Влез

View Full Version : golqm problem

vasko_13
09-04-2006, 13:41
Predi 2 dena bqh mnogo zagorql(ne bqh pravil chekii za 2 dena pored) i si vikam ei tui na maitap na edna frendka are se ebeme. I tq samo mi vika "koga" - obache nali sum prost i devstven(chak v segashniq moment go ocenqvam) i, i kazvam - "kogat ti kavesh :oops: . I tq mi kazva - are sq da hodim nekude obache prezervativa ti she go kupuvash. Az imah 1 v portmoneto(ne sum ochakval che tolkova skoro she mi potrebva) i are otidohme u neinata ku6ta shtot nemalo nikoi. i otidohme slojih prezrvativa i taman da i go topna :D i da stana mnogo shtastliv :-D i tq kaza - veche ne mi se ebe, nekoi drug put i na mene mi stana mnogo gadno :evil: :evil: :evil: :evil: napravo poludqh ot qd ama vikam ko da napraa....

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se ebem kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx

Дейзито
09-04-2006, 13:45
Predi 2 dena bqh mnogo zagorql(ne bqh pravil chekii za 2 dena pored) i si vikam ei tui na maitap na edna frendka are se ebeme. I tq samo mi vika "koga" - obache nali sum prost i devstven(chak v segashniq moment go ocenqvam) i, i kazvam - "kogat ti kavesh :oops: . I tq mi kazva - are sq da hodim nekude obache prezervativa ti she go kupuvash. Az imah 1 v portmoneto(ne sum ochakval che tolkova skoro she mi potrebva) i are otidohme u neinata ku6ta shtot nemalo nikoi. i otidohme slojih prezrvativa i taman da i go topna :D i da stana mnogo shtastliv :-D i tq kaza - veche ne mi se ebe, nekoi drug put i na mene mi stana mnogo gadno :evil: :evil: :evil: :evil: napravo poludqh ot qd ama vikam ko da napraa....

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx

Значи тая яко се ебава с теб. Но ти мъж ли си или лайно на дъжд? Като е гола и разкрачена няма "ама не ми се ебе" набиваш и го и толкоз. Такива лигли ако ги чакаш могат много да си правят гаргара с теб. По принцип момичетата обичаме да си правим бъзици с момчетата и после да си умираме от смях като ги обсъждаме. Но ако пък и го натопорчиш на тая лигла, ще те оцени като истински мъж. Така че действай смело. УСПЕХ!

09-04-2006, 13:53
значи да отида и да я наеба - щот ще ми стане много тъпо примерно отивам и оная да ми каже - не ми е на кеф

Гррр незнам и аз...объркан съм

Lorraine
09-04-2006, 13:54
tva na 13 li si :lol:

Дейзито
09-04-2006, 13:55
значи да отида и да я наеба - щот ще ми стане много тъпо примерно отивам и оная да ми каже - не ми е на кеф

Ми отиваш да я наебеш, ама го направи така, че и да не е на кеф да стане. Пусни и ръчички между краката, целувай я нежно и навсякъде и т.н. работи.
Ако сте минали тази фаза и тя е гола в леглото, действаш, без да я слушаш кви ти ги говори... това ми беше мисълта.

09-04-2006, 15:10

Ми отиваш да я наебеш, ама го направи така, че и да не е на кеф да стане. Пусни и ръчички между краката, целувай я нежно и навсякъде и т.н. работи.
Ако сте минали тази фаза и тя е гола в леглото, действаш, без да я слушаш кви ти ги говори... това ми беше мисълта.
еми значи влязохме у тях и почнах да я целувам по вратлето зад ушете по устата, пусках и ръце тя също така... почнахме бавно да се събличаме, и точно катодоиде момента и тя каза - не ми е на кеф

към предния пост - да на 13 съм, това проблем ли е

piFka_LP
09-04-2006, 15:11
тая многооо яко те ебава :mrgreen:

WindWaker
09-04-2006, 15:12
Mnogo filmi e gledala taz. Na takiva k....... po edin umruk i da vidim ko ne i e na kef. Ne 4e bih go napravil, ama 100% 6te q napsuvam i 6te q naredq. Ako zeme da mi otvru6ta sys samo4uvstvie 4e mi e stanalo gadno - togava ve4e bih q udaril s kef

sladoled
09-04-2006, 15:16
Май нещо ни гъбаркаш!Кога писа във форума, кога отиде в тях? :-k Или ти се говорят и четат мръсотийки :smt019

09-04-2006, 15:21
Май нещо ни гъбаркаш!Кога писа във форума, кога отиде в тях? :-k Или ти се говорят и четат мръсотийки :smt019не казвам ко стана преди 2 дена :( Ся сигурно ше отида

Crazy_Element
09-04-2006, 15:30
ааааа пичч е тая путка зверско се ебава с тебе тфа ако не на базикаш и ти вари при нея сЪбличай я ала бала там останете голи лизния там да я възбудиш малко и да ти кажа не ми е на кеф ..... НАПРАО И ГО НАБИИ ЦЕЛИЯ ТИ КААМ И КА ИЗПЛЮЩИ там 10-20 пъти и кажи ае ся ми кажи не ми е на кеф кучко и си тръгни хехех :) тфа с кучко може и без него ма карай :) .. бах я путката ей такива най-много ги мразя тфа сигурно те познава и знай че си некаф наивен такаф и знае че кото ти каже тфа ще праий СЕКСАЙЙЙ Я ВЕЕВЕЕЕ СКЪСАЙ ЯЯ ВЕЕ......баси тфа ако остана сн екфо момиче голи при тфа... с презерватив на к**а и тая разкрачена и ми кажи не ми е кеф... пф боли ма че не ти е на кеф ПАК НА МЕНЕ МИ Е НА КЕФ БАМ ----------->() ](*,) ](*,)

09-04-2006, 15:33
бягай да гледаш ю ги о ве лапищак :x

Crazy_Element
09-04-2006, 15:35

ако това се отнася за мене не си познал/а щото ми писна от малумни теми НА ТУПА ТЕМА ТУП ОТГОВОР КО ИСКАТЕ ДАЕБА...

09-04-2006, 15:38

ако това се отнася за мене не си познал/а щото ми писна от малумни теми НА ТУПА ТЕМА ТУП ОТГОВОР КО ИСКАТЕ ДАЕБА...
ми не беше за тебе, ама кат ти прочетох мненито с чиста съвест и тебе пращам пред телевизора :-({|=

Crazy_Element
09-04-2006, 15:43
ахх фук напрао са побърквам от такива теми и ей такива ГОСТЧЕТА ДЕТО НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ АМА СА ПРАЯТ... баси умниците баси нещото а отностно момчето прай си супер ебафка с нас.... сто процента даже може с некаф приятел сега седят и ни са смеят ма както да е аз и дадох перфектен ТУП ОТГОВОР аре радвайте се ...дано порасните ня кой път..
.

БАМ БАМ хахахах

vasko_13
09-04-2006, 15:47
Posledno - vuobshte da hoda ili da ne hoda neska vecherta u TQH i akootida ko da napraaa :?:

Elektra_x
09-04-2006, 15:49

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx
Нали си я видял гола т'ва ти стига 8-[
Ми иди довечера виж ко ще стане може пък да тисе опече работата знам ли и аз...

Crazy_Element
09-04-2006, 15:50
аве Васко казах ти ве ако не си прайш майтап естествено значи утиваш у тях целувате се ала бала намекваш и за секс ако каже да почвате там събличате игрички всичко прайте там лижиш я всичко точно слагаш си презерватива точно да и го бутнеш и ако тя ти каже не ми е кеф ти и казваш ПАК НА МЕНЕ МИ Е НА КЕФ и го начу**** и тфа е ама незнам или пак поговри с нея защо постояно те връзва и е такива работи ама 1вото е най-яко поне ще си бутнал 1 път ехехех :) УСПЕХ хахах и кажи ко е станало.

09-04-2006, 15:52
Posledno - vuobshte da hoda ili da ne hoda neska vecherta u TQH i akootida ko da napraaa :?:
къде си тръгнал ве ебач :smt005 стой си у вас ! остави и на нас нещо за ебане :smt005 ееее ти са оля напрао

09-04-2006, 16:00
аве Васко казах ти ве ако не си прайш майтап естествено значи утиваш у тях целувате се ала бала намекваш и за секс ако каже да почвате там събличате игрички всичко прайте там лижиш я всичко точно слагаш си презерватива точно да и го бутнеш и ако тя ти каже не ми е кеф ти и казваш ПАК НА МЕНЕ МИ Е НА КЕФ и го начу**** и тфа е ама незнам или пак поговри с нея защо постояно те връзва и е такива работи ама 1вото е най-яко поне ще си бутнал 1 път ехехех :) УСПЕХ хахах и кажи ко е станало.mi bate tq mi kaza - idvai da se ebeme kum 8 shot togava sum sama. Inache az i onq den pak probvah liubovna igra ala bala ama kato doide vreme - tochno predi da i go butna, i tq samo se mrudna i kaza - mi neshttaaaaaa, nqmam nastroenie - poludqh napravo, ama sq ako ne mi pusne she i go topna :-D 10x za suveta

Lorraine
09-04-2006, 16:02
momi4eto na kolko godini e?

09-04-2006, 16:03
momi4eto na kolko godini e?kolkoto men -ama sa q minavali pone 2ma sus sigurnost - daje tq si go priznava :)

Elektra_x
09-04-2006, 16:07
momi4eto na kolko godini e?kolkoto men -ama sa q minavali pone 2ma sus sigurnost - daje tq si go priznava :)
Ба**у лапетиятаааа #-o на 13 и вече се ебат леле....другия пък имал приятелка на 11 и те са ебали....до къде стигна светът.Аз на 11 незнаех кво е секс те наще вече го и пробвали #-o

Crazy_Element
09-04-2006, 16:10
поредната курва ... отивай и хич да не ти пука не приемай ОТКАЗ ... тфа е.. баси курвето мали цццц

09-04-2006, 17:57
otiwam :twisted:

09-04-2006, 21:08
EEEeee kef mersi za pomoshta i che me navihte da otida - mane otidoh i onaq samo me chakashe po edni prashki lilavi i oshte kato vlqzoh i onaz mi subi pantalonite i mi go hvana i go nalapa - posle otidohme v spalnqta na tehnite i q nagunah zdravo ama mnogo reve i pishti deba Kefff aaaa
:-D sq mi e golqm kef

JENSKOTO I NA NEGO MU E KEF I VUOBSHTE :-D

VCHE NE SYM DEVSTVEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :D :D :D

melani
09-04-2006, 21:10
tva na 13 li si :lol:

васко_13
09-04-2006, 21:17
tva na 13 li si :lol:да ама вече съм МЪЪЪЪЪЖ :-D

gal4eto
09-04-2006, 21:36
bravo na tebe :wink:

melani
09-04-2006, 22:13
ne e golqma gordost da si stanal maj kat si se 4u*** s kurva po dobre da si go naprail s momi4e koeto obi4a6 ma problema si e tvoi kato kaje6 az ne sam hlape ve4e sam maj 6tot sam 4u*** edi koqsi i 6te ti otgovorqt 4udo golqma taq i az sam q ebal

09-04-2006, 22:51
saglasna sam s tva poslednoto

васко_13
09-05-2006, 08:32
ne e golqma gordost da si stanal maj kat si se 4u*** s k***a po dobre da si go naprail s momi4e koeto obi4a6 ma problema si e tvoi kato kaje6 az ne sam hlape ve4e sam maj 6tot sam 4u*** edi koqsi i 6te ti otgovorqt 4udo golqma taq i az sam q e***Само аз ли се радвам :( Хораа курва или не - топнах и го и даже таино си засичах - 34 минути... :mrgreen: Покажете малко солидарност - най накрая станах човек дет се викъ 8)

ZLA
09-05-2006, 08:59
tazi mn qko se gavri s tebe nameri druga koqto da ebe6 :smt019 :twisted:

PANI
09-05-2006, 09:37
MI KAT ti se bazika e zareji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :| :| :| :| :| :| :|

09-05-2006, 18:09
tazi mn qko se gavri s tebe nameri druga koqto da ebe6 :smt019 :twisted:хмм аз си мисля и днеска да я наебъ(veche i se obadih i tq e navita..) puk posle she mu mislq

mnogo sum vesel neska - seksa me napravi nov chovek :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

RADVAITE SE ZA MEN - VECHE NE SUM DEVSTVEN :mrgreen:

васко_13
09-05-2006, 21:26
еееее хора много мерси за помощта - пак я наебах - ТАЗ СЯ РАЗБИРАМ НАПЪЛНО ЧЕ Е КУРВА И СЛЕД КАТО СВЪРШИХ И ГО КАЗАХ И СЯ МНОГО СЕ КЕФА ЧЕ СЪМ Я ЕБЪЛ А ТЯ МИЛАТА ИСКАШЕ ОЩЕ АМА АЗ ВИКАМ ДГД ЩОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЕ ТИ БЕШЕ НА КЕФ :-D :-D :D :D :D :D :D :D :D

SwEeTSsSnake
09-05-2006, 23:29
pff deba i tapata gordost ebal si se i kakvo tolko....lele abe tva mladoto pokoleniq se e bagnalo toalno :smt011

bastar4e
09-06-2006, 04:46
еееее хора много мерси за помощта - пак я наебах - ТАЗ СЯ РАЗБИРАМ НАПЪЛНО ЧЕ Е КУРВА И СЛЕД КАТО СВЪРШИХ И ГО КАЗАХ И СЯ МНОГО СЕ КЕФА ЧЕ СЪМ Я ЕБЪЛ А ТЯ МИЛАТА ИСКАШЕ ОЩЕ АМА АЗ ВИКАМ ДГД ЩОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЕ ТИ БЕШЕ НА КЕФ :-D :-D :D :D :D :D :D :D :D

naish ko manqk....
sq palnish 1 ligen s voda...zemash 1 paket edra sol....
topvash si krachkata v ligena ... izsipvash solta ....
hubu si gi izmivash taka ...
hapvash i lqgash.....
i kato se sabudish gledai da ne si s takaf malak koeficient na inteligentnost(ebacho)...
naebal si 1 kurwa chudo golqmo.....ako beshe do kurwite mu do raotite,kachvam se na 4-tiq etaj v vhoda mi zvankam na komshiqta,sutrenior batkata i vednaga moga da se uredq ....
ama zako da davam na nqkva kurwa deto nosi sumati bolesti.....
sex-a batkas slushai mene ne e samo da i go dadesh da lapa i sled tfa da i go v.....h , kefa na sexa e momicheto da ti haresva,i ti na neq, da moje da ima jelanie ot 2-te strani....
ti si otishal pri 1-vata sreshtnata deto as ako otida da i kaja i vednaga shte e gotova ....
samo gavra s KURWITE.....

Violenza
09-06-2006, 10:14
tazi mn qko se gavri s tebe nameri druga koqto da ebe6 :smt019 :twisted:хмм аз си мисля и днеска да я наебъ(veche i se obadih i tq e navita..) puk posle she mu mislq

mnogo sum vesel neska - seksa me napravi nov chovek :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ох...да знаеш как се радвам...що не почерпиш :smt005
А девствените не са ли хора?
Секса те направил нов човек ..хахах момчетата на 13 си играят още с покемони... :smt011 Остава да кажеш, че и оная е била на 13 и... :smt005

09-06-2006, 15:53

Ох...да знаеш как се радвам...що не почерпиш :smt005
А девствените не са ли хора?
Секса те направил нов човек ..хахах момчетата на 13 си играят още с покемони... :smt011 Остава да кажеш, че и оная е била на 13 и... :smt005 еми на 13 беше :)

бтв - няма нищо лошо в ЮгиО и покемон, не се заяждаите.

sexy_tigar4e_MM
09-06-2006, 15:56

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u
nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me
podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx

emi ako tolkova te sa pravi sex-otidi ama ako sum az nqma da otida i ako pak ne ti pusne i tegli edna maina i tova e.ima6 vreme spoko nqma da si cql jivot devstven :wink:

melani
09-06-2006, 18:01
udo golqmo naebal si kurveto ot fakluteto

09-06-2006, 19:40
udo golqmo naebal si kurveto ot faklutetonishto ama kef be mace :-D inache nishto e :D

BeBcHeTo
09-06-2006, 19:54
XaxxaXaxa

09-06-2006, 20:57
ХахахахаххахахахахАХАХАХ! а 13 години, хаха смешко, що не си наебеш грозната майка, като толкова ти се ебе, а?Дееба и смешниците, още пишка нямат, тръгнали да ебат, пък и поне да беше ебал, а не да лъжеше, защото се разбира.

vasko_13
09-07-2006, 08:04
ХахахахаххахахахахАХАХАХ! а 13 години, хаха смешко, що не си наебеш грозната майка, като толкова ти се ебе, а?Дееба и смешниците, още пишка нямат, тръгнали да ебат, пък и поне да беше ебал, а не да лъжеше, защото се разбира.kolko zavist ima po toz sviat bojeeee boje... tc tc =D>

Violenza
09-07-2006, 12:56
ХахахахаххахахахахАХАХАХ! а 13 години, хаха смешко, що не си наебеш грозната майка, като толкова ти се ебе, а?Дееба и смешниците, още пишка нямат, тръгнали да ебат, пък и поне да беше ебал, а не да лъжеше, защото се разбира.kolko zavist ima po toz sviat bojeeee boje... tc tc =D>
Той/тя ти се смее, а ти завист било. Далеч не е. Просто ти каза истината. Зак'во тряя да спориш? Ако се имаш за 'батко' или за 'ебач' /както се казва.../ нещо си се сбъркал. :smt005

liana
09-07-2006, 13:03
аве тая те разиграва !!! как мое й са хващаш , тегли й една майна и готово !!! има време да праиш секс , не са отчайвай ! засега си бий чикиите и са радвай ! :mrgreen:

ChaosInTheHell
09-07-2006, 21:29
dobre parvo tazi istoriika mi se struva prekaleno izmislena.vtoro kakav sex na 13 godini nqma li da vi stigne jivota za sex ta o6te ot sega ste zapo4nali. prosto za men tova ne e normalno na tazi vazrast da zapo4vate sas sex [-X

warewolf
09-07-2006, 22:46

ходи и тоя път ако те преебе я фани и я изеби та да се научи

koalka
09-08-2006, 07:27
Еми реши дали искаш да отидеш или не,ама тая според мен си прави ебавка.

BloodyMoon
09-08-2006, 08:51
Спорет мен първо се сдобий с малко опит и тогава е*и...ам се пак твое си е решението

PublicEnemy
09-08-2006, 14:43
Мъж си ти,като ти бием два шамара ше се насереш! Писна ми гадни, пъпчиви недорасляци да говорят за еб*не. Ходи гледай детски и си оплатнявай времето с нещо стойностно вместо да измисляш такива глупави истории!!!