Влез

View Full Version : kak da razbera che e vliubena v men

иваило
08-29-2006, 17:14
Искам да ви попитам как мога да разбера че е влиубена в мен.предварително мерси

maybelline
08-29-2006, 17:19
Зависи от много неща - каква ти е(съученичка,приятелка...),к лко често се виждате,какво правите като се видите,тя как се държи...Абе дай по-конкретна информация,иначе не можем току така да кажем "Еми ако прави т'ва те обича,ако не го прави,не те обича".

08-29-2006, 17:20
Зависи от много неща - каква ти е(съученичка,приятелка...),к лко често се виждате,какво правите като се видите,тя как се държи...Абе дай по-конкретна информация,иначе не можем току така да кажем "Еми ако прави т'ва те обича,ако не го прави,не те обича".

summer_04
08-29-2006, 17:32
emi zna4i ne e sled kato go zadava6 tozi vupros!:)

Krem4eto
08-29-2006, 17:32
Правилно!Дай малко повече инфо!

иваило
08-29-2006, 17:33
ходим от месец,виждаме се почти всеки ден,даржи се много мило с мен,личи си че ме обича но незнам дали се прави че ме обича

malka_kukla
08-29-2006, 20:39
mi ot mnogo ne6ta.po tova kak te gleda,po nameci,po tova kak se durji s tebe,otkazva li ti sre6ti,prenebregva li te.ot mnogo ne6ta.a puk ti si tozi koito trqbva da napravi6 purvata stupka,za da vidi6 dali te haresva.ne govori mnogo,napravo deistvai!edna celuvka e dostatu4na za da razbere6.uspeh!

dEnIsTy
08-29-2006, 20:41
ходим от месец,виждаме се почти всеки ден,даржи се много мило с мен,личи си че ме обича но незнам дали се прави че ме обича
според мен за месец,неможеш да обикнеш някого..истински...може и да се лъжа,нз:)питай я,или я постави в някаква такава ситуация:)

priti_kiti
08-29-2006, 21:27
според зависи е..
наистина дай малко повече инфо за да можем да ти помогнем :)

Black_Cat
08-29-2006, 21:30
miiii nikak nemoje6 da razbere6 samo momi4eto si znae kakvo i e v glavata

Jenninka
08-29-2006, 21:30
Има има няколко варинта...
1.Да я питаш и тя да си каже сама(ако момичето е срамежливо...не знам дали ще стане)
2.Да ти намекне по някакъв начин ,че те харесва,сигнали тва онова

т.е. директно или индиректно

А и щом сте заедно от месец,не казвам ,че трябва да се познавате много добре,но се пак ти си й гаджето и тя на теб трябва да каже:)ако ти си влюбен в нея,дано и тя да е влюбена в теб и да се обичате много!Успех

Krem4eto
08-30-2006, 10:16
Ам аз мисля,че те харесва,а може би дори е влюбена в теб.Щом се държи мило с теб!Пък и щом сте издържали месец ще сте повечко време заедно!Няма защо да се прави че те обича!Стига да има някакви причини ,за които да си мислиш,че тя се прави!Има ли такива?

Е това е от мен!