View Full Version : momi4eta kajete za cikula
malka_kukla
08-31-2006, 22:33
momi4eta aide ako vi se e slu4valo da mi pi6ete mnenie da me uspokoite.predi 3 4asa mi doide,savsem malko be6e i sprq,poprincip mnogo me boli korema predi da mi doide,a sega vaob6te.ne moga da si go obesna tova,kakva moje da e pre4inata spored vas???
Zlat4eto
08-31-2006, 23:27
Ediniqt mesec ediniqt qi4nik drygiqt mesec drygiq qi4nik..........zatova ediniqt te boli drygiqt mesec ne te boli
4eti knijki ili piti nqkoi be na men kato mi doide minalata godina i si se opraih sama i nikoi ne razbra..tctctc kollko e ligavo b1de6toto pokolenie xaxaxax
BaMBOocHa
08-31-2006, 23:33
няма нищо ненормално в това...аз по принцип по време на цикъл нямам болки,но понякога се случва при това да са супер гадни...а това за 3-те часа...спокойно...има още време :) пак ще се появи ;)
seki pat e razli4no i men ponqkoga me boli ponqkoga ne
awe tva cikula si e gadna rabota...az li4no predpo4itam nikoi da ne e okolo men prez tiq periodi daje gajeto go znae...puk bolki...spoks nqma da umre6 :-k
maybelline
09-01-2006, 05:53
И на мен веднъж ми дойде,2-3 капки и спря.После цял ден никакво го нямаше и вечерта пак се появи и тръгна нормално.И мен много често ме боли коремът,но има случаи когато не ме боли.
dessi___
09-01-2006, 14:39
tva s bolkite v korema e suvsem normalno vsi4ki momi4eta imat bolki povreme na cikal nqkoi po malko dr pove4e :-) am a v dnite predi da ti doide zapo4va da te boli da ti e zle da si otpadnala tova e-ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ ne6to suvsem normalno taka 4e spoX ;-)
momi4eta aide ako vi se e slu4valo da mi pi6ete mnenie da me uspokoite.predi 3 4asa mi doide,savsem malko be6e i sprq,poprincip mnogo me boli korema predi da mi doide,a sega vaob6te.ne moga da si go obesna tova,kakva moje da e pre4inata spored vas???
i na men mi se e slu4valo samo za 1 den i daje po-malko be6e i posle si mi doide na drugia mesec normalno