View Full Version : Приятелски секс
teenkopele
09-01-2006, 19:19
Интересно ми е какво мислите за него? Случвало ли ви се е? :wink:
sladoled
09-01-2006, 19:22
Какво значи приятелски секс?
teenkopele
09-01-2006, 19:46
Какво значи приятелски секс?
Секс между приятели. :wink:
BeBcHeTo
09-01-2006, 19:47
Tfa mi zvy4i dosta tapi4ko
teenkopele
09-01-2006, 19:47
Кое му е тъпото? :wink:
Кое му е тъпото? :wink:
mi aide ti ni kaji ;) qvno s taq cel pita6
CrIsTiaNo_
09-01-2006, 20:05
mi to ot priqtelskiq sex moje i priqtelsko bebe i priqtelska svatba i priqtelski razvod i si4ko e po priqtelski :P
miloto_girl_4e
09-01-2006, 20:06
Това е тъпо според мен, аз лично си имам граница между приятели и гаджета ...
Не бих си пожертвала приятелството заради единият му секс, кой знае след като го направим как ще се чувстваме, какво ще искаме и дали всичко ще е като преди...
Има достатъчно момчета за секс, но приятелите са малцина :!:
Oplalala
09-01-2006, 20:21
Aз съм правил. С едно момиче бяхме големи приятели и двамата си имахме гаджета, казвахме си всичко, но след това тя скъса с ония си тип и след месец и нещо почна да ми се оплаква че и се ебе и там подобни и аз все се базиках да ти помогна и то от базик на базик се наебахме и сега от време на време ако някой от нас е загорял яко се боцаме
Няма нищо лошо ако питаш мен
Ice_Queen
09-01-2006, 20:36
Най-добрия ми приятел ми предложи такова нещо..гаджето ми разбра и побесня. Напсува го... следствието то това -> най-добрия ми приятел ме мрази и за вс излязох аз виновна.. НИКОГА ПРИЯТЕЛСКИ СЕКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това не е приятелство!
приятел в нижда се познава :twisted:
alkobalko
09-01-2006, 20:41
Приятел=>Любов=>Секс - Да
Приятел=>Секс - Никога!
ne vijdam ni6to lo6o.az su6to imam priqtel s koito pravq sex.na nego moga da kaja vsi4ko, moga da go podkrepqm vav vsqko na4inanie iiii znam 4e i toi bi go napravil za men.mn sme si blizki, no vi4ko e prosto sex i priqtelstvo. kogato nqkoi ot nas e obvurzan,prekusvame polovite si otno6eniq, no ina4e....i nai vajnoto e 4e ne se revnuvame!a i jiveem v svobodna strana vseki ima svoe li4no mnenie i pravo na svobodni deistviq.az li4no ne obi4am da sudq horata!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
09-01-2006, 20:44
секс с приятел ??? :-s =; [-(
Tempestjuji
09-01-2006, 20:50
защо не :x
Slave4You
09-01-2006, 20:52
Това е най-голямата простотия която съм чувала.Това мисля за "приятелския" секс :)
krem4et0
09-02-2006, 13:47
не бих спала с някой приятел-стане ли това вече няма как да сме приятели.В смисъл или приятелството си отива и идва връзката или си казваме чао.Ама да спя с него и да му разправям другите си похождеуния или не дай си боже връзки-боже мой.Виж сега то и гаджето ми е преди всичко приятел,така че все пак го правя.Ама той ми е гадже!
Slave4You
09-02-2006, 14:08
Приятел=>Секс - Никога!
хахаха...точно така - браво =D>
Inn0c3nCe
09-02-2006, 15:07
Най-добрия ми приятел ми предложи такова нещо..гаджето ми разбра и побесня. Напсува го... следствието то това -> най-добрия ми приятел ме мрази и за вс излязох аз виновна.. НИКОГА ПРИЯТЕЛСКИ СЕКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това не е приятелство!
ми ти можеше да си мълчиш и да не казваш на гаджето си и нищо от
това нямаше да се случи ма то момиче неможе се не разприкаа някаде
пак по темата
ми аз подкрепям приятелският секс с моят най добър приятел го правим
от време на време :lol: :lol: :lol:
dexterssis
09-02-2006, 15:11
ne vijdam ni6to lo6o.az su6to imam priqtel s koito pravq sex.na nego moga da kaja vsi4ko, moga da go podkrepqm vav vsqko na4inanie iiii znam 4e i toi bi go napravil za men.mn sme si blizki, no vi4ko e prosto sex i priqtelstvo. kogato nqkoi ot nas e obvurzan,prekusvame polovite si otno6eniq, no ina4e....i nai vajnoto e 4e ne se revnuvame!a i jiveem v svobodna strana vseki ima svoe li4no mnenie i pravo na svobodni deistviq.az li4no ne obi4am da sudq horata!
абсолютно в същата ситуация съм...и съм напълно съгласна с мнението ти!
абсолютно в същата ситуация съм...и съм напълно съгласна с мнението ти!
imenno,vseki e v pravoto si!kakto ne obvinqvam bisexyalnite il homosexyalistite,taka i priqtelskiq sex.vseki sam za seba si re6ava. no za takiva otno6eniq e nujna naistina izkliu4itelno silna duhovna vruzka mejdu dvamata, kakto e v moq slu4ai.na tozi 4ovek moga da imam pulno doverie!!!
SweetBunny
09-02-2006, 19:02
Тео....никога не съм го правила и не мисля да го направя РЕАЛНО :smt005 :D
cskamoni4ka
09-02-2006, 20:04
Не,все още не ми се е случвало!(:
Ice_Queen
09-02-2006, 20:08
ми ти можеше да си мълчиш и да не казваш на гаджето си и нищо от
това нямаше да се случи ма то момиче неможе се не разприкаа някаде
пак по темата
ми аз подкрепям приятелският секс с моят най добър приятел го правим
от време на време :lol: :lol: :lol:
Не аз му го казах. Никога не бих го предала или изпортила!..тук е въпроса..но както й да е ..
секс с приятел не се прафи според мене де .... отно6енията жи 6те се променят коренно и то не ф полойителна посока :mrgreen: :| ;-) :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: =; :-# :-s :-$
mil4eto_
09-02-2006, 21:36
Ами не мога да си го представя честно казано. :?
Зависи колко близка съм с този човек,но като цяло не бих жертвала приятелството си само заради единия секс.
warewolf
09-02-2006, 21:44
за мен това е най-якия секс
ето един пример: бях на един купон с гаджето и на нея й се правеше секс а и на мен обаче имаше един проблеемммм.На мене ми бяха били инжекция против тетанус :mrgreen: и ми бяха казали да избягвам некфи такива работи поне два дена.Е добре де ама ми се праи а даже и чекия не мога да си набия мама му стара.И така един френд също му се правеше секс и приятелката ми ме попита така уклончиво дали ще се сърдя.Не се сърдя нито пък тя когато после го правих с една нейна братовчедка.
Така че това е най-якия секс
ето един пример: бях на един купон с гаджето и на нея й се правеше секс а и на мен обаче имаше един проблеемммм.На мене ми бяха били инжекция против тетанус :mrgreen: и ми бяха казали да избягвам некфи такива работи поне два дена.Е добре де ама ми се праи а даже и чекия не мога да си набия мама му стара.И така един френд също му се правеше секс и приятелката ми ме попита така уклончиво дали ще се сърдя.Не се сърдя нито пък тя когато после го правих с една нейна братовчедка.
това малко като във филма "Емануела 2"
по темата - никога не съм стигал чак до секс с приятелки, за това пък познавам такива приятели които са си приятели в истинския смисъл на думата и се ебът когато им е весело, по купони да речем. те са си адски близки и ги разбирам честно казано, ако и аз имах толкова близка приятелка и аз бих го направил с нея.
по темата - никога не съм стигал чак до секс с приятелки, за това пък познавам такива приятели които са си приятели в истинския смисъл на думата и се ебът когато им е весело, по купони да речем. те са си адски близки и ги разбирам честно казано, ако и аз имах толкова близка приятелка и аз бих го направил с нея.
това исках да напиша, съжелявам за горния пост, обърках копчеата.. :oops:
dexterssis
09-02-2006, 22:08
абе според мен пък приятелството не се проваля...дори се задълбочава...все пак човека ти става адски близък нали?!
Деба тъпите ви аватари, що не си сложите един wallpaper?!?
`Death`Whore`
09-03-2006, 07:43
Не съм толкова загоряла, че да използвам приятелите си за секс. Глупаво е.
mi to ot priqtelskiq sex moje i priqtelsko bebe i priqtelska svatba i priqtelski razvod i si4ko e po priqtelski :P
NAPULNO SUGLASNA :lol:
goldengirl
09-03-2006, 10:58
NAPULNO SUGLASNA :lol: =D> =D> =D>
s priqtelq mi ot edin takuv "priqtelski" sex sme veche pochti 7 meseca zaedno :smt007
stupiiii
09-03-2006, 23:24
Така че това е най-якия секс tva e super tupo spored men vie ste izvrateni we horaaaaaaaa
svetoslava_sliven
09-03-2006, 23:37
Kogato gledam priqtelite si i to nai dobrite ne vijdam seksyalen obek.Pak i nesam saglasna edno takova ne6to pre4i na priqtelstvoto.
kupondjiikata
09-04-2006, 08:29
Tva e nai-typoto!!!!!!Za6to trq da pravq sex s friend,pri polojenie,4e moga da go napravq s mom4eto,koeto obi4am i dyrja na nego i toi na men :!: :smt008
Lorraine
09-04-2006, 08:55
Приятел=>Секс - Никога!
slan4evo_momi4e
09-04-2006, 12:47
seks s priqtel....nikoga....tova zna4i da zagubq priqtelq....a tazi ideq ne me zaribqva...:)