View Full Version : Оргазам
qwerty12345
08-31-2006, 12:04
Получавате ли винаги оргазам момичета и как се чувствате ако не получите тавъв?
Ами не винаги,случва се и да се мине без оргазъм.Иначе как,ще ти се и на теб да ти е сатанало толкова хубаво както на партьора ти,но оставаш с надеждата,че другия път ще стане
балканка
08-31-2006, 12:10
а ми не винаги но нямам проблем с това, мен ме кефи когато партньора с които съм се е почувствал добре и съм доставила радост и наслада. моето удоволствие е главно от това. а пък оргазма идва ако не този на следващия път \:D/
krem4et0
08-31-2006, 12:17
Напоследък да-гаджето се старае доста орално и така свършвам.Ама иначе при секс ми се е случвало не повече от 3-4 пъти за 6 месеца сексуален живот!
wanttoknow
08-31-2006, 17:44
Ne vseki, no po4ti vseki put, gadjeto mi e super, samo me e qd 4e ne mi pravi frenska lubov, taka 6tqh jestoko da se izkefq, prosto use6taneto e drugo, nesravnimo, 1000 puti 6tqh da svur6vam ako go prave6e. 6toto puk biv6iq ne be6e dobur, ne mojeh da svur6a po tradicionniq na4in, i mi prave6e strahotni 6pakli za smetka na tova, polovin 4as sede6e odolu i me lije6e...a tolkova 6tqh da se izkefq i sega6niq da go napravi...
Tctctc,mi prosto mu kaji ili mu nabutaj glavata mejdu krakata!Tolkova li e slojno,be...???
mi ne vinagi polu4avam...mi nikak..kak da se 4uvstvam?!?edna vruzka iska kompromisi,ne moje6 da misli6 vinagi za sebe si...btw orgazum se pi6e c "ъ" :!:
Dark_Queen
08-31-2006, 20:10
mi ne vinagi polu4avam...mi nikak..kak da se 4uvstvam?!?edna vruzka iska kompromisi,ne moje6 da misli6 vinagi za sebe si...btw orgazum se pi6e c "ъ" :!:
that's me!
Ami ne vinagi poluchavam, no izpitvam udovolstvie ot tova che priqtelq mi e poluchil...tova me udovletvorqva..Sled tova toi se postarava dostatuchno oralno za da stigna i az do orgazum. Dori da ne dostigam vseki pyt do orgazaym pak izpitvam golqmo udovolstvie, zashtoto go obicham i znam che sum mu dostavila udovolstvie i tova mi haresva!
bulgarche
08-31-2006, 21:40
Зависи от момичето. Повечето - не. И да не получат почти винаги са доволни след това.
malka_kukla
08-31-2006, 22:02
za jalost pri nas momi4etata na 15,16 i 17 godini mnogo trudno se postiga tova 4uvstvo:(normalno e ako ne se polu4i orgazum,za razlika ot mom4eta nie sme razli4ni:(