ти сама си реши но бих искал дакажа още че все пак 100 % безопасен секс няма а и тези хапчера ще ти направат организма на дроп сарма :lol: