View Full Version : Moderated:Гаджето ме галеше отдолу,а после имаше кръв,дали..
tazi ve4er s priqtelq mi po prekalihme s pregradkite, i toi si brakna rakata tam dolu, nz ne sam usetila da e barkal navatre, prosto galene be6e, a kato se pribrax v nas imashe 2-3 kapki krav, strax me e.... kajete mi devstvena li sam o6te???(imam predvid pri genekologi4en pregled 6te pokaje li 4e sam devstvena ili ne?)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
thE`reASoN
08-29-2006, 23:13
abe 4ak tolkoz navatre da e braknal,nz,moje da ti e do6lo
ThePainIsReaL
08-29-2006, 23:14
И с колко пръста бръкна ?
thE`reASoN
08-29-2006, 23:15
ama ako naistina ti se skasal cipata,to zna4i na genekologi4en pregled spored men 100 na 100 6e se vidi
Айдееее честито... махнаха ти бандерола... кажи на колко си?
Moje da te e odraskal :lol:
100% si devstvena, shteshe da usetish ako e pronikval tolkova navytre ..
Jenninka
08-29-2006, 23:19
Moje da te e odraskal :lol:
100% si devstvena, shteshe da usetish ako e pronikval tolkova navytre ..
Съгласна
ThePainIsReaL
08-29-2006, 23:21
М/у другото , нека да знаеш за обща култура , че девствената ти ципа може да се разкъса при спорт (дори и каране на колело) . И това , че той е мушнал един или два пръста в тебе , не значи , че не си девствена. Няма да си , когато имаш истински сексуален контакт , и не ръце , ами нещо друго ще попадне във вагината ти . Как мислиш дали няма да е различно ?
dano da ste pravi za6toto me e mn strax :(( a i na 16 sam
Е на 16 си ставаш за майка... ако имаш нужда от папмперси ще ти помогна.
Е на 16 си ставаш за майка... ако имаш нужда от папмперси ще ти помогна.
ЬХАХЬАХьахЬХ
По темата: освен, че вече не си девствена, абсолютно съм убеден, че с мозъка си той е стимулирал движението на сперматозоидите из тялото му, което е довело да изпускане на малко количество сперма от ноката на средният му пръст, което води до твоето забременяване. ---> тъпичка си.
britney_04
08-30-2006, 01:04
tolkova za tiq 16 godini ne si li pro4ela edna kniga svarzani s takiva neshta ne si li se interesuvala,ami se 4udish sega dali si destvena ili ne
"По темата: освен, че вече не си девствена, абсолютно съм убеден, че с мозъка си той е стимулирал движението на сперматозоидите из тялото му, което е довело да изпускане на малко количество сперма от ноката на средният му пръст, което води до твоето забременяване. ---> тъпичка си."
vazmojno li e ??????????????
"По темата: освен, че вече не си девствена, абсолютно съм убеден, че с мозъка си той е стимулирал движението на сперматозоидите из тялото му, което е довело да изпускане на малко количество сперма от ноката на средният му пръст, което води до твоето забременяване. ---> тъпичка си."
vazmojno li e ??????????????
Само не разбрах какво толкова повтаряш,че те е страх??????От какво по-точно?
warewolf
08-30-2006, 10:43
tazi ve4er s priqtelq mi po prekalihme s pregradkite, i toi si brakna rakata tam dolu, nz ne sam usetila da e barkal navatre, prosto galene be6e, a kato se pribrax v nas imashe 2-3 kapki krav, strax me e.... kajete mi devstvena li sam o6te???(imam predvid pri genekologi4en pregled 6te pokaje li 4e sam devstvena ili ne?)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
ми трябвало е да усетиш едно леко разкъсване
charli_f
09-11-2006, 13:55
Да бе верно от какво те е страх? ваще да не разберат?споко ако идеш сама на генеколог, той няма право да казва на никой :-k поне мисля, че трябва да е така, не знам ако си малолетна дали не е различно, но не мисля правата са си едни и същи и за малолетни и палнолетни...Няма от какво да те е страх просто, нито си бременна най-много да са ти "счупили джама",но едва ли :wink:
Nofacenoname
09-11-2006, 14:14
Възможно е бременна си!Честито!
Аман от тъпи ебавки...
Lud_s_Lopata
09-11-2006, 14:18
Нема какво да се косиш..... Не се притеснявай сигурно просто те е одраскал... а както ThePainIsReaL Когато има нещо различно от пръст вътре в теб тогава можеш да знаеш че не си девствена :) А сега просто се успокой :)
InitialD
09-11-2006, 16:16
Или не си реже ноктите и е некав мърляч или е държал бръснарско ножче ...тоя е некав талибан да знаеш!!!Очаквай до месец да те накара да приемеш исляма!
macka123
09-11-2006, 16:23
според мен ако те беше отворил щеше да усетиш
а и тва е пръст все пак.....
az 4estno kazano neznam moje da te e odraskal no moje i da te e razpe4atal!za6toto to4no s prasti se razpe4atva!a moje taka da ti e bilo priqtno 4e da ne si usetila malko razkasvane.