PDA

View Full Version : of hora pomognete! daite savet molq vi!

Princesata
08-30-2006, 16:11
Zdraveite! Znachi ima neshto s koeto nemoga da se spravq i mi e mnogo shit!Na 15 sam i oshte ne sa mi pravili sefe!Ot skoro sam s nov priqtel i pochna da mi namekva za sex!Da obache mene me e ujasno sram a i + ttva sam neopitna!Samo kat po4nem da govorim za sex i sa iz4ervqvam cqlata!Snoshti bqhme sami i toi ima6e mn golqmo jelanie da pravim sex no az se drupnax!prosto me e acki sram prosto se stapisvam kato po4ne da me sabli4a a i kakto ve4e kazah sam neopitna i neznam az kakvo da pravq!!!of molq vi daite nqkav savet 6toto i az go iskam acki mnogo oba4e sa panikiosvam kato po4ne da me sabli4a!!!blagodarq za otdelenoto vreme!pomognete pls!

08-30-2006, 16:18
ako naistina iska6 i si gotova za tova sigurno tova nqma da te pritesnqva i da se stypisva6,kogato az go napravih za pryv pyt s priqtelq mi bqh super pritesnena i ne mojeh da spra da treperq,no az prosto sym takava,kogato i da se be6e slu4ilo pak 6tqh da sym taka za6toto me be6e strah,no se opitai da ne se pritesnqva6 tolkova,nqma ni6to sramno i stra6no,a ako misli6,4e o6te ne si gotova-ne e zadyljitelno

Djesii
08-30-2006, 16:18
Ами мацка отпусни се и то отсамосебеси ше стане..Не се сдухваи,А и кажи на гаджето ти ако не си му казала че си детствена ,за да го кара по кротко и за да те поотпусне.......аиде успехче и СпоКич!!! ;-) :wink:

naia
08-30-2006, 16:19
ей горе главата и аз бях така....просто се отпусни,загасете и ти просто се съблечи щом не ти е мн приятно той да го прави,имай му доверие той не знае ли че ти не си го правила,ако знае значи се остави просто във неговите ръце а той ще свърши работата просто се отпусни и мисли за момента колко ще е хубаво :D

skate_warrior
08-30-2006, 16:22
Виж сега - няма от какво да те е срам! Няма нищо срамно в това. Не бива да се срамуваш, защото това е нещо естествено. А до опита - никой не се е родил научен, а и няма нищо по-хубаво от това да показваш на някое момиче и да го напътстваш. Дано сегашния ти приятел е свестен и се отнася с теб както трябва, а не да те наебе като куче и да си замине... Ако наистина смяташ, че той е човека просто няма от какво да се притесняваш ;)

Angel_Girl
08-30-2006, 16:28
Виж сега - няма от какво да те е срам! Няма нищо срамно в това. Не бива да се срамуваш, защото това е нещо естествено. А до опита - никой не се е родил научен, а и няма нищо по-хубаво от това да показваш на някое момиче и да го напътстваш. Дано сегашния ти приятел е свестен и се отнася с теб както трябва, а не да те наебе като куче и да си замине... Ако наистина смяташ, че той е човека просто няма от какво да се притесняваш ;)
Ех, веднаж да съм съгласна с теб

Princesata
08-30-2006, 16:32
toi znae 4e sam devstvena i sam govorila s nego za tva! kaza mi da pomislq i ako mislq 4e ne sam gotova prosto da mu kaja! tam e raltata 4e i az iskam acki mnogo da pravq sex s nego no prosto kato trqq da se suble4a ili toi da me sable4e i se stupisvam!ujasno sram me e! a ne sam nqkoq debela ili s nqkfo gadnu tqlo da kajete 4e me e sram ot takiva ne6ta..ae i az nemoga da vi obqsnq to4no kfo mi e

Angel_Girl
08-30-2006, 16:36
toi znae 4e sam devstvena i sam govorila s nego za tva! kaza mi da pomislq i ako mislq 4e ne sam gotova prosto da mu kaja! tam e raltata 4e i az iskam acki mnogo da pravq sex s nego no prosto kato trqq da se suble4a ili toi da me sable4e i se stupisvam!ujasno sram me e! a ne sam nqkoq debela ili s nqkfo gadnu tqlo da kajete 4e me e sram ot takiva ne6ta..ae i az nemoga da vi obqsnq to4no kfo mi e
Разбирам те напълно, защото и аз бях така първия път(колкото и смешно да ми изглежда сега). В момента немогада се съблека пред никое друго момче освен ако не е моето, защото ме е срам и мене. Уфф гадост да се събличам пред други...отврат. та значи по темата: ако се чувстваш готова и си сигурна в твоя приятел няма, от какво да те е срам. Спокойно. Отпусни се. Ако толкова много те е срам загасете лампата и нищо няма да се вижда и се насладете на момента.

skate_warrior
08-30-2006, 16:36
Трябва някак си да преодолееш срама :)

Angel_girl радвам се, че поне веднъж си съгласна с мен :smt016 :mrgreen:

n1ght_shadow
08-30-2006, 16:42
emi prosto nedei misli za tova kolko te e sram a prosto se otpusni i go napravi...
znam .. mnogo e trudno ama edin put preodolee6 li tozi sram posle 6e ti e mnogo po lesno povqrvai mi
prosto ne misli za srama

Princesata
08-30-2006, 16:46
blagodarq mnogo na vsi4ki koito mi obarnaxte vsnimanie :wink:

08-30-2006, 17:39
A kato si pomislq, che tova sa syveti na hora, koito do vchera osyjdaha momicheta od 16-17, koito pravqt sex. [-o<
A sega podtikvate edno 15 gdishno momiche kym tova.

Shto se otnasq do temata: ne si gotova oshte, mila, za sex. Izchakai. Kogato naistina si gotova, shte go usetish i nqma da si zadavash nikakvi vyprosi.

skate_warrior
08-30-2006, 17:46
A kato si pomislq, che tova sa syveti na hora, koito do vchera osyjdaha momicheta od 16-17, koito pravqt sex. [-o<
A sega podtikvate edno 15 gdishno momiche kym tova.

Shto se otnasq do temata: ne si gotova oshte, mila, za sex. Izchakai. Kogato naistina si gotova, shte go usetish i nqma da si zadavash nikakvi vyprosi.Тя така или иначе ще го направи.. рано или късно ще превъзмогне притесненията си, а и щом тя го иска никой не може да я съди за това. Едно е момиче на 15 да иска да прави секс, съвсем друго е да е на 11-12..

08-30-2006, 17:51
Тя така или иначе ще го направи.. рано или късно ще превъзмогне притесненията си, а и щом тя го иска никой не може да я съди за това. Едно е момиче на 15 да иска да прави секс, съвсем друго е да е на 11-12..

Da de..veche e golqmo geroistvo da si devstven na 15. Za nqkoi dori e sramno. Tq moje i na 10 da e iskala, no se e vyzdyrjala. Otvsqkyde i lichi, che ne e gotova psihicheski. Ot nai-drebnoto q e sram, pri tova ot gadjeto i. Haide da ne zapochvame temata za koga edno momiche trqbva da pravi sex, pls?? Ima gi mnogo iz foruma. Dano momicheto se porazrovi malko i pochete.

alkobalko
08-30-2006, 18:03
Щом още не си готова да се отпуснеш напълно и да се съблечеш пред него значи не си готова психически. Може тялото ти да го иска, но психиката ти още не е готова за това. Когато дойде моментът ще можеш да се отпуснеш напълно и да се оттърсиш от всеички съмнения и притеснения.

08-30-2006, 21:11
mila i az sym devstvena no se sybli4am pred pr mi,i az nz kak stava toq nomer
a sega po temata-mislq 4e trqbva da se otpusne6 i prosto da se ostavi6 v negovite ryce(ako mu ima6 doverie) \:D/

Катя
08-30-2006, 22:01
Мен също ме бепе срам първо от гаджето ми.затова си изчакахме като постепенно правехме крачки.първо с махане на блуза,после сутиен,дънки и т.н.И когато вече бях готова за първия ни път,не ме беше срам от него.А и знам,че той много ми харесва тялото,казвал ми го е много пъти и така съм придобивала самочувствие

sexy_diva
08-30-2006, 23:19
Sladurano, normalno da se pritesnqva6. Ako misli6, 4e toi e 4oveka , skoito iska6 da go napravi6 se otpusni i prosto go napravi. Vsi4ko 6te e OK.Kaji mu,4e si devstvena i vse o6te neopitna i toi 6te bada po-vnimatelen:)Mom4etata sa mnogo polaskani, kogato im otdavat devstvenost:)

ShaDoW^ZonE
08-31-2006, 00:12
като те гледам как те е страх баш си готова шъ знайш