View Full Version : toi iska da me s1sipe
imam gadje koeto e narkoman i 4ak sega go razbrah.no toi kaza 4e ako go napusna 6te umre a i azsu6to kajete mi kakvo da pravq.kak da mu kaja"krai"
без това е наркоман и ще умре ... заеби го :)
LSD^Lady
08-31-2006, 13:06
Baby, razbiram te.Moq biv6iq be6e narkoman..... zna4i ili sqda6 i mu kazva6 da spre s tezi narkotici.... ili se premirqva6 s tva 4e e narkoman... ili go zarqzva6... s moq ve4e sme razdeleni. Stiskam palci mila. Ako iskash pi6i na li4no i tam 6te ti kaja o6te ne6ta
кво ти пука е да не си длажна ....зарязваи го пък тои да праи квото си иска ...
He3HauKa
08-31-2006, 14:03
I az imah bivsh koito e narkoman ..... Ne si misli che mojesh da mu pomognesh zashtoto tova e izgubena kauza.. Ako pitash men bqgai nadalech ot nego
Tegli chertata i tolkova,kakvo se chudish oshte?I da iskash da go nakarash da spre narkoticite nemojesh,takache po dobre biagai ot nego
sunny_girl16
08-31-2006, 14:19
Ostavi go nqma da mojesh da mu pomognesh... ako mislish che moje nqkoi negov fr da mu povliqe mu go kaji ama ti nedei- nqma da ti oburne vnimanie.
Zashto ti e kazal, che i ti shte umresh? Zaplashil li te e?
интересно как се захващате с хора който явно избовщо не познавате.
от мен запомни едно - думите не са дела!
Bloodlust
08-31-2006, 17:08
Той щял да умре - е и? То, като че ли ти ще си виновна. Ако с него се случи нещо(недаи си боже), то ти няма да имаш абсолютно никаква вина. Затова скъсай с него. Ти сама трябва да намериш сили и да му го кажеш, но обезателно трябва да го направиш! Относно това, че те е заплашил - опитай се да сведеш контактите с него до минимум. Ако ти се обажда - не вдигай, ако иска да се срешнете - не ходи. Не се знае в какво състояние ще е и какво ще ти направи. Макар да се съмняввам да предприеме нещо, вземи мерки за собствената си сигурност. Успех :wink:
Josefinne
08-31-2006, 17:09
Ти не си социална служба, освен това е мн опасно да си край него и да се мотаеш в такива среди. Остави го, той ако има волята ще се справи с проблема си, а иначе - нито с теб, нито без теб няма да може.
maybelline
08-31-2006, 17:47
Пристрастяването към наркотиците е доста голям проблем и по-добре не продължавай връзката си с него.Не ходи с него от съжаление.Дори да го обичаш,ако той не желае да се справи с проблема си,по-добре го зарежи.Може да въвлече и теб.
alkobalko
08-31-2006, 17:59
Пристрастяването към наркотиците е доста голям проблем и по-добре не продължавай връзката си с него.Не ходи с него от съжаление.Дори да го обичаш,ако той не желае да се справи с проблема си,по-добре го зарежи.Може да въвлече и теб.
Много добре го каза. Колкото и да е гадно, по-добре бягай от него, за да не въвлече и теб.
mnogomili4kata-sf
08-31-2006, 20:07
Нямала съм такова гадже...но една моя приятелка беше в същото. Не позволявай да те манипулира така...той много добре знае,че ти не можеш да му помогнеш,освен с моралната си подкрепа. Бъди му приятел,подкрепяй го, но не позволявай да те манипулира така, колкото и да държиш на него. Това е неговата борба за живот, не твоята.
vij toi kakvi narkotici vzima ako stava vapros za nqkvi leki narkotici ne mislq 4e trqbva da go ostavqsh samo za tova.90 procenta ot tiineidjarite v dneshno vreme vzimat leki narkotici po partita i kuponi,no ako e na neshto tvardo vednaga go zareji
В такива ситуации веднага проличава силата на даден човек...сложи чертата...махаш се от него и ако той държи толкова на теб, че би умрял...ще избере теб пред дрогата...
Мдам, много си права ...не рискувай да останеш с него дори и от сажаление :-k [-(
Така е като си на 15 и това ти е 1-я такъв проблем ще питаш какво да правиш ми как.Зарязваш келеша и се прави,че не го познаваш даже да му е гадно па кой знае може и наркотиците да откаже като те види,че си избягала от него само заради тях.С една дума "тествай го" :roll:
govori s nego opitai se da mu pomognesh ne go zarqzvai taka za6toto posle ako mu se slu4i ne6to moje bi 6te sajalqvash
Mike-Jones
08-31-2006, 23:50
da mani go ei narkomanska rabota
cskamoni4ka
09-01-2006, 08:01
без това е наркоман и ще умре ... заеби го :)
ХЬХАьхаьх (:
Ем..миличка,кажи му че ако не спре наркотиците ще го оставиш!