View Full Version : pak ba6ta mi...
male bqsna s1m na ba6ta mi...ujas!ne moga da go razbera...v4era go 4uh da obqsnqva na brat mi koito e s edna godina po-golqm da mu prikazva kakva trqbvalo da b1de priqtelkata mu kat po4na:trqbva e do ramenete ti,da e slaba,da ima hubavi g1rdi,da se obli4a hubavo,da e nai mn s 3 god. po malka ot teb,da ima hubava kosa,da nqma p1pki,da u4i,da moje da gotvi,da te slu6a kato i zapovqdva6,da ima hubavi kraka....i o6te gluposti a dnes kato mi kaza :ako 6te ima6 gadje trqbva da doide pri men da iska razre6enie dali da te vodi na diskoteka i trqbva da si na 18 i nai-k1sno do 12h ( az sq s1m na 14 ) vika mi ne moje da ima6 gadjeta kato nosni k1rpi4ki ,trqbva da u4i,tehnite da sa lekari i nz si kvi,da e v1zpitan,da nosi sk1pi drehi i o6te 10000000 gluposti napravo nqmam dumi...nz kakvo da kaja..v1zmotena s1m... mom4eta i va6te ba6ti li taka vi kazvat kvi da sa vi priqtelkite,ami vii momi4eta 100% s1m sigurna 4e ne vi kazvat kakvi i 6to da sa vi gadjetata... razbiram 4e kato roditel e zagrijen ama 4ak do tolkoz to e qsno 4e nqma da go poslu6am kato mi kazva taka takiva ne6ta ama vse pak.. :-k
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
BeBencEto
09-03-2006, 16:39
ami pogovri s bashta si,zashtoto naistina se e poovlqkul...toi prosto iska nai-dobroto za vas i ne mu se surdi...ama vse pak prekalqva
a po drugoto ti vuprosche...nashte nishto ne kazvat :-) nqmat nishto protiv samo da ne e narkoman :-)
vladi_addict
09-03-2006, 17:05
ami pogovri s bashta si,zashtoto naistina se e poovlqkul...toi prosto iska nai-dobroto za vas i ne mu se surdi...ama vse pak prekalqva
a po drugoto ti vuprosche...nashte nishto ne kazvat :-) nqmat nishto protiv samo da ne e narkoman :-)
той май иска най-доброто за себе си ? :?
моя съвет - учи и бегай на далече, обичай родителите си, но не ги слушай (поне баща си). не му се ядосвай, учи, надявам се да имате финансовата възможност да идеш в университет и да създадеш свой личен живот без някой който да ти казва как да живееш.
CrazyWitch
09-03-2006, 17:51
Ае е*ало си мамата. Не го слушай тоя психар. Вманиячил се в парите. Кажи той с какво е ПО?
az_slunceto
09-03-2006, 18:31
e verno e kofty. :shock: toy bratti de :-D moje da e xaresal nqkoq pup4asdala,deto da ne u4i,da ne go slu6a da ne moje da gotvi i da e sus grozni karaka i da e debela , ](*,) vajno,4e q obi4a. :-D nali tova e nai-vajnoto vse pak. :shock: e verno,4e nqma da e priqtno s takava,ama :mrgreen: kato q obi4a nikoi ne moje da gi spre. :shock: :-D nali? 8-[
cskamoni4ka
09-03-2006, 19:28
Баща ти не е фреД .. :shock:
Ми...Баща ми е пич..Идвал съм в къщи с приятелки - той се държи печено, такъв какъвто е.Бъзика се със тях, говори си открито, всеедно си говори със мен.Никога не ми е давал тон в живота.Няма и да го направи...Оставил ме е сам да избирам какъв и със кой да бъда...
баща ти е луд. кажи ми го къде живее, да ходя да му ударя една-две тупалки... ебати тъпака (сори, ама... ). на мене баща ми никога не ми е казвал такова нещо. единственото, което не че ми е забранил, но ме е посъветвал да не правя е, да си слагам много обеци. аз така и така не мога, щото тялото ми не приема чужди тела и дупките веднага зарастват, ама айде. иначе преди две-три години ми каза, че трябва да си намеря гадже само за секс... и както казах в една друга тема - послушах го.
teenkopele
09-04-2006, 00:50
Шантава работа. Не го слушай! :wink:
Аз мисля че е прав. Дъщеря ми ако я видя с некъв дето не ходи на училище и се облича като клошар ше има "ако до 10 не си изчезнал зареждам пушката..."
_Imaginary_girl_
09-04-2006, 01:34
Оле тва е егати тъпото :?
Изобщо не го слушай,поговори с него,ако не ти
обръща внимание накарай майка ти да поговори с
него ... ама тва са пълни глупости #-o
Kavenaghi
09-04-2006, 04:11
баси майката, тоя не е добре (http://vij.iako.info/steal.php?ID=2233)
Аз мисля че е прав. Дъщеря ми ако я видя с некъв дето не ходи на училище и се облича като клошар ше има "ако до 10 не си изчезнал зареждам пушката..."
хубаво, де, ама само това. другото, затова какво трябва да е момичето са просто :smt078 :smt078 :smt078 #-o #-o [-( [-( [-( [-(
k1sS_mY_aSs
09-04-2006, 06:43
Според мен това си е въпрос на мнение.
Все пак баща ти мисли и за бъдещето дори да е прекалено рано.
Моят съвет да не се засягаш много от думите му,той дава само съвети,когато се стигне до по-строги мерки тогава се засягай. :)
GLeZoRanA
09-04-2006, 06:50
Ае е*ало си мамата. Не го слушай тоя психар. Вманиячил се в парите. Кажи той с какво е ПО? :!:
Малееееее мухахах Наще ми дават само съвети ако ги послушам ок няма проблем ако не да ходя да си троша главата .. ама чак да ми казват как тряя ми изглежда гаджето и така нататъка никога не съм го позволявала няма и да го позволя да решават вместо мене!
do^tuk^si
09-07-2006, 12:43
Mi az 4estno da ti kaja pri mene rabotite sa taka:maika mi nikoga neznae za gajeto mi a puk ba6ta mi mi kazva "hva6tai q kakvato si iska6 vse pak 6te e tvoe gaje kakvato si q haresa6 -takava" a puk sestra mi vinagi me podkrepoq s koito i da sum.A puk az 6e ti kaja izob6to da ne ti puka kvo ti kazva ba6ta ti hva6tai si gajeta i izob6to se prui 4e nqma ni6to
alkobalko
09-07-2006, 13:21
Вземи го свали на земята. Как ли пък няма да ставам слугиня на някой. Да го слушам като ми заповядва. Хахахах, да видим кой ще тръгне да ми заповядва, пък отгоре на всичкото да го слушам. За гаджето ми, никога не ми се е бъркал. Изборът си е мой и той го уважава.
malko mace
09-15-2006, 14:07
Е,моят баща определено не е такъв маниак,въпреки 4е... :-k Абе 4удя се баща ти,без да се обиждаш,да не е някакъв нафукан сноб,който не уважава правата на жените?! :smt104
По-добре не го слушай,че...незнам направо.
Dosega ne sam gi 4uvala na6te da govorqt takiva ne6ta i edva li 6te go napravqt taka4e 4ove4e ne go slu6ai :!:
13lack_Sheep
09-15-2006, 19:43
абе как нема да го слушаш ве? баща ти знае по- добре от тебе!мн ясно 4е на 10 години ба6тати ше ти казва кво да праи6 ти ни6то неразбираш вее мул4и и го слушай ахахаха :twisted:
13lack_Sheep
09-15-2006, 19:43
абе как нема да го слушаш ве? баща ти знае по- добре от тебе!мн ясно 4е на 10 години ба6тати ше ти казва кво да праи6 ти ни6то неразбираш вее мул4и и го слушай ахахаха :twisted: