PDA

View Full Version : Ejednevnite protivoza4ata4ni...

:`(
08-31-2006, 21:13
interesuva me imena na nqkakvi takiva hap4eta,gore dolu cenite im...i vredqt li s ne6to na organizma?(ako da s kakvo?)vie izpolzvali li ste takiva i 100% li sa sigurni?MOLQ VI ZA POMO6T!

f`4e_6ef4e
08-31-2006, 21:22
i az se interesuvah vednaj ama mai i na teb nikoi nqma da ti obyrne vnimanie :smt012

08-31-2006, 21:24
az ne znam tuk da ima lekari razhodi se do ginekolog da ti predpishe tova sa strogo individualni problemi na vseki organizma e razli4en edno mu ponasq a drugo ne...

08-31-2006, 21:30
az ne znam tuk da ima lekari razhodi se do ginekolog da ti predpishe tova sa strogo individualni problemi na vseki organizma e razli4en edno mu ponasq a drugo ne...

anichkaaa
08-31-2006, 21:38

Podkrepqm te-na vseki organizma e individualen i za tova ima ginekolozi,s koito moje da se konsultira6 po vsqko vreme.

malka_kukla
08-31-2006, 21:42
otiva6 pri genikolog i mu zadava6 vsi4kite tezi vaprosi,pri koeto toi te preglejda i ti predpisva protivoza4atu4ni.ima mnogo vidove protivoza4atu4ni,no te se izpisvat sled pregled ot genikolog.poprincip suvremennite protivoza4atu4ni nqmat mnogo strani4ni efekti,no puk i ne moje da se kaje 4e sa polezni,taka 4e nai dobre polzvai prezervativi.

08-31-2006, 22:47
AMA az ne vi pitam kakvo TO4NO da piq be hora!!!pitam vi za informaciq ot hora,koito sa izpolzvali ili pone sa naqsno!ne sam tolko zle 4e da ida ei sq da si vzema kakvoto mi kajete!off...qvno ne obi4ate da pomagate...mersi vse pak ako nqkoi re6i da spodeli

krem4et0
09-01-2006, 07:54
Писала съм и друг път,ама от мен да мине.Аз пиех Логест до преди 2 месецазащото ми се наложи да ги сменя.Пила съм ги в продължение на 2-3 години като особеното е,че ги пиеш 9 месеца(цикъла) и правя почивка от 2 или 3 цикъла.това се прави с цел да се разтовари организмът от хормоните.Това са най-ниско дозираните противозачатъчни и ми действат добре.От тях отслабнах(противно на мнението че се дебелее)не съм задържала вода,но може да се случи.Пъпки нямам,цикълът ми е 3-4 дни и не е много обилен.Освен това знам на коя дат и в кой час ще ми дойде,което си е голямо удобство.не съм забелязала странични ефекти.сега ми се наложи да пия Диане 35-уж да ми излекува кистозния яйчник.Предимството е в ПМС-направо е незабележимо неразположението,но недостатък е по-продължителния и обилен мензис! Дано съм била полезна :P

09-01-2006, 09:02
az pieh marvelon,oba4e ot nego po4ti prez cqloto vreme mi te4e6e po malko kryv,syvsem myni4ko e,no e gadno,za6toto e postoqnno,no pyk kato ti doide e malko

09-01-2006, 09:04
az pieh marvelon,oba4e ot nego po4ti prez cqloto vreme mi te4e6e po malko kryv,syvsem myni4ko e,no e gadno,za6toto e postoqnno,no pyk kato ti doide e malko

struvat okolo 8 leva edna kori4ka,za 1 mesec

mani4koto
09-01-2006, 21:12
Писала съм и друг път,ама от мен да мине.Аз пиех Логест до преди 2 месецазащото ми се наложи да ги сменя.Пила съм ги в продължение на 2-3 години като особеното е,че ги пиеш 9 месеца(цикъла) и правя почивка от 2 или 3 цикъла.това се прави с цел да се разтовари организмът от хормоните.Това са най-ниско дозираните противозачатъчни и ми действат добре.От тях отслабнах(противно на мнението че се дебелее)не съм задържала вода,но може да се случи.Пъпки нямам,цикълът ми е 3-4 дни и не е много обилен.Освен това знам на коя дат и в кой час ще ми дойде,което си е голямо удобство.не съм забелязала странични ефекти.сега ми се наложи да пия Диане 35-уж да ми излекува кистозния яйчник.Предимството е в ПМС-направо е незабележимо неразположението,но недостатък е по-продължителния и обилен мензис! Дано съм била полезна :P
bi li mi kazala za nqkakvi orientirova4ni ceni(gore-dolu) i hodi li na ginekolog predi tova?

overdose
09-02-2006, 11:36
Logest struvat mejdu 10 i 12 lv.
as li4no hodih na lekar predi da zapo4na da gi piq i e prepory4itelno.
na edna moq pr primerno i gi izpisaha no ne i deistvaha nikak dobre.polu4i obriv i t.n.ponqkoga e dosta trudno dokato lekarqt uspee da naceli to4nite hap4eta za organizma.
no zaduljitelno - pregled predi da zapo4nesh da piesh kakvito i da e OK.

krem4et0
09-02-2006, 11:37
10-12 лева струват.Да ходих,защото ми се налага по здравословни причини да ги пия и ми ги изписа лекаря!

kika
09-02-2006, 13:32
A ako si pil 1 mesec redovno protivozachatuchni i veche pochvash 2-rata opakovka,bezopasno li e partniora ti da svurshva v teb? :roll:

krem4et0
09-02-2006, 13:35
Ако си започнала да пиеш противозачатъчниете в първия ден на менструалното ти течение е безопасно да правиш секс веднага след като то ти свърши.Ако си ги започнала в друг ден е опасно първите 7 дни.После всичко е ок.На листовката си го пише!
Става въпрос да правиш секс и да свършва в теб.

kika
09-02-2006, 13:46
problema e tam 4e kato si kupvam xap4eta si kupvam po 1 blister obiknovenno i nqma listovka kum nego :shock: i re6ix da popitam 4e da se pouspokoq.takam po4vam 2 opakovka(blister) pix 1voto xap4e 8 dni sled poslednoto ot purviq blister(taka mi e predpisano :lol: ) i taka de purvite 7 dni sa opasni ??? taka li ??Blagodarq ti predvaritelno!

krem4et0
09-02-2006, 13:56
Вече не.Опасно е само първия месец.Сега няма риск да забременееш докато ги пиеш.Стига да не си ги забравила.Най-добре си напиши напомняне на GSM-а или пусни 1 аларма да звънка.Иначе се забравя.Ако стане такъв фал пиеш хапчето веднага,когато се сетиш.в зависимост кой ден си от приема опасността е различна,ама ме послушай.Ако не изпиеш пропуснатата табетка до 12 часа след обичайното време-ползвай после презерватив.Ако това се случи 3-тата седмица от приема на хапчетата не прави пауза-почваш втората опаковка веднага.Какви хапчета пиеш?потърси в интернет мисля,че има целите опътвания на 1 сайт,ама не знам кой де.

kika
09-02-2006, 14:00
Cilest piq.Imam chuvstvoto che tova sa nai-skapanite xapcheta(ako sudq po cenata-7 i neshto) :-s .Inache za po sigurno,kakto ti kaza,samo si napravila napomnqne na GSM-a O:) Blagodarq ti mnogo :)

krem4et0
09-02-2006, 14:08
сега се поразрових из нета и наистина няма добри отзиви за тях.И ти потърси-напълнявало се доста.Ама щом таях са ти изписали-какво да правиш.Предимството им е,че намаляват болките.

kika
09-13-2006, 08:51
Ve4e 3 den imam ne6to kato menstrualno te4enie :roll: normalno li e ](*,) .Ide mi napravo da se grumna.Znam 4e principno e nomralno ama tova ve4e mi e 2-rata opakovka xap4eta :?

krem4et0
09-13-2006, 09:54
Сега я пиеш-така ли.По принцип съм чувала,че е нормално да има прокървяване,но ако толкова се притеснявш консултирай се с лекаря,който ти ги е изписал.