Влез

View Full Version : kak da skasame?

09-01-2006, 00:55
zdr, zna4i iskam da vi pitam kak da skasam s mom4e, smisal, na 15 sam i tova mi be6e parvoto gadje, no sega stra6no mn haresvam dr. e kakvo da mu kaja, no sikam v sa6toto vreme i da zapazq fr otno6eniq s nego, ne kat se vidim da sa trepem po ulicite
help pls

BeBcHeTo
09-01-2006, 04:31
Emi 4ao ve4e ne ispitfam 4ustva kam tebe i gotovo........a mejdu drugoto ima 4295865205892 takiva temi.

maybelline
09-01-2006, 05:47
Първо трябва да знаеш,че това скъсване вероятно ще е много гадно за приятеля ти.Той сигурно все още изпитва силни чувства към теб.Трябва да си сигурна,че точно това искаш и че той,колкото и да му е неприятно,няма да успее да те разубеди.Кажи му че трябва да поговорите.Не го лъжи.Кажи му че харесваш друго момче...добре е да започнеш да говориш за него с нещо като "Като бях на едно кафене и там видях еди-кой си...много ми хареса,запознахме се...".Той има право да знае кое е другото момче,но ти все пак не си длъжна да му казваш ако не желаеш.Обясни му,че много си харесала момчето и сега имаш силни чувства към его.После кажи че искаш да скъсате,но също така да си останте приятели.Не се учудвай ако момчето реагира доста бурно в началото,възможно е да се скарате и т.н.,но също така е възможно да се примири,макар да му е тежко.Ако много те обича,сега ще му се струва че светът се срива.Трябва да го разбереш.Ако ти позволи,гушни го за последно,може и последна целувка да му дадеш.Късмет!

LilAngel
09-01-2006, 06:38
няма нищо сложно, просто жените са най-добрите актриси на света...така, че действай :smt023 почни деликатно разговора, че нещата м/у вас са се променили, че онези силни някога чувства вече ги няма и искаш да останете приятели...
тука съм сигурна, че ще изпищи на умряло :? ама всички така реагират, а после размислят
айде и късмет! :wink: \:D/

Krem4eto
09-01-2006, 18:30
zdr, zna4i iskam da vi pitam kak da skasam s mom4e, smisal, na 15 sam i tova mi be6e parvoto gadje, no sega stra6no mn haresvam dr. e kakvo da mu kaja, no sikam v sa6toto vreme i da zapazq fr otno6eniq s nego, ne kat se vidim da sa trepem po ulicite
help pls
Преди да скъсаш с него,реши дали това е само увлечение!!!А като искаш да скъсаш му кажи,че просто вече не се получава!!!

luda`flirtajika
09-01-2006, 18:38
ako naistina iskash da skusash s nego... prosto pogovorete:kaji mu,che ne iskash da si s nego,che ne izpitvash nishto,che haresvash drug-i az bqh taka s 1 i edinstveno mi gadje-sled edin den..haresvah drug... ta..se 1(sq sum zalojila na flirtove)ta.... prosto pogovori s nego... i mu kaji..estestveno...nqma razdqla bez tuga i bolka...i shte go naranish,no ako mojesh bez nego..prosto kaji cha{ } i ostavete vruzkata v minaloto vi...

09-01-2006, 19:42
Кажи му да върви при майка си тая пача че ше го правиш с друг до сутринта и готово

IdiOtKa
09-01-2006, 20:05
кажи му че между вас вече не може да има нищо и че не искаш го виждаш или просто не му се обаждаи !

miloto_girl_4e
09-01-2006, 20:19
кажи му, че всичко се е променило, че вече нямаш същите чувства към него и няма смисъл да сте заедно ...

Slave4You
09-01-2006, 20:27
Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр "

Mike-Jones
09-01-2006, 22:16
Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр " tas pak i tq ei ti si mnogo prosta ei taka ako kajesh opredeleno nqma da si ostanete priqteli xax male

Obitax
09-01-2006, 22:17
kaji mu da si vzima baga64eto i usvet :D

Amayo
09-01-2006, 22:18
Кажи му че ти не си жена за един мъж ;-) .

Neli_LP
09-01-2006, 22:22
ne kusai s nego osven ako ne si absolutno sigorna 4e ne6tata 6te stanat sus dr mom4e!

Slave4You
09-02-2006, 13:00
Намери няка тъпа причина да се скарате а после се сдобрете и кажи "Искам да се сдобрим и да си останем само фр " tas pak i tq ei ti si mnogo prosta ei taka ako kajesh opredeleno nqma da si ostanete priqteli xax male

По добри идеи да имаш като си толкова умен?

gery_to
09-02-2006, 13:35
Кажи му че чувствата ти към него са се променили и че искаш да си останете приятели,кажи му и за другото момче,не го лъжи!Само след това да не съжаляваш................

09-02-2006, 14:11
Абе момичета много кофти постъпвате дееба,не му се обаждай,кажи му че не искаш да го вижаш и тн,дейба а ако некое момче го каже тва сички ревете къв глупак е и колко е зле,дееба и въшлясалите скочабри

Mike-Jones
09-02-2006, 15:29

По добри идеи да имаш като си толкова умен? tixo tixo neshtasnice malka 4e nemi e do tebe drug put she ti go dam v 4ofkata

Mike-Jones
09-02-2006, 15:30
Абе момичета много кофти постъпвате дееба,не му се обаждай,кажи му че не искаш да го вижаш и тн,дейба а ако некое момче го каже тва сички ревете къв глупак е и колко е зле,дееба и въшлясалите скочабри =D> =D> =D>