View Full Version : Kak se celuvate???????
Hi negri kak ste?Neznam dali ima takava tema ama mi e interesno :) kak nai-mnogo obi4ate da se celuvate?Az ponqkoga dokato se celuvam s muja mi..taka de gadjeto durpan ezika si leko nazad i posle pak dopiram kum negoviq.A vie???
az obi4am da se celuvam ...............sas ezik :-k
Аз обичам бавно,да си захапвам понякога долната му устна,това много ме възбужда
LuCkY_YoU
08-30-2006, 22:16
obi4am da reduvame nejnite celuvki s po-strastni i burzi.vludqva6to e.a su6to i kogato ezicite ni si igraqt izvun ustata su6to e qko ..
Hah ne moga da obesnq , prosto strastno
Zlat4eto
08-30-2006, 22:25
:smt011
a da.....i su6to taka ponqkoga mu hapq ustnite (ama leko) purvo otgore posle otdolu....abe qko e :)
i'm so excited!
08-30-2006, 22:36
както си искам. :-D зависи от човека с когото се целувам
MauMyHkaTa
08-30-2006, 22:43
Много зависи от настроението, но по принцип любимите ми целувки са нежните и изпълнени с истински чувства!
sexy_diva
08-30-2006, 23:05
Adski tapa i lape6ka tema:)
Няма да представям начините си на целуване и желанията ми, просто защото никога няма да усетите начина по който аз го правя, също както аз няма да усетя вашите целувки.
А именно исках само да спомена, че всеки човек е различен и аз силно се съмнявам точно тук (форума) да е мястото, където ще се научи някой да се целува и да бъдат харесвани целувките му. Това е въпрос на лична нагласа и умение... И както всяко друго нещо... Всичко става с тренировки, въпреки че... едно, което е вървяло при една приятелка перфектно... то при друга може изобщо да не се оцени или хареса. Както казах ...Въпрос на личен избор. Но.. Апетитът идва с яденето.. С други думи.. колкото повече опитвате, толкова по-интересно ще ви става и повече опит ще натрупате. Ако мога така да се изрека... По-добри любовници ще станете 8)
успех
Mnogo zavisi ot momcheto i ot tova toi kak se celuva
BaMBOocHa
08-31-2006, 01:18
](*,)
глупава тема!
ТУМБУРАКИ
08-31-2006, 01:23
Ми аз си давам гъзо да ми целуват,оти да си цапам езико?Той е свикнал само с алкохоло :mrgreen:
LilAngel
08-31-2006, 07:04
както си искам. :-D зависи от човека с когото се целувам
и при мен е така \:D/