Влез

View Full Version : po kakav nachin

s0m3b0dy
09-04-2006, 18:49
Hora iskam da vi pitam...ako primerno vashiqt nai dobar priatel ili nai dobra priatelka jivee v dr grad...i ste dalech i si lipsvate kak bihte zapalnili tazi paznina?makar che se vijdate to e mn mn rqdko....i pishete si nali ala bala no tova nemoje da kompensira dupkata.Kakvo bihte kazali na tozi chovek kakvo bihte napravili za da se pochustvate po dobre?
Pitam vi zashtoto na men mi e trudno i postoqnno sam tajna dori sled kato poddarjame telefonna vruzka i tn......... :cry:

come_clear
09-04-2006, 20:54
освен че ще си пишем също така и ще се чуваме по телефона често, а ако се чувствам много зле че не мога да го виждам по-често ще си намеря просто някакво занимание с което да се развличам. все пак ще се видим некой ден с него и така ще имаме повече неща за обсъждане. ще е забавно да си кажем всички смешни историйки свързани с нас и ще си се забавляваме.

melani
09-04-2006, 21:33
znae6 li az sam v sa6toto polojenie!!!!Az sam ot burgas a nai-dobrata mi priqtelka jivee v pleven kato smetne6 tova sa 350km!Vijdame se samo prez lqtoto i ot delno po nqkoq sabota i nedelq prez u4ebnata godina i vse pak na men mi lipsva mn!!4esto si govorim po telefona pi6em si sms no ne e sa6toto kato da si govorim edna sre6u druga na 4-ri o4i!!!znae6 li az spodelqm bolkata si sas tuka6nite mi priqteli i te me ute6avat udrqt po edno ramoi dokazvat 4e dori i nai-dobrata mi priqtelka da e na km ot men ima na koi da raz4itam i tuk. i vse pak 4esto si poplakvame edna za druga :cry:

yo-ma-nigga
09-04-2006, 23:22
da...gadno e mn i boli kogato chovek koito obichash tolkova mn ne e do teb i az sam taka.....no me krepi fakta che me obicha..a tva obichta e golqmo neshto :?