View Full Version : Защо на момичетата вече един не и стига :(
Както стана с думата любов немога да го повярвам че могат да обичат няколко на веднъж.Излизат с няколко без да и тежи на съвеста дори :evil: ЗАЩО?
luda`flirtajika
09-01-2006, 18:23
Както стана с думата любов немога да го повярвам че могат да обичат няколко на веднъж.Излизат с няколко без да и тежи на съвеста дори :evil: ЗАЩО?
zashtoto si zaobikolen ot kurvi..nito edno svqstno momiche ne bi izlizalo s 15 navednuj
Lorraine
09-01-2006, 18:25
oo mom4enceee tva ne se otnasq za vsi4ki... [-X
не си попадал на момиче още ;) поне не свястно и със съвест
Freelander
09-01-2006, 19:11
6ot sa zle brato... ne si popadnal na pravilnite momi4eta ;)
Krem4eto
09-01-2006, 19:14
Аз ако обичам някого то ще е само един!!!Явно си попаднал на "леки момичета"И не всеки срещнат обичала съм само 1...
CVETELLINA
09-01-2006, 19:24
не си попадал на момиче още ;) поне не свястно и със съвест така е!
Само като прочетох заглавието на темата и ми дойде наум пак да кажа,че всеки човек е различен!И не е правилно да слагаме всички момчета/момичета под един знаменател. :wink:
Не може да обичаш няколко наведнъж-поне според мен.Ама те другите го казаха-не си срещнал момичето.
priti_kiti
09-01-2006, 19:29
не си попадал на момиче още ;) поне не свястно и със съвест Да..
да не говорим,че и някои момчета са така,не само момичетата..
Зависи си от човека като цяло
LP_girl_14
09-01-2006, 19:31
МИ момичета всякви!Както има такива момчета,така има и такива момичета!Тва си е до човека,не до пола му!Нито всички мъже са еднакви,нито всички жени.Всеки си е различен и за пореден път повтарям че фактът че си попаднал на неправилен човек,не означава че всички от противоположния пол са способни да обичат по 100000000000 наведнъж...
BeBcHeTo
09-01-2006, 19:40
Tfa ne se otnasq za sqko edno momi4e no pove4eto ve4e sa taka
LSD^Lady
09-01-2006, 19:50
Qvno nqma svestni momi4eta okolo teb a samo kurvi a te neznaqt kakvo e dumata LUBOV !
IdontGiveaFuck
09-01-2006, 19:54
Така е,не си попаднал на момиче :D
Тук във форума всички са безгрешни,не изневеряват,не са материалистки или лицемерки,не си падат по батковци...Общо взето -всички са възмутени от подобен вид държание 8)
Такива момичета познаваш.На мен и един ми е достатъчен стига да намеря подходящия :roll:
Tempestjuji
09-01-2006, 20:11
6ot sa zle brato... ne si popadnal na pravilnite momi4eta ;)
axa.. :?
miloto_girl_4e
09-01-2006, 20:15
oo mom4enceee tva ne se otnasq za vsi4ki... [-X
...но за съжаление се отнася за повечето... :-k :?
ама и момчетата са така да ви кажа ...
абе мани, в шарен свят живеем...
всеки прави каквото си поиска и не се интересува от другите...
Slave4You
09-01-2006, 20:38
Vij sega edno momi4e pribqgva do iznevqra kogato ne mu stiga ne6to vyv vryzkata - imam predvid da kajem ... primerno endo momi4e i endo mom4e hodqt,momi4eto mn haresva mom4eto samo 4e toi ne i dava tova koeto tq iska - primerno liubov,nejnost,vnimanie.. i tq namira drug koito i dava tezi ne6ta za tova :
Mom4eta kato imate gadje si go pazete 6tot ne osyznavate kakvo imate dokato ne go izgubite !!!
BeBencEto
09-01-2006, 20:48
momicheta vsqkakvi..ne si popadnal na tochnata....plius tva si zavisi edinstveno i samo do choveka
Ем не, определено всичките момичета не са такива! [-X Но, пък от части си прав 50% са курвииииииии :!: :!: :!: #-o #-o
Защото явно не получават всичко, от което имат нужда само от един човек, а когато на някой нещо му липсва неволно го търси другаде.
Angel_Girl
09-01-2006, 23:08
Не си попаднал на подходящата - това е причината, а не защото няма свястни момичета. Всички в днешно време гледат как да се правят на големи мацки кати ги въртят по няколко на веднъж.
e za6to vsi4ki ni slaga6 pod ob6t znamenatel?kato si si napatil ot edna/nqkolko ne zna4i 4e si4ki sa taka!
Както каза един колега по-горе:
В тоя форум всички момичета са "различни", всички вярват в истинската любов, не изневеряват, не лъжат, дигат "патардии" като им плащат сметката, не харесват батковци, не са материалистки, още повече лицемерки и т.н. и т.н.
Интересно ми е, кого се опитвате да заблудите? Нас или себе си?
Bisollini
09-01-2006, 23:36
nemoje6 da obi4a6 pove4e ot 1 4ovek ako misli6 4e moje6 zna4i 4e nemoje6 da misli6 i nemoje6 da obi4a6 http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a200.gif http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a194.gif http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/i070.gif
o az ne sum kazala 4e ne se zaglejdam...zaglejdam se 8-[ no ne izlizam(izneverqvam) na nqkoi slu4valo mi se e da izlizam s nqkoi s koito vednuj sme gajeta dr put ne...ama ne izneverqvam...ako si haresam nqkoi predpo4itam da skusam s gajeto si vmesto da go izbqgvam za da vidq drugiq...a 6to se otnasq do batkovcite...moq specialitet!!!
Защо се опитвате да заблудите момчето, не мога да разбера аз? Защо всички му казвате едно и също нещо, че не е попаднал на момиче и че не всички са такива. Вината не е в момичето, а в него самия. Не се ли замисляте, че когато на момиче й липсва нещо в една връзка тя го търси другаде, за да се чувства добре. И това не е егоизъм.
Имам приятелка, която е с двама едновременно и това въобще не я притеснява, защото тя взима от всеки това, от което има нужда.Взима това, което не може да вземе само от единия или само от другия. И със сигурност няма комплекс, че е курва, както вие пишете за този тип жени. Защото в крайна сметка тя не е такава. Защото в крайна сметка тя не мисли толкова повърхностно. И защото в "най-крайна" сметка тя е голям и разумен човек и е преценила, че така е най-добре за нея.Подкрепям я, защото тя успя да извади аргументи, с които ме убеди че е права(поне за себе си).
А вие си говорете колкото искате, че жените които са с двама са курви. Първо пораснете малко и тогава се опитавайте да давате такива крайни оценки...
cS_LaMeRkA
09-02-2006, 02:43
Е-е-е ти луд ли си бе?!? :shock: Я да не ни слагаш под един знаменател...! Слушай сега може би просто си заобиколен от такива момичета и не си срещнал такива, който да не ходат повече с 1 :roll: !
Има момичета всякакви вече, това че станаха някой 'вид' на изчезване, други на секи ъгъл, не значи, че ги няма...
Защо се опитвате да заблудите момчето, не мога да разбера аз? Защо всички му казвате едно и също нещо, че не е попаднал на момиче и че не всички са такива. Вината не е в момичето, а в него самия. Не се ли замисляте, че когато на момиче й липсва нещо в една връзка тя го търси другаде, за да се чувства добре. И това не е егоизъм.
Имам приятелка, която е с двама едновременно и това въобще не я притеснява, защото тя взима от всеки това, от което има нужда.Взима това, което не може да вземе само от единия или само от другия. И със сигурност няма комплекс, че е курва, както вие пишете за този тип жени. Защото в крайна сметка тя не е такава. Защото в крайна сметка тя не мисли толкова повърхностно. И защото в "най-крайна" сметка тя е голям и разумен човек и е преценила, че така е най-добре за нея.Подкрепям я, защото тя успя да извади аргументи, с които ме убеди че е права(поне за себе си).
А вие си говорете колкото искате, че жените които са с двама са курви. Първо пораснете малко и тогава се опитавайте да давате такива крайни оценки...
А на теб искам да ти кажа нещо, че от тази гледна точка, си права, но сама казваш, че е здраво мислеща и не знам си каква... предпоалгам ми говориш за наистина голям и зял човек, а за него... сигорно е пуснал темата за някви ми дрисли на 13-15/16, дето кой знае с по колко ходат и к'во прават и к'во той е видял! :? Сорри, поправи ме ако греша ама едно е неква малка глезла да ми се разхожда с 1 после с друг и после с 3, не знам според мен т'ва е за газария, и ако сичките я кецат дали не е ку*ва бе?!?! :shock: Я си ебете майката!!! :smt097Само се нерва туак с вас! :smt019
Еми много ясно, миличка, големите и разумни хора намират най-радикалното решение на проблемите. Когато си на 13 не знаеш сърби ли те, боли ли те. Но когато пораснеш малко осъзнаваш важните за теб неща в живота и ги преследваш, докато не ги получиш. Има време, деца, ще пораснете...
Ani_girl
09-02-2006, 06:50
az li4no ako sum s edin 6te sum si samo s nego . ne vsi4ki momi4eta /hora/ sa ednakvi taka4e ne misli 4e vsi4ki momi4eta mogat da obi4at po 5 na vednuj .razli4ni hora razli4ni mnenie i harakteri !
mnogomili4kata-sf
09-02-2006, 08:35
Мен един ми стига...когато съм с някого-тва е положението-негова съм...не че и аз не съм го правила като тия мацки,ама то е до време-докато разбереш,че не всичко,което лети се яде
white_chik
09-02-2006, 09:19
Това си зависи от момичето,не трябва да слагаш всички под общ знаменател.Никой не е светец,всеки се някога е правил грешки,а и защо обвиняваш само момичетата.Момчетата са още по-трагичен случай :smt005
cS_LaMeRkA
09-02-2006, 10:34
Еми много ясно, миличка, големите и разумни хора намират най-радикалното решение на проблемите. Когато си на 13 не знаеш сърби ли те, боли ли те. Но когато пораснеш малко осъзнаваш важните за теб неща в живота и ги преследваш, докато не ги получиш. Има време, деца, ще пораснете...
:roll: Еми да...точно а и те да кажеме си знаят к'во прават... к'во искат :roll: ... Да ама като пораснеме ще искаме да сме малки хаха т'ва беше O:) ... Еми добре :-)
Delfinche^
09-02-2006, 11:04
Не знам.Мисля че това е някакъв вид комплекс който го избиват по тоя начин.Не се отнася до вси4ки
Не всички момичета са така,тия за които говориш са някви малки к*рви които незнаят какво искат и искат само да се..................
Всичките момичета са такива.ВСИЧКИТЕ ДО ЕДНО.
Гадни същества са женските,трябва да го знаете. :lol: :wink:
kobrichka
09-02-2006, 15:15
не си попадал на момиче още ;) поне не свястно и със съвест
напълно съм сагласна,не говори в мн.число [-X аз се убидих [-(
kobrichka
09-02-2006, 15:17
Всичките момичета са такива.ВСИЧКИТЕ ДО ЕДНО.
Гадни същества са женските,трябва да го знаете. :lol: :wink:
ей :evil: само ако беше пред мен щях да те убия.гадни ама без нас неможете а?Нужни сме ви
Angel_eyes
09-02-2006, 22:21
Относително е...на такива им викат курви,но е възможно да имаш привличане но не и да обичаш двама души и не се отнася само за момичета при момчетата също го има.А щом едно момиче добавя към списъка още някого значи момчето с което е нещо му липсва...и тя търси липсващото парченце в друг.Замисли се малко...а пък както казаха не си срещнал подходящата явно,не всички сме такива :smt016
teardrop
09-02-2006, 22:27
Е то първо щом "обичат" по няколко наведнъж, значи тва въобще не е любов :wink: НО не можеш да кажеш , че всички са такива, само защото има някои, които не знаят какво искат [-(
GLeZoRanA
09-02-2006, 23:11
Докато попадаме на разни самовлюбени глупаци и галфони ще е така :) Друг е въпроса когато попаднеш на точния човек :) (или поне така си мислиш до един момент ;) )
Това си зависи от момичето,не трябва да слагаш всички под общ знаменател.Никой не е светец,всеки се някога е правил грешки,а и защо обвиняваш само момичетата.Момчетата са още по-трагичен случай :smt005
...Съгласна!!! :wink:
Тези постъпки от страна на момичетата или момчетата си ги обяснявам,като начин да се опознаят различни характери...или просто си набавят липсващата емоция във връзката с един/една,като започнат връзка с др.Нещо такова :-k
Депресиран
09-03-2006, 00:58
добре хора, моля ви кажете какво да правя...ходя с 1 момиче, на 17 съм а тя е на 14, малка е сравнително :? а СТРАШНО МНОГО я обичам, правя всичко за нея просто по цял ден НЕ спирам да мисля за нея...побърквам се когато не сме заедно, а лошото е че МНОГО я ревнувам и не съм сигурен в чувствата и :( Тя твърди че ме обича, но и харесва да и правят комплименти и другите момчета, а с момичетата само се кара и има само приятели и е все заобиколена с момчета, + това е много хубава и има хубаво тяло и достатъчно момчета я свалят да откачам и да им търся номерата и домовете...вдругиден ще ходи на диско, чалга парти,а аз НЕНАВИЖДАМ чалгата, и няма да отида, а се притеснявам кво може да направи там...ако тръгне да се задява ще откача и не знам какво ще правя...посъветвайте ми как да разбера дали наистина ме обича..какво да правя по цял ден не мога да си намеря място :( ходим от 2 месеца, а преди това сме ходили 3 пъти...
`Death`Whore`
09-03-2006, 07:42
Това, че една или две са го направили и ти си бил потърпевш, не значи, че всички го правят. Не вярвам да не си наясно какви лайна са мъжете.