View Full Version : Дайте ми съвет
mravu4kata
09-02-2006, 22:09
Кажете ми какво да направя,от няколко дни един преследва мен и няколко мои приятелки,като ни прави сексуални намеци.Страх ме е да излизам,да ходя по улицата,дори да има хора.Моля ви кажете ми,в полицията ли да отида?Вече не знам какво да направя
dexterssis
09-02-2006, 22:11
ама тоя някъв непознат ли е?! ами тва е супер гадно кво да ти кажа...във всеки случай не излизай сама и се пази много!! ако трябва и в полицията иди...и носи със себе си нещо за самозащита!
WindWaker
09-02-2006, 22:16
bih ti kazal da otide6 v policiqta, ama to tam ni6to ne mogat da ti pomognat. ako si misli6 4e 6ti dadat ohrana ili 4e na sekundata 6e trygnat da go tursqt ....nz
ако те докосне вади автоматичен нож или го спечи,прасни му с ония спреиове в очите за самозащита
psiHopaT4o
09-02-2006, 23:15
Събери си групичка бодри ентусиасти и ги помоли да го пребият :)
Събери си групичка бодри ентусиасти и ги помоли да го пребият :)
Най-доброто решение, или пък си носи нещо за самозащита, ако нямаш от тия спрейове за очите и парфюм също върши работа или от маките лакчета за коса....хах В полицията не могат да ти помигнат, защото той все още нищо не ви е направил ( и слава Богу) и нямате никакви доказателства срещу него.
fLuBeNo_gLuPa4e
09-03-2006, 01:19
НЕ винаги това решава проблема честно да ви кажа... мен и на улицата пред приятели един боксьор се опита да ме насилва ... и никой нищо не направи ... добре че имах горещо кафе в ръка... Боже, това кафе ме спаси :smt004 и наистина ако не беше то... не знам ..2 момчета и 3 момичета седят и гледат ... беше покъртителна гледка ...
cskamoni4ka
09-03-2006, 08:13
Ама къв е тоя,някъв непознат ли или?Това че примерно ви прави сексуални намеци не значи,че непременно ще бъдете изнасилени!И все пак ако се притесняваш помоли някой да му каже 2-3 думички (;
alkobalko
09-03-2006, 08:59
Една приятелка по едно време си носеше дезодорат като излизаше. Едно нищожество я беше нападнало и тя така се беше панирала. Най-добре отиди в полицията и подай жалба срещу него. Другата възможност е боя, ама полицията ми се струва по-добро решение.
mravu4kata
09-03-2006, 09:47
Аз ви казвам,този е пълна откачалка.Където види момиче,се лепва за него и започва да и говори глупости.Вече едно момче го е било,защото се е закачал с гаджето му.Ама въпреки всичко онзи продължава до прави сексуални намеци на всяко срещнато момиче.Не ми е ясно как ще се защитим от него.Всичките сме най-много по на 14 години
blood_dodo
09-03-2006, 09:59
От кой град си mravu4kata?
mravu4kata
09-03-2006, 10:25
Има ли значение от кой град съм?
blood_dodo
09-03-2006, 10:42
Ми, ако си от Варна свиркай да дойда да го ... тоя нещастник ;)
mravu4kata
09-03-2006, 11:17
Ми, ако си от Варна свиркай да дойда да го ... тоя нещастник ;)Благодаря все пак,но живея доста далече от Варна.Ще се опитам да намеря някой да си "поговори" с тази откачалка.
i az sum izpadnala v podobna situaciq....nekuv nenormalnik ot kvartala me be6e durpal da me vodi na kafe i posle i priqtelkata mi..iskal i e telefon i nekvi takiva..i na sledva6tiq den otidohme v policiqta i te ni6to ne napraviha kazaha ni da mu nay4ime imeto i kvartalniq 6tql da go privika i da go razpitva tam nz si kvo ama edva li 6te ni napravi ne6to za6toto ba6tata na priqtelka mi go be6e hvanal za vruta i go raztrese edno hubavo no pak si me e strah de :-# ama ako mi kaji o6te ne6to ve4e nikva policiq a naprao kazvam na brat mi i togava ne mu zavijdam :smt012