Влез

View Full Version : Оби4ам 1 моми4е и ...

С разбито сарце
08-29-2006, 23:17
Оби4ам 1 моми4е и просто нз какаво да правя тя си има някакаво гадже от селото и дет се виждат веднъш на 7 години сигурно ..... преди сме ходели или нещо талова след тва тя ме скъса или пак не6то такова защото ние неходехме официално тва беше мн отдавна ма аз немога да спра да мисля за нея под отдавна иама предвит месецииииии мн постоянно мисля за нея мисля 4е знае какаво 4увствам ма аз секи път кат съм с нея се излагам или тем подобни .... стигнах до решението 4е я оби4ам адски мн 6тоот ве 4е колко месеца немога да спра да мисля за нея демек нее някво просто харесване ....и са нз какаво да праа срам ме е да и пиша камоли да я поканя да излеземе преди пробвах ма тя се ме ревеше нали малко бях згафилллллллл и са се 4удя как да се засека с нея в някое кафе как ада се заговорим как да я погледна ........

Mike-Jones
08-29-2006, 23:39
shte ti mine ostavi q ;] neti trqbva momko da si xodi tam sas selqn4eto a moje i rqzano 4alme da e

:((((((((((((((((
08-29-2006, 23:48
Опитвамсе мааа неварви и кат се засе4еме в кафето и отка4ам . 4е несъм с нея :(

:((((((((((((((
08-29-2006, 23:50
И я сънужам ... много

^<izkormva4kata>^
08-30-2006, 00:47
Gorkoto to! Ti prosto si se vmania4il v neq, ostai q, ogledai se, se nqkoe drugo omi4e 6ti hvane okoto. pak ako ne 6te6, ima6 2 varianta - da si ostane6 v sqnka i da i celuva6 snim4icata i ili da se prestra6i6 i da q pokane6. ne mojem vmesto tebe da go napravim, ne puskai temi a otivai da q pokani6 (e ne to4no v 2 4asa ama principno).ade dano sam pomognala :mrgreen:

Krem4eto
08-30-2006, 10:23
И я сънужам ... много

Ами може да поговориш с нея да кажеш,че не спираш да мислиш за нея ако тръгнете,тръгнете,ако ли не Майната й!

F
08-30-2006, 10:53
OF super e kofti taka...nishto nemojesh da napravish mychish de ama ne se poluchava nemojesh i da q zabravish UjaSs pylen!Na men mi se sluchva syshtoto az sym momi4e i veche ot dosta vreme si obichkam edno mom4e ama nishto vyrtish se v omagiosyn kryg...Mychih se da se poluchi neshtu s dr mom4eta no se tyrsq v tqh nqkakva prilika s nego i nishto ne setava....UjASS! Taka che razbiram te napylno I az neznam kakayv e izhoda ot taq situacia! ako mojete pomognete..po nqkaf nachin... ](*,)

Peyton
08-30-2006, 11:57
Ами извинявай ама тука и да се оплакваш няма смисъл. Ние с нищо не можеме да ти помогнем дкато не говориш с нея друг начин няма разбери го. Пробвай няма какво да загубиш можеш само да спечелиш
трябва да се пребориш със страха си защото ако не го направиш ще съжялаваш винаги че не си знаел какво е можело да бъде .......

Stelenceto
08-31-2006, 13:36
кофти тръпка.не се от4аивай то се знае 4е ако не деиства6 няма да слезе отгоре дядо боже да ти помогне...или отива6 и й обяснява6 как седят не6тата или седи6 и се самоизмъ4ва6...и да ти кажа 4естно твоито не е лубов,а изводи [-X пробваи пък ако не стане здраве да е има мн други !!!готини моми4ета с лопата да ги рине6 ;)