Влез

View Full Version : DAITE SAVET

ars3nal
08-31-2006, 10:02
SUS PRIQTELKATA MI VODIM INTENZIVEN POLOV JIVOT, NO NEIZPOLZVAME PREZERVATIV , TQ NE PIE PROTIVOZA4ATU4NI, NO I AZ SE KONTROLIRAM, VAPREKI TOVA AKO STANE NQKAKUV FAL KAJETE NESHTO KOETO MOJE TQ DA PIE SLED TOVA....

LilAngel
08-31-2006, 10:08
postinor-а е до 72ч. иначе не знам... по-добре си ползвайте презервативи...

SeXyAdrenaLinka
08-31-2006, 10:09
и аз го правя с приятеля си без презерватив,нито пия някви противоза4атъ4ни,знам 4е е безотговорно ама той неиска,защото без му било по яко и т.н. немога да го накарам,а хап4ета неискам да пия...та така...ако стане гаф...Простинор,до три дена след акта

SeXyAdrenaLinka
08-31-2006, 10:12
и аз го правя с приятеля си без презерватив,нито пия някви противоза4атъ4ни,знам 4е е безотговорно ама той неиска,защото без му било по яко и т.н. немога да го накарам,а хап4ета неискам да пия...та така...ако стане гаф...ПОстинор,до три дена след акта
грешка :-D

ars3nal
08-31-2006, 10:12
mersi

krem4et0
08-31-2006, 11:55
Ползвайте презервативи бе хора-струва ли си заради малко повече удоволствие да рискувате здравето и бъдещето си.SeXy-AdrenaLinka много по-вредна е спешната котрацепция в лицето на Постинора,отколкото да пиеш хапчета.Мисли с главата си,ако не искаш да си имаш проблеми.Или накарай твоя да стане по-отговорен!

Катя
08-31-2006, 11:58
Ползвайте презервативи бе хора-струва ли си заради малко повече удоволствие да рискувате здравето и бъдещето си.SeXy-AdrenaLinka много по-вредна е спешната котрацепция в лицето на Постинора,отколкото да пиеш хапчета.Мисли с главата си,ако не искаш да си имаш проблеми.Или накарай твоя да стане по-отговорен!

Така е,Постинора е много вреден.Нищо няма да ви стане ако използвате презервативи или поне ако ти пиеш хапчета.Може да давата малко повече пари на месец,ама така си пазиш и здравето,а и не ми се вярва да ти се ще да си имаш някое бебенце след 9 месеца или да направиш аборт,който ще ти вземе първо повече пари,а и ще ти овреди до някъде психиката

ars3nal
08-31-2006, 12:35
znam 4e e nai dobre sus prezervativ... no udovolstvieto bez nego e mnogo pove4e ... imam dosta priqteli koito karat po sushtiq na4in 4rez samokontrol... no vse pak dano ni6to da ne stava 4e... ](*,)

krem4et0
08-31-2006, 16:28
Ами ако смяташ,че рискът от 20-25% си заслужава.А после търчи за Постинор,тъпчи момичето с хормони,да й е гадно,да й стане нередовен и да се мъчи.Само,защото искаш малко повече удоволствие.От началото на половия си живот приятеля ми ползва презервативи и не се оплаква-сексът е супер и когато искам си свършва нормално.Не виждам какъв е проблема!Помисли-заслужава ли си рискът.Все пак не е малък,а 1 път става грешката!

bulgarche
08-31-2006, 17:17
Постинор до 72 часа след гафа. После има инжекции които са до месец след акта (не се продават в България), после иде ред на аборка :mrgreen:
"Интересният ви начин на живот" хич не ме привлича. Аз не се наемам на секс без презерватив.

malka_kukla
08-31-2006, 21:48
postinor duo,oba4e razburkva cikula,nai dobre polzvaite prezervativi,opasno e po va6iq na4in,uspeh!!!

alkobalko
09-01-2006, 07:51
Това, което правите е супер безотговорно от ваша страна. Изборът си е ваш, но замислете се за последствията. Ако свършиш в нея, ще вземете Простинор Но ако стане гаф без да разберете и момичето се окаже бременно? Следва аборт и не се знае какви ще са последствията. По-добре използвайте презерватив или не момичето да пие противозачатъчни.

cskamoni4ka
09-01-2006, 08:36
ПостинорДуо - пие се до 72 часа .. и двете таблетки наведнъж!

Lorraine
09-01-2006, 13:22
Това, което правите е супер безотговорно от ваша страна. Изборът си е ваш, но замислете се за последствията. Ако свършиш в нея, ще вземете Простинор Но ако стане гаф без да разберете и момичето се окаже бременно? Следва аборт и не се знае какви ще са последствията. По-добре използвайте презерватив или не момичето да пие противозачатъчни.

`Death`Whore`
09-01-2006, 13:23
КОНТРАЦЕПЦИЯТА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРЕДИ ПОЛОВИЯ АКТ, А НЕ СЛЕД НЕГО!

sexy_tigar4e
09-01-2006, 18:46
SUS PRIQTELKATA MI VODIM INTENZIVEN POLOV JIVOT, NO NEIZPOLZVAME PREZERVATIV , TQ NE PIE PROTIVOZA4ATU4NI, NO I AZ SE KONTROLIRAM, VAPREKI TOVA AKO STANE NQKAKUV FAL KAJETE NESHTO KOETO MOJE TQ DA PIE SLED TOVA....
ima vaginalni tableki koito se postavqt i deistvat do 3 4asa sled tova- ne sa protivoza4ata4ni a se vodqt Lokalno protivoza4atu4no,no efektut ne e hormonalen kakto pri trugite-sus spermiciden efekt sa. kazvat se FARMATEX i sa okolo 9-10 leva

sexy_tigar4e
09-01-2006, 18:47
ima vaginalni tableki koito se postavqt i deistvat do 3 4asa sled tova- ne sa protivoza4ata4ni a se vodqt Lokalno protivoza4atu4no,no efektut ne e hormonalen kakto pri trugite-sus spermiciden efekt sa. kazvat se FARMATEX i sa okolo 9-10 leva i se postavqt predi poloviq akt!!!
a ina4e za sled tova postinor ili lapidil