View Full Version : kak da skasame?
zdr, zna4i iskam da vi pitam kak da skasam s mom4e, smisal, na 15 sam i tova mi be6e parvoto gadje, no sega stra6no mn haresvam dr. e kakvo da mu kaja, no sikam v sa6toto vreme i da zapazq fr otno6eniq s nego, ne kat se vidim da sa trepem po ulicite
help pls
BeBcHeTo
09-01-2006, 04:31
Emi 4ao ve4e ne ispitfam 4ustva kam tebe i gotovo........a mejdu drugoto ima 4295865205892 takiva temi.
maybelline
09-01-2006, 05:47
Първо трябва да знаеш,че това скъсване вероятно ще е много гадно за приятеля ти.Той сигурно все още изпитва силни чувства към теб.Трябва да си сигурна,че точно това искаш и че той,колкото и да му е неприятно,няма да успее да те разубеди.Кажи му че трябва да поговорите.Не го лъжи.Кажи му че харесваш друго момче...добре е да започнеш да говориш за него с нещо като "Като бях на едно кафене и там видях еди-кой си...много ми хареса,запознахме се...".Той има право да знае кое е другото момче,но ти все пак не си длъжна да му казваш ако не желаеш.Обясни му,че много си харесала момчето и сега имаш силни чувства към его.После кажи че искаш да скъсате,но също така да си останте приятели.Не се учудвай ако момчето реагира доста бурно в началото,възможно е да се скарате и т.н.,но също така е възможно да се примири,макар да му е тежко.Ако много те обича,сега ще му се струва че светът се срива.Трябва да го разбереш.Ако ти позволи,гушни го за последно,може и последна целувка да му дадеш.Късмет!
LilAngel
09-01-2006, 06:38
няма нищо сложно, просто жените са най-добрите актриси на света...така, че действай :smt023 почни деликатно разговора, че нещата м/у вас са се променили, че онези силни някога чувства вече ги няма и искаш да останете приятели...
тука съм сигурна, че ще изпищи на умряло :? ама всички така реагират, а после размислят
айде и късмет! :wink: \:D/
Krem4eto
09-01-2006, 18:30
zdr, zna4i iskam da vi pitam kak da skasam s mom4e, smisal, na 15 sam i tova mi be6e parvoto gadje, no sega stra6no mn haresvam dr. e kakvo da mu kaja, no sikam v sa6toto vreme i da zapazq fr otno6eniq s nego, ne kat se vidim da sa trepem po ulicite
help pls
Преди да скъсаш с него,реши дали това е само увлечение!!!А като искаш да скъсаш му кажи,че просто вече не се получава!!!
luda`flirtajika
09-01-2006, 18:38
ako naistina iskash da skusash s nego... prosto pogovorete:kaji mu,che ne iskash da si s nego,che ne izpitvash nishto,che haresvash drug-i az bqh taka s 1 i edinstveno mi gadje-sled edin den..haresvah drug... ta..se 1(sq sum zalojila na flirtove)ta.... prosto pogovori s nego... i mu kaji..estestveno...nqma razdqla bez tuga i bolka...i shte go naranish,no ako mojesh bez nego..prosto kaji cha{ } i ostavete vruzkata v minaloto vi...
Кажи му да върви при майка си тая пача че ше го правиш с друг до сутринта и готово
кажи му че между вас вече не може да има нищо и че не искаш го виждаш или просто не му се обаждаи !
miloto_girl_4e
09-01-2006, 20:19
кажи му, че всичко се е променило, че вече нямаш същите чувства към него и няма смисъл да сте заедно ...
Slave4You
09-01-2006, 20:27
Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр "
Mike-Jones
09-01-2006, 22:16
Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр " tas pak i tq ei ti si mnogo prosta ei taka ako kajesh opredeleno nqma da si ostanete priqteli xax male
kaji mu da si vzima baga64eto i usvet :D
Кажи му че ти не си жена за един мъж ;-) .
ne kusai s nego osven ako ne si absolutno sigorna 4e ne6tata 6te stanat sus dr mom4e!
Slave4You
09-02-2006, 13:00
Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр " tas pak i tq ei ti si mnogo prosta ei taka ako kajesh opredeleno nqma da si ostanete priqteli xax male
По добри идеи да имаш като си толкова умен?
Кажи му че чувствата ти към него са се променили и че искаш да си останете приятели,кажи му и за другото момче,не го лъжи!Само след това да не съжаляваш................
Абе момичета много кофти постъпвате дееба,не му се обаждай,кажи му че не искаш да го вижаш и тн,дейба а ако некое момче го каже тва сички ревете къв глупак е и колко е зле,дееба и въшлясалите скочабри
Mike-Jones
09-02-2006, 15:29
По добри идеи да имаш като си толкова умен? tixo tixo neshtasnice malka 4e nemi e do tebe drug put she ti go dam v 4ofkata
Mike-Jones
09-02-2006, 15:30
Абе момичета много кофти постъпвате дееба,не му се обаждай,кажи му че не искаш да го вижаш и тн,дейба а ако некое момче го каже тва сички ревете къв глупак е и колко е зле,дееба и въшлясалите скочабри =D> =D> =D>