View Full Version : iskam da pravq sex s priqtelq mu
zdraveite sladurkovci iskam da vi spodelq i moq problem.Zna4i......imam si priqtel ot edne godina ve4e i go obi4am ujasno mnogo no ima i edin negov priqtel koito me haresva pyk i mene mn me privli4a.no ne iskam vryzka s nego iskam samo da pravq sex s nego samo 4e me e strah posle da ne ide da kaje na nqkoi i moq priqtel da ne razbere 6toto posle stava mn lo6o.kajete mi kvo da praq dali "dase predam na jelanieto"ili da si sedq mirno na zadnika i da si krotuvam ](*,) ](*,) .blagodarq predvaritelno na vseki koito e dal mnenie po temata :smt101
skate_warrior
09-02-2006, 23:28
уфф... жени....
Обичаш приятеля си , а искаш да правиш секс с друг ? Бати обичта ....
имаш си приятел прави си с него секс ...но така е като мислиш с катеричката ....
RoyTheReaper
09-02-2006, 23:41
който седи на два стола, винаги пада, нали знаеш :|
^Iskam_Te_Zavinagi^
09-02-2006, 23:48
ama q po dobre si s toi na zadnika ako iska6 da si o6te s gadjeto si,a ako ve4e ste si iz4erpali vrazkata po hubavo mu kaji da se razdelite i togava kato iska6 "SE PREDAVAI NA JELANIETO"ama ina4e nqma smisal da go laje6 mom4eto
Mike-Jones
09-03-2006, 00:22
q si stoi na guza edin xui neti li stiga a ian4e az mnooogo go obi4am
summer_04
09-03-2006, 07:55
qpo-dobre si sqdai na zadnikas,ako obi4a6 nqkoi nadali 6te go zareje6 za ednoto mu golo 4ukane!
`Death`Whore`
09-03-2006, 07:57
КУРВООООО! Веднага скъсай с приятеля си и започни да се ебеш с когото ти падне - явно това е целта ти в момента. Не залъгвай човека, че го обичаш.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
cskamoni4ka
09-03-2006, 07:57
По-добре си стой на задника и недей да кръшкаш,особено пък с негов приятел.
Davidoff
09-03-2006, 08:13
КУРВООООО! Веднага скъсай с приятеля си и започни да се ебеш с когото ти падне - явно това е целта ти в момента. Не залъгвай човека, че го обичаш.
=D> =D> =D>
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
alkobalko
09-03-2006, 08:54
Да ти имам и представата за обич. ако наистина обичаше толкова много приятеля си, нямаше да искаш да правиш секс с друг. Ако толкова ти се прави секс, прави го с гаджето си. Най-добре си седни на ...... и кротувай, за да не направиш някоя глупост.
Heartbreaker
09-03-2006, 09:29
Ебати обичта и както беше упоменато в един пост ЖЕНИ , за каква обич говориш, по-добре недей да правиш глупости или си задай въпроса какво е любов и дали действително я изпитваш.
ama q po dobre si s toi na zadnika ako iska6 da si o6te s gadjeto si,a ako ve4e ste si iz4erpali vrazkata po hubavo mu kaji da se razdelite i togava kato iska6 "SE PREDAVAI NA JELANIETO"ama ina4e nqma smisal da go laje6 mom4eto napulno suglasna
ama q po dobre si s toi na zadnika ako iska6 da si o6te s gadjeto si,a ako ve4e ste si iz4erpali vrazkata po hubavo mu kaji da se razdelite i togava kato iska6 "SE PREDAVAI NA JELANIETO"ama ina4e nqma smisal da go laje6 mom4eto napulno suglasna
vladi_addict
09-03-2006, 23:44
пък после ние сме мисли ли със хуя си...
Lorraine
09-04-2006, 12:27
егати и обичта :smt011 ..я си стой при приятеля ти бе,момиче :smt013 .От една година сте заедно,не те ли е срам само да си помислиш за секс..и то с негов приятел..ебати и хората дето сте :smt013
CrIsTiaNo_
09-04-2006, 12:58
Обичаш приятеля си , а искаш да правиш секс с друг ? Бати обичта ....
имаш си приятел прави си с него секс ...но така е като мислиш с катеричката ....
saglasen
zdraveite sladurkovci iskam da vi spodelq i moq problem.Zna4i......imam si priqtel ot edne godina ve4e i go obi4am ujasno mnogo no ima i edin negov priqtel koito me haresva pyk i mene mn me privli4a.no ne iskam vryzka s nego iskam samo da pravq sex s nego samo 4e me e strah posle da ne ide da kaje na nqkoi i moq priqtel da ne razbere 6toto posle stava mn lo6o.kajete mi kvo da praq dali "dase predam na jelanieto"ili da si sedq mirno na zadnika i da si krotuvam ](*,) ](*,) .blagodarq predvaritelno na vseki koito e dal mnenie po temata :smt101
Разбира се, че може да го направиш с другото момче, стига да е точен и да не те издъни.
На тези дето те критикуват, че обичаш приятеля си и искаш да правиш секс с друг, ще кажа, че сексуалната потребност няма общо с любовта.
Щом има привличане между нея и момчето, нека го направи, ако никой не разбира и не страда от това, няма нищо лошо. УСПЕХ! :wink:
Lorraine
09-04-2006, 13:12
Разбира се, че може да го направиш с другото момче, стига да е точен и да не те издъни.
На тези дето те критикуват, че обичаш приятеля си и искаш да правиш секс с друг, ще кажа, че сексуалната потребност няма общо с любовта.
Щом има привличане между нея и момчето, нека го направи, ако никой не разбира и не страда от това, няма нищо лошо. УСПЕХ! :wink:
на къде върви света ](*,)
Mike-Jones
09-04-2006, 13:23
ti sas tiq tupite saveti moje dasi gi navresh v 4ofkata dai kato imalo privli4ane i da sa naebe sas celiq grad are zimi u 4ofkata i ne pitai koi ti go dava
`Death`Whore`
09-04-2006, 13:25
Любов без сексуална потребност няма. Двете вървят ръка за ръка. Ако сексуалната И потребност е насочена към друг човек, значи не обича първия.
ti sas tiq tupite saveti moje dasi gi navresh v 4ofkata dai kato imalo privli4ane i da sa naebe sas celiq grad are zimi u 4ofkata i ne pitai koi ti go dava
Сигурна съм, че ти ако има привличане ще го направиш без да се замислиш. Но ако го направи жена...оо тя е курва, да си вземе чофката и т.н. Е да ама не! Това време свърши.
Може да си има едно момченце там, да си го обича и т.н. Но ако никой нищо не разбира, ако не наранява с това момчето, защо да не опитва и с други? Иначе как ще има база за сравнение най-малко, да ли е добър в секса, в отношенишята си към ния и т.н.
Я се замислете малко
WindWaker
09-04-2006, 13:31
Сигурна съм, че ти ако има привличане ще го направиш без да се замислиш. Но ако го направи жена...оо тя е курва, да си вземе чофката и т.н. Е да ама не! Това време свърши.
Може да си има едно момченце там, да си го обича и т.н. Но ако никой нищо не разбира, ако не наранява с това момчето, защо да не опитва и с други? Иначе как ще има база за сравнение най-малко, да ли е добър в секса, в отношенишята си към ния и т.н.
Я се замислете малко
porednata
Любов без сексуална потребност няма. Двете вървят ръка за ръка. Ако сексуалната И потребност е насочена към друг човек, значи не обича първия.
Имах едно гадже дето ме убеждаваше, че може да е с 20 жени и въпреки това да си обича само мен. И го е доказвал наистина това. Е сега съм решила, че щом мъжете го могат, значи и жените могат същото и не виждам нищо лошо в това. Любовта си е любов, но с един и същи човек в леглото определено омръзва след време, колкото и да сте си интересни в началото
Crazy_Element
09-04-2006, 13:32
пфф нии пак от каде да знаем ве ко ти са праи баси момичето баси човека...вари наеби го ония пак ако каже и ОБИЧАНИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ та зарежи отиваш пак при ония и ставаш с него гадже каф ти е проблем ахахха еби са там наред даже мини през мене и аз да те мина ... за здраве