View Full Version : kak?
Horaa adski mn obi4am edno momi4e i iskam da i go kaja smisal iskam da i se obqsnq v lubovvvv znam 4e itq me obi4a sigurno e oba4e iskam po nqkav mn qk na4in da i go kaja i pokaja........iskam da i dostavq nqkva radost daite predlojeniq iskam da e qko ...da e edin vid kato po filmite :)))
HopeLesss
09-02-2006, 11:26
Ами направи и серенада :-({|= или я заведи на някой готин ресторант и там и кажи колко много значи тя за теб :smt007 . Има много начини, от теб зависи какво ще избереш.
LP_girl_14
09-02-2006, 11:33
ПОкани я да излезете някъде(например на разходка в парка или на място със хубава гледка),дръж се мило през цялото време,накарай я да се чувства сигурна и желана когато е с теб и в подходящия момент я целуваш или й обясняваш всичкокоето ти е на сърчицето.Ама недей да планираш нищо,защото обикновено при плановете все нещо се обърква и не се получава естествено.Остави всичко на момента и чувствата :D
yo-ma-nigga
09-02-2006, 11:49
i spored men ne trqbva da planirash neshtata kaji i kvot imash na sarce...
Krem4eto
09-03-2006, 15:54
Horaa adski mn obi4am edno momi4e i iskam da i go kaja smisal iskam da i se obqsnq v lubovvvv znam 4e itq me obi4a sigurno e oba4e iskam po nqkav mn qk na4in da i go kaja i pokaja........iskam da i dostavq nqkva radost daite predlojeniq iskam da e qko ...da e edin vid kato po filmite :)))
Подари и нещо плюшено отзад с ципче и вътре да има кутийка с пръстен и и кажи всичко което чувстваш :)! УСПЕХ!
CrazyWitch
09-03-2006, 15:57
Horaa adski mn obi4am edno momi4e
i tq me obi4a
Ае хора как така просто си споменавате думичката обичам?
По темата : Разговор с момичето. Кратко и ясно :) в очите.
подкрепям идеята за парка, но задължително е да сте сами, да е тъмно, ако пък е и пълнолуние още по-добре, и да и носиш цвете :wink: