View Full Version : vuzbujdaneto...
za6to se polu4ava taka?az sum na 16,a pr mi na 18 i e dosta opiten.haresvam go super mn(vun6no i kato 4ovek)dori bih kazala 4e go obi4am.mn e gotin.toi su6to mi se kefi mn,no kogato se natiskame ne izpitvam golqmo udovolstvie i ne6to po4ti ne se vuzbujdam..imate li predstava za6to stava taka?ne se pritesnqvam,otpusnata sum si,a i toi ne e nqkoe durvo.primerno priqtno mi e kato se celuvame i t.n.no dotuk..nqkakvi idei?btw devstvena sum i mn iskam da go napravq s nego,smqtam,4e ve4e e vreme(ot nqkolko meseca sme zaedno)no me e strah ako ne sum mn vlajna #-o ne moga da si go obqsnq :? help pls
blagodarq vi{}
6toto mi kazaha 4e ako ne sum dostatu4no vuzbudena moje da se polu4at razkusvaniq;(
`Death`Whore`
09-04-2006, 22:04
Не е задължително да се навлажниш много от целувки и натискане. Не е ли да близне, няма да е достатъчно. Иначе правилно са ти казали - секс невъзбудена не прави! Боли, дори ако правиш секс от много време.
emi kak da go nakaram da be 'blizne' kato toi ne go e pravil nikoga a e imal seriozno gadje(2godini)i e pravil dosta sex,prosto lizaneto ne go praktikuva,kakto nqkoi momi4eta ne pravqt svirki.a i az nz dali iskam
vas vs li vi lizaha pri 1viq put??
strannoto e 4e ne me vuzbujda mn a me privli4a adski mnogo
`Death`Whore`
09-04-2006, 22:09
Тогава - пръстчета. А ти свирки правиш ли му? И аз рядко се възбуждам без допир до половите ми органи...
ami pravila sum mu 3-4 puti i nai-u4udva6toto e 4e super mn mu haresa a nqmah nikakuv opit v tova
mi ako ne te vazbudi si poiskai da te izlije napravo...
alkobalko
09-05-2006, 07:11
Тогава - пръстчета..... ? И аз рядко се възбуждам без допир до половите ми органи...
Най-доброто решение. Пробвайте с пръсти. Може пък докосването по половите ти органи да те възбуди.
Emi to ne e zadaljitelno da se vazbujda6 samo ot dokosvane ot celuvkii po vrata i tnt..prepora4itelno si e mom4eto da pomogne s sprati ili da te ovlajni s ezik..ama ne se pritesnqvai ako ima tolkova golqm opit toi si znae rabotata i nqma da ima6 problemi :smt019 :twisted:
krem4et0
09-05-2006, 09:46
Ами кажи му ги тези неща-че не можеш да се овлажниш и че ти е нужна помощ.Не че трябва да ти връща жеста,ама ти му лапаш половия орган,а той да ти достави удоволствие-не ще.сега има си различни жени-аз страшно се възбуждам от целувка като ме притисне до стената и опре тяло до мен.Мисълта,че той е възбуден също ми действа.Ама не знам страшно много ме възбужда моя човек-невероятно е всяко докосване.Поработете малко-нека да те "изследва" да разбере кои са ерогенните ти зони.И ако не можеш да се възбудиш да се "жертва".да не би да му правиш свирки е по-приятно от това да има близване.Естествено да си се измила и без косми-не виждам проблема.Аз лично знам,че гаджето ми се кефи изключително много.Ако не ще-с ръка да пробва.Ох,много гнусливи станаха мъжете.Моя мъж никога копче не е казал,а даже няма търпение да ме съблече и да го направи.Даже се караме в леглото кой на кого,че и двамата много искаме да доставим удоволствие на другия!
Mike-Jones
09-05-2006, 10:00
emi kak da go nakaram da be 'blizne' kato toi ne go e pravil nikoga a e imal seriozno gadje(2godini)i e pravil dosta sex,prosto lizaneto ne go praktikuva,kakto nqkoi momi4eta ne pravqt svirki.a i az nz dali iskam
vas vs li vi lizaha pri 1viq put??
strannoto e 4e ne me vuzbujda mn a me privli4a adski mnogo tes nemi gi govori ti nqkoi jeni ne praili svirki dali i da ne prai v momenta vupros na vreme e da po4ne;) i kakvo tolkova da ti lizne edin ezik ti kak mu duxash toi pak moje da blije