View Full Version : Засичали ли сте ги?
Засичали ли сте башите докато го правят? И каква беше вашата и тяхната реакция?
Ами случвало ми се е, за съжаление :shock: Влезнах в спалнята им докато го правеха.. Моята реакция-->веднага излезнах и затворих вратата, майка ми нищо не каза, а баща ми се развика защо не съм почукала преди да влезна.. 8-[
ProstoAz
08-29-2006, 15:16
Не.
sunney_f
08-29-2006, 15:32
ami i na mene ne mi se e slu4valo,a i neiskam.. [-X
Master_88
08-29-2006, 15:33
Не
Ами не съм ги заварвал, но един път когато отидох на тоалетна сутринта към 5:30 и чух от тяхната стая "ох, ох,ох,ох" и търкане по чаршафите, и гледах по тихо да си свърша работата в тоалетната и да си легна. :mrgreen:
ThePunisher
08-29-2006, 16:01
Ми, представете си ако вас ви хванат с гаджето докат се натискате :lol: Каква ли ще е реакцията им :D
Ми, представете си ако вас ви хванат с гаджето докат се натискате :lol: Каква ли ще е реакцията им :DСъс сигурност няма да излязат от стаята набързо и засрамени, както ако ти ги хванеш! :mrgreen:
rozovo_dupe
08-29-2006, 16:12
ne
bai_joran_4uka
08-29-2006, 16:13
я не съм ги засичал. ако ги вида ке умра.
Ми, представете си ако вас ви хванат с гаджето докат се натискате :lol: Каква ли ще е реакцията им :DСъс сигурност няма да излязат от стаята набързо и засрамени, както ако ти ги хванеш! :mrgreen:
opredeleno :lol: ahahha
hva6tal sam gi i moata reakciq be6e da zatvorq vednaga vratata i lo6o gi prekasnah 6toto daje ba6tata doide da sedi pri mene xaaxax
нито те мен нито аз тях .. ! и по дуре ! : )
malka_sam
08-29-2006, 16:35
i az sam gi hva6tala i si izleznah samo kazah izvinqvam se i vs be6e nared
a pak naskoro ba6ta mi me hvana auuuuu kva reakciq samo vika na priqtelq mi ti znai6 li tq na kolko e godini kvo si mislite 4e praite da ne sam te vidql pove4e u nas posle se pooseferi i kaza izvinqvaite izvinqvaite i izleze posle pak vleze i kaza kat se varne maika da i kaja tq vika mi samo polzvaite kondomi i nqma problemi i vika ela sega da hapnem dinq po toq slu4ai s4upih se da se hilq ne sa me nakazvali a priqtelq mi prodaljava da mi idva na gosti abe te sa mn gotini horica i si znaqt 4e rano ili kasno 6tqh da spq s nego 6toto mn go obi4am
slu4kata e prqsna (ot 09 toq mesec) a az sam na 14 mersi za vnimanieto
SeXyAdrenaLinka
08-29-2006, 16:42
Ами аз не съм ги сварвала в такова положение...дано и за напред не се слу4и :oops:
Super`girl
08-29-2006, 16:47
abe az vse o6te nesam gi zasi4ala i v interes na istinata i neiskam 6toto 6te mi stane mn kofti :oops: :-k a puk dali te sa me zasi4ali s gadjeto mi vse o6te ne i dano nikoga ne stane :-k
psiHopaT4o
08-29-2006, 17:48
Еми...засичал не е точно..начи миналото лято бяхме в Кушадъсъ и..аз спах с наще в една стая те на спалнята аз на едно легло на метър и половина от тях...пък 3ите сестрички и баба в друга стая...и начи събуждам се аз сутринта ама като почудо не се размърдах веднага...и само чувам някфо пъшкане...скърцане..бе се звуци,които не можеш да сгрешиш...и кво да напраа стискам очите и се праа на заспал и се молех тати да свърш по-бързо ^^ :D
alkobalko
08-29-2006, 18:23
Не съм ги иждала никога. Преди няколко месеца ми се случи да ни хване бащата на приятеля ми. Нищо не ни каза, просто ни се извини, засмя се и излезе.
Kotetoto
08-29-2006, 18:35
AMi da....AMa te ne sa razbirali,che sam gi vidqlla i po-dobre...;)
mnogomili4kata-sf
08-29-2006, 20:27
Ми една зимна сутрин звъни телефонът и аз както бях сънена влизам в тяхната спалня и гледам нещо одеалото много подуто и баща ми липсва от пейзажа и майка(понеже е мн притеснителна) и ми разправя "ааааа бе що не чукаш преди да влезнеш"....нямаше да им обърна внимание,ако не беше го казала...само влезнах да викна татко,който се показа из под одеалото...
^Fegie^^
08-29-2006, 20:50
nqt i ne iskam da gi vijdam xaxaxa
hamilcar
08-29-2006, 21:21
Не.
Zlat4eto
08-29-2006, 22:37
OooOOoo ne i dano nikoga ne mi se sly4i [-X
Inn0c3nCe
08-29-2006, 22:38
не съм хващал маика ми и баща ми
но веднъж хванах баба и дядо
дядо яко я напъваше на 68 години е ама ебе като 28 годишен
сигурно е от билките дет ги пие тряа му искам и аз
Еми...засичал не е точно..начи миналото лято бяхме в Кушадъсъ и..аз спах с наще в една стая те на спалнята аз на едно легло на метър и половина от тях...пък 3ите сестрички и баба в друга стая...и начи събуждам се аз сутринта ама като почудо не се размърдах веднага...и само чувам някфо пъшкане...скърцане..бе се звуци,които не можеш да сгрешиш...и кво да напраа стискам очите и се праа на заспал и се молех тати да свърш по-бързо ^^ :D Ааа т'ва е било гадно :mrgreen: