View Full Version : Pomisht.
Sega shte vi kaja kakvo stana vchera i ako mojete daite mi savet kakvo da prava.Vchera si pisah s edin fr na moito gadje i mu kazah da mu kaje da doide v 6 na edno mqsto.Posle edin drug mi se vkluchva i me pita dali naistina sym kazala che ako ne doide do 6 shte go skasam i az kazah ne(nishto takova nesym kazvala).I sega gadjeto mi misli da kasame a az ne iskam.Pomognete mi.Plsss ](*,)
e_l_i_z_a
09-01-2006, 10:47
Ами такива обърквации стават,като ползвате чата за всичко,бе хора... :lol: Кво да прайш ли?
Ами обади му се :shock: Поговорете си,кажи му точно тва,което си искала да му предаде приятеля ти...няма да се стряскаш така!Преди всичко той е човек,с когото можеш да си говориш :D
П.С.Не искам да те наплашвам,но това може да са пинизи,за да скъсате "уж под такъв предлог-по грешка"...чатна ли?
Айде!Вижте се и се разяснете :wink: ;-)
офф да ви имам проблемите.. толкова ли е трудно да идеш и да кажеш на твоят приятел как стоят нещатата?!?!?!?!?
офф да ви имам проблемите.. толкова ли е трудно да идеш и да кажеш на твоят приятел как стоят нещатата?!?!?!?!?
мозък се иска:)
Ами такива обърквации стават,като ползвате чата за всичко,бе хора... :lol: Кво да прайш ли?
Ами обади му се :shock: Поговорете си,кажи му точно тва,което си искала да му предаде приятеля ти...няма да се стряскаш така!Преди всичко той е човек,с когото можеш да си говориш :D
П.С.Не искам да те наплашвам,но това може да са пинизи,за да скъсате "уж под такъв предлог-по грешка"...чатна ли?
Айде!Вижте се и се разяснете :wink: ;-)
CVETELLINA
09-01-2006, 11:47
ц...за това колкото по-малко хора знаят за отношенията ви,толкова по-добре..!
всеки може да ти забие нож в гърба,така че не е било толкова трудно,ти самата поне да му напишеш смс,а не да предаваш на негови приятели еди-си-какво.. :?
Сега най-добре е да обясниш всичко на твоя приятел и друг път си има едно наум!Успех :wink:
Stelenceto
09-01-2006, 12:06
pogovori s gadjeto sdi i mu kaji kak sedqt ne6tata toi 6e razbere;) i posle :smt008 HAPPY END
e_l_i_z_a
09-01-2006, 12:37
Знаете ли какво означава форум?-Да предположим,че ДА.
А знаете ли какво означава безграничен,нагъл флууд във тема от форум?-Очевидно ДА.
А знаете ли какво става с тези,които обръщат темите във форума на чат?-Очевидно НЕ,но ще разберете... :smt018
Това не е mIRC!Тук се ползва една услуга,наречена ЛС и се ползва с натискане на бутончетоhttp://teenproblem.net/f/templates/xandred/images/lang_bulgarian/icon_pm.gif под подписа(мнението) на всеки потребител :idea:
miloto_girl_4e
09-01-2006, 13:22
Знаете ли какво означава форум?-Да предположим,че ДА.
А знаете ли какво означава безграничен,нагъл флууд във тема от форум?-Очевидно ДА.
А знаете ли какво става с тези,които обръщат темите във форума на чат?-Очевидно НЕ,но ще разберете... :smt018
Това не е mIRC!Тук се ползва една услуга,наречена ЛС и се ползва с натискане на бутончетоhttp://teenproblem.net/f/templates/xandred/images/lang_bulgarian/icon_pm.gif под подписа(мнението) на всеки потребител :idea:
Ох, добре, че някой го каза преди мен, защото ми писна да повтарям едно и също и никой да не вдява какво му си говори :!:
CuHu{{o4u}}, Za_Neq това е втората или третата тема, която засичам, че осирате с наглият си флууд, наистина за такива като вас има санкции, ако изобщо ви вълнува де .... :-k
cskamoni4ka
09-01-2006, 13:44
Ох,деца! :-D Обясни на гаджето си,че е станала обърквация! :wink:
HAPK0MAHKATA
09-01-2006, 13:48
мнол ме дразнат такива лапешки изпьлнения.. ами кажи си на гаджето не на неговия приятел..ем сори 4е та обвинявам ама си е така ..ти си си виновна..кажи на гаджето си кво е било и ако не те изслуша бий му ти шута.. :mrgreen:
Govori s gadjeto kvo si sednala da se zanimavash s niakav si 4at!i drug put ne si opredeliai sre6tite 4rez niakoi drug [-X
Ще ти помИгна...ами просто му се обади и му кажи бе момиче,какъв е проблема?Думи,двама човека,тема=>разговор
LP_girl_14
09-01-2006, 14:33
Така става като се намесват посредници във отношенията ви.Тва е като развален телефон-казваш нещо и докато стигне до този за ойто е предназначено няма да си познаеш думите от "окраските" на другите! Обясни му че е естанало недоразумение,че си го обичаш ,че не искаш да се разделяте и че неговия приятел или не е разбрал правилно или си е измислил продължението на думите ти.Трябва да поговорите малко и всичко ще се оправи.Стига и двамата да искате да сте заедно,няма да позволите на някакви такива обърквацийки да ви провалят връзката
Slave4You
09-01-2006, 14:49
Ами просто не разбирам защо просто не му кажеш че не си казвала такова нещо?Той на кого ще вярва- на неговия фр или на теб?
luda`flirtajika
09-01-2006, 18:01
suglasna sum,no vij sq..ima hora i s takvia problemi...i da ti kaja chestno... tova si e PROBLEM.... izvinqvai mn,no choveka e zaobikolen ot lujci...hora koito ne znaqt kakvo znachi dumata "priqtelstvo"...ili po skoro ne zachitat "priqtelite" si i ima pravqt mrusno... znam tova..ot lichen opita.. i ako i gadjeto i e kato drugite...tova si e naistina problem..nz zashot vie priemate neshtata...kato detska igra... qvno zashtoto imate istinski priqteli... no az razbiram momicheto i tq e izpravene pred seriozen problem
PS:milichka...pogovori s gadjeto si i izqsnete neshtata,...ako to ie ot tezi "priqteli"..kato go ostavish nqma da sujalqvash vqrvai mi ~!!!~
suglasna sum,no vij sq..ima hora i s takvia problemi...i da ti kaja chestno... tova si e PROBLEM.... izvinqvai mn,no choveka e zaobikolen ot lujci...hora koito ne znaqt kakvo znachi dumata "priqtelstvo"...ili po skoro ne zachitat "priqtelite" si i ima pravqt mrusno... znam tova..ot lichen opita.. i ako i gadjeto i e kato drugite...tova si e naistina problem..nz zashot vie priemate neshtata...kato detska igra... qvno zashtoto imate istinski priqteli... no az razbiram momicheto i tq e izpravene pred seriozen problem
PS:milichka...pogovori s gadjeto si i izqsnete neshtata,...ako to ie ot tezi "priqteli"..kato go ostavish nqma da sujalqvash vqrvai mi ~!!!~
изобщо не ставаше въпрос за това какви са нейните приятели.А просто колко малко акъл се изисква за да се сети човек че всичко може да се реши само със един прост разговор , без да си губи времето да пише тук.
luda`flirtajika
09-01-2006, 18:11
изобщо не ставаше въпрос за това какви са нейните приятели.А просто колко малко акъл се изисква за да се сети човек че всичко може да се реши само със един прост разговор , без да си губи времето да пише тук.
ami da tochno~!!!~Ako toi e kato drugite...est 4e nqma da q razbere dori s eidn razgovor....nishto chudno,che momicheto e pisala tuk...kato tursi pomosht neka da i pomognem pone... :) A ne da q oprekvam eima li akul ili nqma..za men _momicheto si ima dostatuchno akul :)
ами ако тя сама не може да си помогне.. и не може да се оправи със тая толкова безсмислена и проста ситуация.. незнам как ти или който и да било друг от тука може да и помогне.Ако момчето наистина държи на нея и иска да са заедно със сигурност ще я разбера ако тя му обясни защо е станало така.И това че тя няма никаква вина.
luda`flirtajika
09-01-2006, 18:46
ами ако тя сама не може да си помогне.. и не може да се оправи със тая толкова безсмислена и проста ситуация.. незнам как ти или който и да било друг от тука може да и помогне.Ако момчето наистина държи на нея и иска да са заедно със сигурност ще я разбера ако тя му обясни защо е станало така.И това че тя няма никаква вина.
prav si ne mojem,no pone suvet mojem da dadem nali ;)
MiRaCuLiXbb
09-01-2006, 18:50
Първо, имаш ебаси смешния правопис и граматика. Много си проста.
Второ, щом приятелят ти иска да скъса с теб само заради някакво недоразумение не ами незнам и аз какво то...WTF, закво ти е въобще. Утре ще го настъпиш по погрешка и пак ще иска да те зареже.