Влез

View Full Version : Daite mi savet !!!

Help me
09-02-2006, 00:08
Испаднал съм в следната ситуация.Наскоро си фанах нова приятелка която много обичам , но се появи един проблем - бившят и приятел.Тои е на 19 аз съм на 16 та така с него се спречкахме малко и тои сега отново ми се е заканил.Тя обича мен но тои ни тормози .С думи проблема маи няма да се оправи с боища защото тоя има мно познати и приятели
Посаветваите ме какво да направя!Как бихте посръполи вие?

09-02-2006, 01:35
Честно ли искаш да ти кажа ? Отговора ми няма да ти хареса.
Налягай си парцалите просто. Откажи се най-добре. НЕ си струва заради едната 'любов' (хах, та ти си на 16...) да ти счупят задника от бой.

sasho_metallico
09-02-2006, 02:03
Full с простаци в тоя свят.. за съжеление :>

cS_LaMeRkA
09-02-2006, 02:22
:-k Хмм... слушай ся, аз к'во ше ти кажа... :!: Ти искаш ли да си с нея? Искаш Тя иска ли? Има 2 варянта да не иска и да иска, ако иска, не се отказвай от нея, ако найстина я обичаш,както сам казваш и държиш на нея... бори се за нея, покажи и че тя е всичко за тебе, друг ничия не виждам... [-X Бори се, бори! :smt004 Не му позволявай на оня да ти я отнем, макар да е с 10 приятели да викне... :smt067 Ако твоята възвлюбена те обича, дъвжи на тебе, и найстина не иска друг освен теб... на оня парцал, ше му каже да се разкара и да престане, нали е бивш бе? :-s (както и да е) Тя може да го спре, само ако поиска... Са 2. варянт тя да не те иска а да те разгиграва, е такива им е*а*а* Ма**а*а! :smt013 Може да е с теб просто за да върне на бившия за нещо не ззнам...(но щом е с теб, явно е намерила нещо в тебе), ти ако си убеден, и сигорен в нея...както и в самия себе си, к''во искаш... няма да се претесняаваш само т'ва щи кажа! [-X

alkobalko
09-02-2006, 07:17
Kaто начало се научи да пишеш правилно. А относно проблема ти, щом се обичате не му обръщайте внимание. Нито боя, нито разправийте ще оправят проблема. Ако и тя те обича ще бъде до теб.

cMeTaHka
09-02-2006, 07:42
:-k Хмм... слушай ся, аз к'во ше ти кажа... :!: Ти искаш ли да си с нея? Искаш Тя иска ли? Има 2 варянта да не иска и да иска, ако иска, не се отказвай от нея, ако найстина я обичаш,както сам казваш и държиш на нея... бори се за нея, покажи и че тя е всичко за тебе, друг ничия не виждам... [-X Бори се, бори! :smt004 Не му позволявай на оня да ти я отнем, макар да е с 10 приятели да викне... :smt067 Ако твоята възвлюбена те обича, дъвжи на тебе, и найстина не иска друг освен теб... на оня парцал, ше му каже да се разкара и да престане, нали е бивш бе? :-s (както и да е) Тя може да го спре, само ако поиска... Са 2. варянт тя да не те иска а да те разгиграва, е такива им е*а*а* Ма**а*а! :smt013 Може да е с теб просто за да върне на бившия за нещо не ззнам...(но щом е с теб, явно е намерила нещо в тебе), ти ако си убеден, и сигорен в нея...както и в самия себе си, к''во искаш... няма да се претесняаваш само т'ва щи кажа! [-X

aham:) i az tova kazvam :!:

LP_girl_14
09-02-2006, 07:55
Щом тя те обича и ти я обичаш,не обръщайте внимание на другите хора!Един бой с нищо няма да промени нейните чувства!Това не са едновремешните дуели за "честта на госпожицата".Или обичаш някого,или не! Ако искате да сте заедно-бъдете и не гледайте другите.Винаги ще има такива които ще ви завидят на щастието или ще пожелаят да разрушат връзката ви.НО когато тя е истинка и силна,няма да позволите на никой а застане между вас.гледайте си живота и игнорирайте бившия й приятел ( ако разбира се тя е безразлична към него.Или пък в този случай тя трябва да се намеси,да говори с бившия и да му разясни картинката :!:

white_chik
09-02-2006, 07:58
Най-важни са вашите чувства.Ти я обичаш,тя теб също,тогава май най-добре ще е тя да поговори с бившия си,да му обясни,че между тях всичко е приключило,че има чувства само към теб и че дори той да те пребие няма да промени нещата и няма да се разделите,защото се обичате.

Help me
09-03-2006, 18:11
Az mno darja na neq i tq na men toi ne se opitva da mi q otneme prosto mi zavijda i me tormozi