View Full Version : Имам нужда от деликатен съвен
friend_киро
09-03-2006, 23:42
Темата ще помоля да бъде третирана сериознo , защото проблема е наистина належащ и имам нужда от съвет .
така , това лято ставам на 14 години и мисля за купона да направя тройка с най-добрата си приятелка и приятел . Те казаха , че ще ми направят такъв подарък стига да искам . Двамата са гаджета и нямат нищо против да направим тройката когато и да е , стига да желая . Аз обаче незнам дали наистина искам да го направя с тях , не искам да се почувствам глупаво , защото 1 - во :-k представете си ако тя реши да скъса с него , ако аз и харесам повече , това едно на ръка за което се притеснявам , 2-ро че са най-добрите ми френдове . Но пък от друга страна желая силно да правя секс , та сега съм изправен пред тази дилема и моля за съвет какво ще е разумно да направя , дали да е за рожденния ден или за по-нататък .
киро
NaDuFcHe
09-03-2006, 23:44
samo neshvanah za 1vi put li shte ti e?
skate_warrior
09-03-2006, 23:46
Пич.. според мен не трябва да го правиш.. глупаво е.Ще си намериш гадже и ще правиш секс с нея.Знам че ти се прави секс(то на кой не му се прави), ама не мисля че трябва да правиш 3-ка и то с най-добрите си приятели.А и звучи глупаво това да ти правят "подарък" аз лично бих се чувствал като пълен идиот само ако някой ми предложи такова нещо.. Та съвета ми е - не го прави с тях , а изчакай подходящия момент, когато ще си намериш приятелка ;)
davai smelo na4e6i patkata
vladi_addict
09-03-2006, 23:50
мда, секса ще промени всичко. недей го прави, жени има много, недей прибягва чак до приятелите си.
lud li si brato razvurtete q na shisha tupata patka
BlOoD_rOsE
09-04-2006, 00:48
наистина глупаво е да го правиш.....но пък ти си решаваш помисли си преди да го направиш за да не съжаляваш след това....
Crazy_Element
09-04-2006, 00:57
Ае виж брато недей го прай ако искаш да можеш да гледаш после приятели те си само да ти кажа друго ...
По-добър савет брат.... отиваш прайте тройка вече не си девствен и всичко е точно... ебеш ве брат ако ти са отдаде такава възможност възползвай се... пак примерно можеш да помилиш фр да си да ти я остъпи за тази вечер като подарак не е и той там да се бута и ако путката е хубава режии брат режиии.... хХАХАХА
АЕ жегувам се незнам пич ти си решавай аз такъв избор ако имах да прая бих го напраил така поне мисля :)
ne sam regnat
09-04-2006, 01:18
Awe ako tova ti e nai-dobrata frendka kvo se pritesnqva6.V smisal 6to za moral we hora.Ta na teb tio e nekva kurva nai dobra priqtelka.4ukai zdravo.
pomisli si kak tova shte povliqe na priqtelstvoto vi sled tova i kakvi to4no priqteli ste dali dostatu4no dobri ili ne tolkova za da moje tova da se pojertva
nai veroqtno shte go napravish tui kato na tazi vuzrast na vseki mu se iska no...
pomisli vse pak moje da sgreshish i posle da sujalqvash ... :-k
no shtom puk te sa ti go predlojili nai veroqtno nqma da ima nikakvi osobeno posledstviq qvno go priemat za normalno
v kraina smetka horata po sveta daje puskat obqvi - dvoiki koito si tursqt partniior za troika... na nqkoi mesta tova e napulno normalno
izbora e tvoi ... uspeh :wink:
cskamoni4ka
09-04-2006, 07:32
Недей да го правиш...