PDA

View Full Version : spored vas...

foulmist
09-03-2006, 18:57
hauzit! :lol:

na4i problema mi e takyv: priet sym v Universiteta po Hranitelni Texnologii v Plovdiv! Zapisah se oba4e sq 4ustvam 4e ne iskam da se maham ot grada (nqma da spomenavam koi) i iskam da si ostana tuk! Na6te sa v 6ok 6to ne sam go re6il po-rano ala bala. sq mi se pravqt i me uprekvat po cql den pitat me 6to sym si zahvyrlil byde6teto i taka natatyk az moga pak da kandidatsvam sled nqkolko godini oba4e ne iskam da e sega. za6to? za6toto 6te izostavq si4ko koeto nqkoga sym obi4al celiq mi jivot e tuk v moq grad i dokato ima kakvo da me dyrji tuk nqma da hodq da u4a drugade!

spored vas imat li smisal dumite mi ne 4e go obqsnix to4no i qsno 6tot ne moga ama vse pak 8-[

09-03-2006, 19:04
mislq,4e trqbva da napravi6 tova,koeto smqta6 za pravilno i da si siguren,4e nqma da sujalqva6 posle za re6enieto si.6tom iska6 da ne zaminava6,a da ostane6 na mqstoto,koeto obi4a6,ostani.re6enieto e tvoe.

white_chik
09-03-2006, 19:08
Ами по принцип разбирам и е напълно нормално да не искаш да се разделиш със сегашния си живот,защото като отидеш да учиш в Пловдив ти наистина ще почнеш нов живот,но иначе смятам,че вашите са били прави,като са ти казали,че доста късно си го осъзнал.Аз лично не обичам да сменям обстановката и на твое място бих останала в родния си град,но това може би не е най-добрата алтернатива за бъдещето ти :roll: А и след няколко години няма да ти е по-лесно да заминеш. :roll:

cskamoni4ka
09-03-2006, 19:20
И аз не бих напуснала собствения си град,за да хода да уча другаде...