PDA

View Full Version : Бременна ли съм?

fantazor
09-03-2006, 01:01
Здравейте,
От 2-3 дни изпитвам болка около пъпчето все едно, че нещо ме натиска навътре. Болката продължава 15-20 мин. и после цял ден не ме боли. Днеска ме заболя само за 1-2 мин и спря. Възможно ли е да съм бременна?
С гаджето ми не сме правили точно секс, но на няколко пъти си го е вкарвал до някъде в мен... но само по веднъж два пъти. (защото още ме е страх да правя секс). Не е свършвал в мен. Има ли за какво да се притеснявам? (нямам никакви други симптоми... нито ми се повръща, нито ям повече нито нищо...). Благодаря ви предварително за помощта!

psiHopaT4o
09-03-2006, 01:04
Е тва е майна..вкарвайте си го без да знаете нищо и пускайте тъпи теми после ](*,) ](*,)

BaMBOocHa
09-03-2006, 01:22
Е тва е майна..вкарвайте си го без да знаете нищо и пускайте тъпи теми после ](*,) ](*,)
:!: :!: :!:
и между другото за себе си ли се опасяваш за бременноста или за гаджето ти...защото така като ти гледам ник'а все си мисля,че си мъжко...

psiHopaT4o
09-03-2006, 01:29
и между другото за себе си ли се опасяваш за бременноста или за гаджето ти...защото така като ти гледам ник'а все си мисля,че си мъжко...
аз ли гледам накриво или ти не можеш да цитираш?

BaMBOocHa
09-03-2006, 01:34
аз ли гледам накриво или ти не можеш да цитираш?
като използвах :!: :!: :!: след като те цитирах имах предвид че съм съгласна с това което казваш...от там нататъка говоря на автора на темата...кое не разбра?

cskamoni4ka
09-03-2006, 08:11
Хаха,разбира се че НЕ СИ БРЕМЕННА!!!След време някой ще пусне тема,едно момче ме гледаше много странно на улицата,бременна ли съм от него?

`Death`Whore`
09-03-2006, 08:13
Напълно невъзможно е да получиш симптоми за бременност, преди да е изминала 1 седмица от акта! А принципно апетитът и повръщането идват няколко месеца след началото на бременността. И толкова ли си тъпа, че не можеш да се сетиш - ТЕСТ!

alkobalko
09-03-2006, 08:52
Никой от нас не може да ти каже със сигурност дали си бременна или не. Единствено можем да изкажем личното си мнение. Според мен не си, съдя от това, което си написала. Това обаче не е гаранция. Най-добре си направи тест 2 седмици, след като си правила секс и ще разбереш.