View Full Version : Майка ми не ми дава да
Майка ми не ми дава да стана металистка а много ме кефи.Вчера я питах дали може да си зема ПОНЕ черен лак да се лакирам и тя каза:
-Абе ти луда ли си бе аааа никакви такива [-X .
Ама аз имам много фр металистки и ше види тя.Та как да направя така че да стана такава ама с ненйното съгласие или е по добре направо да ставам без нейното съгласие.Ааа и аз така или иначе ше си зема черен ла. :mrgreen: :twisted:
PiPiLoTaAa
08-31-2006, 08:27
6to tolkova te kefi .Lakirai si se no ne stavai metaliska :wink: :wink: :wink: :wink: =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ :wink: :wink: :wink: :wink:
®©PeTq®©
08-31-2006, 08:29
Защо не ти дава да си с черен лак?!? :shock: аз не съм металка ама винаги съм с черен лак :) А и мисля,че ти трябва да си решиш каква ще си и как ще изглеждаш :wink: така че не я слушаи :lol: после тя няма да може нищо да ти каже или направи така че...поне аз така бих направила.. :)
Mi deda q znam 6to ne mi dava.Az i kazah hora koito su6to ne sa metalisti i te nosqt 4eren lak.Ni6to az 6e si zema pak :twisted: :-$
®©PeTq®©
08-31-2006, 08:39
Вземи си лак,на всякакви нокти черното седи много яко...много ме кефи и от 6 месеца горе долу ходя само с черен лак,майка ми ме запали по черното иначе бях с розово :oops: купи си няма да съжеляваш :wink:
cskamoni4ka
08-31-2006, 08:48
Аз въобще не харесвам метъл,а пък сега вмомента дори съм с черен лак!
est 4е ще се взема благодаря за съветите ама майка ми като ме види с него какво да й кажа :shock: :?
®©PeTq®©
08-31-2006, 08:54
На колко год. си?Ако си кам 15 някаде..вече си голяма и можеш сама да взимаш решения...
Mi :oops: eto tova mi pre4i qvno.Abe kato stana o6te nqkoq dr godina i 6te vidi tq.A mdr kajete kakvo da i kaja kato me pita:
az nali ti kazah da ne zima6 4eren lak be? :?
cskamoni4ka
08-31-2006, 09:03
Много си мънЕчка :lol: Изчакай някоя и друга годинка .. :wink:
®©PeTq®©
08-31-2006, 09:05
Еми...нз какво да и кажеш :-k Можеш да и кажеш че много ти харесва и понеже вече си си го купила..няма връщане назад (офф..тъпа идея..) ми нз измисли нещо... :-k :(
Абе да не си тез металистки дето слушат линкин парк и корн?? Че на таква честно биеш...
Абе не му ли се вика метълка...
Кви са тез метлистки :mrgreen:
blood_dodo
08-31-2006, 22:02
Като чета в тоя форум все по-често ми се иска да ида на църква и да благодаря на Господ за моите родители. Днеска ходих с майка ми в На тъмно (Варна) и да си купя 2 фанелки на Helloween и гривна. Аз това лято почнах работа и нз що, ма отношението им към мене тотално се преобърна.
Ми ти пък как си и го изръсила... Може ли да стана метълка? Хората които не разбират от тея работи, си мислят че е кой знае какво - днес си с черен лак, утре призоваваш Сатаната (прости ми о-велики, че изричам името ти) Давй постепенно да свиква. Мойта майка вече слуша жица, знае к'во значи "Айрън Мейдън" :-D ...
На 11 си неможеш да спориш с нея ще те накара да млъкнеш с няколко думи,затова се прави,че не я чуваш и купувай гривни с шипове направи се "Менсън" и й кажи "-Сега харесвам ли ти ъъъ?".Добре ще е ако се изплезиш и издадеш някой изрудски звук :smt019
Как ше ставаш и ти от тия мазните? Я недй се занимава с глупости, само грозните и дебелите стават метъли- щото са много комплексирани от живота и стават изтрщели и мразят всичко къде е готино.
Swinkenhoffer
09-01-2006, 02:11
пфф, не ставай "металичка"... повечето верно са супер зле :smt078
blood_dodo
09-01-2006, 08:25
Дам... Редовно трябва да ходиш да колиш някви животни, да се събирате с френдовете на гробищата и да се молите на Сатаната... Мани бе, кви са тея глупости от предните два поста?
Как ше ставаш и ти от тия мазните? Я недй се занимава с глупости, само грозните и дебелите стават метъли- щото са много комплексирани от живота и стават изтрщели и мразят всичко къде е готино.
По тъпо нещо не бях чувал, а съм слушал много глупости. Като някой е толкоз некомпетентен по тая тема, по хубаво да не се изказва неподготвен :evil:
Swinkenhoffer
09-01-2006, 11:44
Дам... Редовно трябва да ходиш да колиш някви животни, да се събирате с френдовете на гробищата и да се молите на Сатаната... Мани бе, кви са тея глупости от предните два поста?
хич не са глупости... на 10 метълки има около 2-3 хубави, останалото са некви изруди пълни. щом тва ти го казвам аз, след като толкова почитам тоя стил, значи наистина е така... за жалост :smt011
*става въпрос за външен вид... иначе онова с коленето на животни и бля - бля, верно си е яко тъпо :lol: *
YouR_PoisoN
09-01-2006, 12:30
И ся ко, питала майка си "Мамо може ли да стана метълка?" :smt005 :smt005 :smt005
По тъпо нещо не бях чувал, а съм слушал много глупости. Като някой е толкоз некомпетентен по тая тема, по хубаво да не се изказва неподготвен :evil:
Ето - не ти ли казах че мразят всичко и всеки? :-D
az_slunceto
09-01-2006, 19:03
abe sexy,ty si luda da slu6a6 maykaty... :-D az po4ti za ni6to ne q slu6am. :-D :twisted: :-k zimaisi i tolkoz. \:D/
Ама какво я слушаш?Купи си черен лак,лакирай се пък да видим какво ще ти каже.Всъщност най-много да ти се развика...но няма страшно,ще и мине.
хич не са глупости... на 10 метълки има около 2-3 хубави, останалото са некви изруди пълни. щом тва ти го казвам аз, след като толкова почитам тоя стил, значи наистина е така... за жалост :smt011
*става въпрос за външен вид... иначе онова с коленето на животни и бля - бля, верно си е яко тъпо :lol: *
Ми ела ми някой ден на гости да ти променя представите. Познавам около дестина метълки, и незнам как се оказва, че никоя от тях не е нито 200 кила, нито е грозна, нито нищо. И нито аз имам ниски стандартни, просто е така. Не се ебавам, нито го казвам само да те опровергая, наистина е така ти ако искаш вярвай.
Ето - не ти ли казах че мразят всичко и всеки? :-D
Аз никой не мразя лично, мразя само това, че хората които не са запознати с нашите си "работи" си мислят какви ли не погрешни неща. Има някои за които наистина е така обаче те са най-обикновенни позьорчета. А нии сме си напълно нормални хора, ако упознаеш някои от нас можеш да се увериш.
По темата вече казах по-горе - давай малко, и накарай майкати да разбере, че това което ти искаш, не е това което е в неините погрешни представи, и няма нищо лошо в него.
teenkopele
09-01-2006, 20:41
Един лак на ноктите не те прави метълка.
Абре кофти е, че не ти дава, но не виждам защо изобщо трябва да я питаш: "Мога ли да бъда..."?! Ако искаш бъди, изборът е твой. :wink:
blood_dodo
09-01-2006, 21:26
Днеска един фр дойде (всяка вечер играем каре пред блока) и го гледам - с черни нокти.
-Абе, Свил, ко стана бе? (С ей такава физиономия - :shock: )
-Ми сестра ми докато се лакираше нямах какво да правя (няма нет неска) и пробвах да се лакирам.
Нито е метъл, нито е обратен...