Влез

View Full Version : hey,kakvo si misli6 4e...

diana'''
08-31-2006, 18:04
istoriqta e slednata-edno mom4e me haresva6e mnogo,no az nego-ne; iskah da budem prosto priqteli. Dnes go vidqh,a ne se bqhme vijdali okolo 6 meseca i vtoroto mu izre4enie be6e-imam si gadje ot 3 meseca. WTF ta az go pitah kak e?,a toi mi kazva 4e si imal gadje ot neznam si kolko vreme... ta, spored vas toi kompleksar li e,tupanar li e ili kakvo?
btw. mnoy bih se zaradvala ako kajete 4e e TUP!!!!!!

Za_Neq
08-31-2006, 18:09
честно казано тия въпроси по скоро прилягат на тебе да бъдат зададени.Какво ти пречи момчето да си има връзка.Трябва да е тъп че те е оставил и си е намерил по добра от теб ли ? май теб това те дразни.. ами да си мислила на времето

diana'''
08-31-2006, 18:12
haha ne me drazni,za6toto az si imam gadje ot 1 godina. ako haresvah tozi,koito sega si ima gadje 6tqh da sum s nego,ne misli6 li? drazni me tova 4e slad 6 meseca, prez koito ne sme se vijdali toi mi otgovarq"imam si gadje" na vuprosa"kak si?"

dEnIsTy
08-31-2006, 18:18
казал ти е,че се чувства перфектно..:)

Za_Neq
08-31-2006, 18:23
haha ne me drazni,za6toto az si imam gadje ot 1 godina. ako haresvah tozi,koito sega si ima gadje 6tqh da sum s nego,ne misli6 li? drazni me tova 4e slad 6 meseca, prez koito ne sme se vijdali toi mi otgovarq"imam si gadje" na vuprosa"kak si?"
не мисля че ако го харесваше на всяка цена щеше да си с него.Да не си от онези госпожички където си мислят че всичко може да е за тях само да си го поискат?Е не става така.

alkobalko
08-31-2006, 18:25
Съгласна съм с предните два поста.

Slave4You
08-31-2006, 18:26
Знам че това не те радва,но според мен той не е тъпанар,нито комплексар...просто е искал да те накара да ревнуваш с тези думи :)

iiirish
08-31-2006, 18:26
може би това е била защитна реакция. опитал се е да ти докаже, че вече не изпитва нищо към теб. но пък възможно е да не е искал да разбереш, че още мисли за теб и по този начин да се предпази. не мисли веднага, че е комплексар[/b]

dEnIsTy
08-31-2006, 18:27
не мисля че ако го харесваше на всяка цена щеше да си с него.Да не си от онези госпожички където си мислят че всичко може да е за тях само да си го поискат?Е не става така.
ти съмняваш ли се..?:)

Za_Neq
08-31-2006, 18:32
ти съмняваш ли се..?:)
хах явно сме на едно мнение :)

diana'''
08-31-2006, 18:37
ne,ne sum ot tezi gospoji4ki. a moje bi sum..... kakto iskaite go priemaite;vie ne me poznavate.....Mislq 4e kogato haresva6 nqkoi i toi teb trqbva da ste zaedno. kazah 4e si imam friend ot 1 godina,NO mnogo se izdraznih kogato mi otgovori taka na vuprosa,izpitah use6taneto 4e samo tova e 4akal da mi kaje,be6e ozloben,posle otidohme na kafe, a toi dori ne govori s men, mul4e6e....dori ne me pogledna. Qdosah se za6toto znaeh kolko sa silni 4uvstvata mu, no ne sum predpolagala 4e moje da me namrazi tolkova,samo za6toto az ne mu otgovarqh po su6tiq na4in; mu4no mi e,no kakvo moga da storq ve4e....?

dEnIsTy
08-31-2006, 18:38
istoriqta e slednata-edno mom4e me haresva6e mnogo,no az nego-ne; iskah da budem prosto priqteli. Dnes go vidqh,a ne se bqhme vijdali okolo 6 meseca i vtoroto mu izre4enie be6e-imam si gadje ot 3 meseca. WTF ta az go pitah kak e?,a toi mi kazva 4e si imal gadje ot neznam si kolko vreme... ta, spored vas toi kompleksar li e,tupanar li e ili kakvo?
ам...искаш да сте приятели и затова не сте се виждали 6 месеца....малеее
ае ако питаш мен,гледай си авера и не се занимавай с момчето,не то е виновно за състоянието ти в момента..неможе всички момчета да се въртят около теб...
Той не е тъп,нито комплексар..дошъл му е акъла в главата:) :twisted:

dEnIsTy
08-31-2006, 18:39
ne,ne sum ot tezi gospoji4ki. a moje bi sum..... kakto iskaite go priemaite;vie ne me poznavate.....
тогава защо се обръщаш към нас..ние и него не познаваме... :twisted:

Za_Neq
08-31-2006, 18:42
ами ето .. според мен ти си свикнала винаги да ти обръщат внимание и сега когато някое момче преди е тичало по тебе а сега вече изобщо не го интересуваш се дразниш.

08-31-2006, 18:43
kakvo iska6 da kaje6,pi6e6 v temi,koito sa gi pisali tvoi poznati?

08-31-2006, 18:44
Според мен той просто е влюбен в приятелката си, няма нищо общо с отношението му към теб. Особено ако след това ти е разказал нещо за нея..

08-31-2006, 18:44
ами ето .. според мен ти си свикнала винаги да ти обръщат внимание и сега когато някое момче преди е тичало по тебе а сега вече изобщо не го интересуваш се дразниш.
ne se draznq 4e ne mi obru6ta vnimanie! draznq se ot tova 4e se durji zle; grubo dori.

diana'''
08-31-2006, 18:45
Според мен той просто е влюбен в приятелката си, няма нищо общо с отношението му към теб. Особено ако след това ти е разказал нещо за нея..
toi ne mi razkaza za neq. na ? "kak si?" mi otgovori"imam si gadje"

gery_to
08-31-2006, 18:50
I ti neznaesh kvo iskash mai,a?momcheto ti e kazalo taka moje bi zashtoto e iskalo da razberesh che vapreki che si go otblasnala toi si e nameril momiche i se chustva shtastliv!

diana'''
08-31-2006, 18:52
I ti neznaesh kvo iskash mai,a?momcheto ti e kazalo taka moje bi zashtoto e iskalo da razberesh che vapreki che si go otblasnala toi si e nameril momiche i se chustva shtastliv!
moje bi taka e bilo,no tova ne obqsnqva povedenieto mu(grubo) i me navejda ne misulta 4e e kompleksar! za6toto ako e 6tastliv nqma nujda da mi go kazva....

Za_Neq
08-31-2006, 18:54
а може би преди ти си го наранила.. и сега той си го връща по някакъв начин.. и ако е така явно успява.

diana'''
08-31-2006, 18:56
а може би преди ти си го наранила.. и сега той си го връща по някакъв начин.. и ако е така явно успява.
za6to misli6 4e uspqva-za6toto sum razdraznena? emi-da uspqva,no kakvo ot tova? po-dobre li mu stava sega? ako-da,qvno e kompleksar.

Za_Neq
08-31-2006, 19:03
офф и кое го прави компексар това че вече не ти обвъща внимание и не тича след теб?както вече казаха не може всички само теб да гледат.. айде сега го остави на мира и си гледай гаджето

08-31-2006, 19:09
офф и кое го прави компексар това че вече не ти обвъща внимание и не тича след теб?както вече казаха не може всички само теб да гледат.. айде сега го остави на мира и си гледай гаджето
abe ne razbira6 ni6to! az 4e 6te go ostavq na mira-tuka ne se sumnqvai. stava vupros 4e povedenieto mu ne e normalno;offfffff tujno mi e; ve4e nqma zna4enie-koi kakvo e iskal,gadno mi e i mi se reveeee:((((

Lorraine
08-31-2006, 19:12
може би това е била защитна реакция. опитал се е да ти докаже, че вече не изпитва нищо към теб. но пък възможно е да не е искал да разбереш, че още мисли за теб и по този начин да се предпази. не мисли веднага, че е комплексар[/b] :wink:

dEnIsTy
08-31-2006, 19:13
kakvo iska6 da kaje6,pi6e6 v temi,koito sa gi pisali tvoi poznati?
еми не е...ние ти казваме отстрани как изглежда...

Za_Neq
08-31-2006, 19:15
ще си признаеш ли че още имаш някакви чувства към него или не? :)

diana'''
08-31-2006, 19:17
dobre imam,no mislq 4e tova e za6toto toi me haresva6e, abe de da znam..... ama sega mi e adski gadnoooo i ne znam, 6te se poburkammmmm kakvo da pravq?

diana'''
08-31-2006, 19:18
ne mi haresva kak me nakazva, ako iska da mi e gadno-dobre, are da si se kefi i uspeh na nego i takiva kato nego!

dEnIsTy
08-31-2006, 19:19
za6to misli6 4e uspqva-za6toto sum razdraznena? emi-da uspqva,no kakvo ot tova? po-dobre li mu stava sega? ako-da,qvno e kompleksar.
ае ти си зле е...Кой е казал пък,че трябва да се държи с теб добре...преди те е харесвал..ПРЕДИ...сега си е сега...Брао на момчето =D>

Lorraine
08-31-2006, 19:19
dobre imam,no mislq 4e tova e za6toto toi me haresva6e, abe de da znam..... ama sega mi e adski gadnoooo i ne znam, 6te se poburkammmmm kakvo da pravq?

govori s nego i se izqsnete...

Za_Neq
08-31-2006, 19:20
ми според мен вече е малко късно да правиш каквото и да било , а може би не..незнам.. ами вместо да злобееш срещу него .. иди и му кажи какво чувстваш.. че сигурно съжеляваш че преди си го отблъснала.. и ще видиш той как ще реагира на това което му казваш..

08-31-2006, 19:26
ми според мен вече е малко късно да правиш каквото и да било , а може би не..незнам.. ами вместо да злобееш срещу него .. иди и му кажи какво чувстваш.. че сигурно съжеляваш че преди си го отблъснала.. и ще видиш той как ще реагира на това което му казваш..
. nqma kusno e ve4e toi me mrazi! s pravo ili bez-nz. postupih taka kakto smetnah za pravilno i ne sujalqvam. mislq 4e sled den, dve,mesec,godina 6te mi mine;) vse edno mu puka....

diana'''
08-31-2006, 19:27
moje da zaklu4ite temata!

Za_Neq
08-31-2006, 19:28
интересно как си правиш изводи за нещо което не си сигурна дали е така.От къде си сигурно че не е се държал по тоя начин само да те ядоса .. и да те накара да се сетиш за времето когато той е тичал след тебе..
квото и да правиш.. иди и поговори с него.Поне ще си наясно със всичко.Не си прави заключения преди да си говорила с него на 4 очи.

08-31-2006, 19:33
интересно как си правиш изводи за нещо което не си сигурна дали е така.От къде си сигурно че не е се държал по тоя начин само да те ядоса .. и да те накара да се сетиш за времето когато той е тичал след тебе..
квото и да правиш.. иди и поговори с него.Поне ще си наясно със всичко.Не си прави заключения преди да си говорила с него на 4 очи.
kakvo da mu kaja? nali si ima gadje(ima si znam 100%)
hey,zdrasti, emi az takova haresvam te?
X:taka li?
da
X: emi az si imam gadje a i kakvo da napravq 4e me haresva6?
btw; toi me otbqgva i nqma 6ans da ostanem na 4 o4i(osven ako ne izvadq o4ite na drugite prisustva6ti hahahah) ve4e vze da mi stava sme6na cqlata situaciq.

Za_Neq
08-31-2006, 19:36
ами нали и ти си имаш и то от 1 година или не е така?
Просто иди и го помоли да поговорите насаме за малко.. и му кажи това което чувстваш.. как очакваш някой от тука да ти каже какво да му кажеш.. след като съм сигурен че никой не е наясно какво искаш ..май дори самата ти незнаеш..както казах при всички случей иди и говори с него..иначе след време може да съжеляваш че не си опитала.

08-31-2006, 19:38
ami da ne znam a i nqma 6ans da uznaq. jalko za men.

cskamoni4ka
09-01-2006, 08:23
Иска да те издразни...

Elektra_x
09-01-2006, 10:40
Оф
поредната глупава тема.При положение че ти вече си си изградила мнение - че е тъп за кво и нии трябва да го казваме.Смисъл аз разбирам темата ти така "Той е тъп кажете го и вие" еми ддз по този начин ти ми изглеждаш тъпа първо защото пускаш такава тема и второ защото се дразниш от отговора му. :evil:

Днес изядох един гаден бонбон айдееее кажете ми че е гадееен моляяяя виииии

LilAngel
09-01-2006, 11:29

ок
ТЪП Е!
ай ся да почерпиш :wink:

LP_girl_14
09-01-2006, 14:40
И кво ся?Какво значение има за теб дали целия форум ще тръгне да обижда човек,който не познаваме?За теб,той е тъп-ок!Право на мнение!Явно си го наранила доста с това че не ис пожелала да бъдеш с него и след като е минало толкова време,той е решил да се похвали че те е забравил!Ти си познаваш човека,ама не може сега всички да се юрнем да му лепкаме етикети "тъпанар",'комплексар" и т.н.,сао защото това е нещото което искаш да чуеш за него!Щом не се интересуваш от него,не се й занимавай с него.Според мен много внимание обръщаш на тази незначителна ситуация

IdiOtKa
09-01-2006, 14:45
баси хахаххаха ....
-как си ?
-имам си гадже от 3 месеца ....
е тва ако не е тъпо маина ?! тва е нещо от сорта на
-how are you ?
-you suXXX !

сещателисе колко е тъпо ...

Za_Neq
09-01-2006, 14:47
И кво ся?Какво значение има за теб дали целия форум ще тръгне да обижда човек,който не познаваме?За теб,той е тъп-ок!Право на мнение!Явно си го наранила доста с това че не ис пожелала да бъдеш с него и след като е минало толкова време,той е решил да се похвали че те е забравил!Ти си познаваш човека,ама не може сега всички да се юрнем да му лепкаме етикети "тъпанар",'комплексар" и т.н.,сао защото това е нещото което искаш да чуеш за него!Щом не се интересуваш от него,не се й занимавай с него.Според мен много внимание обръщаш на тази незначителна ситуация
явно за нея не е толкова незначителна.А пък и каза че още има някакви чувства към това момче.. който нямам представа какви са.Това което е казала че иска всички да кажат че е тъпанар.. ми се струва безсмислено и едва ли и тя е искала точно това.Единствения изход който виждам е да говори с него , и да му обясни как вижда нещата и какви са така наречените и "чувства".

CrazyWitch
09-01-2006, 16:24
Ае, ти кажа, че ти си тъпа няма да се сърдиш нали. Ан така! ТЪПА СИ! Кажи как може да кажеш на момчето, че е тъп само защото си има приятелка и е преодолял чувствата си към тебе. Според мен ти си комплексарката която и допада момчетата да и тичат зад задника!!! ПУ!

09-01-2006, 16:49
Слушай какво малка разглезена госпожичке, престани пръво с бликащите си от нерви постове и се осъзнай! момчето вече е щастливо и не те иска, има си гадже и се чувства добре с нея! С този отговор той е искал да ти покаже, че вече е добре и не му пука за теб и, че се е отървал от мъките си по теб! Наясно ли си вече?! Имам си една същата госпожичка като тебе, която е свикнала всичко да се върти около нея и преди ходеше с момчето с което аз ходя сега и с още едно момче и ги въртеше и двамата и беше свикнала и двамата да са нейни! Но уви той се раздели с нея и тръгна с мен и сега сме щастливи вече почти година! В началото беше същата като теб! А именно изяждаше се от яд за това, че вече не може да го има и се опитваше да разруши връзката ни, ама не стана малката! Така че като си имаш гадже от една година кво се мешаш на момчето в работите?! Той не те мрази просто те отбягва, защото иска да изпитва силни чувства към приятелката си и колкото се може повече да се отдръпне от теб! А ти не го харесваш ами просто си свикнала да е твой и се нервиш, че вече не е !!!!