View Full Version : sled 2 dni
Hodq s nego ot 1 mesec.Toi e devstven... Be6e ni mnogo hubavo,be6e mu stanal i mi go sloji,no tai kato nqmahme predpazni sredstva i vednaga go izkara,nqmadori i 30 sekundi,taka de uj ne svar6i v men,no vupreki tova nali se otdelq takava te4nost.Ama e mnogo neopiten,makar 4e i toi e na 16godini.Sled 2 dni mi doide,no vupreki tva ima li veroqtnost da sum bremenna?
Nofacenoname
08-31-2006, 09:10
Хаха щом ти е дошло значи няма проблем #-o
MauMyHkaTa
08-31-2006, 09:23
Хаха щом ти е дошло значи няма проблем #-o
ОпРеДеЛеНо! :smt023 То това си е закон на природата! ;)
spox mila 6tom ti e do6lo no problem \:D/
Hodq s nego ot 1 mesec.Toi e devstven... Be6e ni mnogo hubavo,be6e mu stanal i mi go sloji,no tai kato nqmahme predpazni sredstva i vednaga go izkara,nqmadori i 30 sekundi,taka de uj ne svar6i v men,no vupreki tova nali se otdelq takava te4nost.Ama e mnogo neopiten,makar 4e i toi e na 16godini.Sled 2 dni mi doide,no vupreki tva ima li veroqtnost da sum bremenna?
spoko shtom ti e doshlo.. O:)
BeBcHeTo
08-31-2006, 10:21
Ne si bremenna uspokoi sa! :)
krem4et0
08-31-2006, 11:51
Нищо ти няма,ама не го прави без презерватив особено с неопитен!Моля ти се-за твое добро!
Естествено че няма как!Това е биология!Дойде ли значи яйцеклетката не е оплодена,тоест не си прегнант!
Lorraine
08-31-2006, 13:32
аххх #-o сичко е наред
SiLeNc3e
08-31-2006, 13:59
Ni6tu ne e nared..Pritesnqvai se 6a6kai se ...BREMENNA SI ..!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !?!!?!?!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!
bulgarche
08-31-2006, 14:11
Ами попринцип ако правиш секс без презерватив и след това ти дойде до 3-тия ден е много вероятно да настъпят сериозни проблеми съ зндравето ти и дори с живота ти. Дано уцелееш...мисля че те чака бавна и мъчителна смърт за жалост...
Lorraine
08-31-2006, 14:14
Ами попринцип ако правиш секс без презерватив и след това ти дойде до 3-тия ден е много вероятно да настъпят сериозни проблеми съ зндравето ти и дори с живота ти. Дано уцелееш...мисля че те чака бавна и мъчителна смърт за жалост... :lol:
MauMyHkaTa
08-31-2006, 15:15
Ni6tu ne e nared..Pritesnqvai se 6a6kai se ...BREMENNA SI ..!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !?!!?!?!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!
Ами попринцип ако правиш секс без презерватив и след това ти дойде до 3-тия ден е много вероятно да настъпят сериозни проблеми съ зндравето ти и дори с живота ти. Дано уцелееш...мисля че те чака бавна и мъчителна смърт за жалост...
Ау че сте гадни такива! :lol:
PY_MACKA
08-31-2006, 16:32
не си