View Full Version : Moderated:Как да я целуна?Предложете начини
Molq vi iskam da mi pomognete.Haresvam otdavna edno momi4e i mnogo iskam da go celuna ama neznam kak molq da mi predlojite na4ini.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
summer_04
09-04-2006, 22:12
ima edin mng efikasen,zna4i gledai sega kakvo pravi6: prosto otiva6 i q celuva6!
що вече някой не вземе да пусне филмче "първата целувка! как и кога!" и да го направиме важна тема :-s
trqbva mi predlojenie kak
Ако ти е гадже просто трябва да я целунеш пък каквото стане :D
az ako imah takova ne6to nqma6e da vi tursq pomo6ta
ama ne sme ei tva e problema
summer_04
09-04-2006, 22:31
що вече някой не вземе да пусне филмче "първата целувка! как и кога!" и да го направиме важна тема :-s
e aide naistina da go napravim!i pone 6et se otiurvem ot kak da q/go celuna!napraviha film4e kak se slaga prezervativ zatova nqma takiva temi,a sega da napravim i film4e i moje da jiveem spokoino!
ama ne sme ei tva e problema
Ми така кажи де :mrgreen: Има 2 метода:
І метод (по-добрия) -Отиваш при нея,казваш и че я харесваш,питаш я дали иска да ти стане гадже и ако приеме я целуваш,а ако не приеме я питай дали иска да се целувате просто така
ІІ метод - Направо отиваш при нея и насила я целуваш (ако момичето е по-боен тип не опитвай тфа,щот нз как ще те измъкваме после)
\:D/
DeSiTo0o
09-04-2006, 22:37
ми като я видиш хващаш я и я целуваш,пък каквото стане ;)
yo-ma-nigga
09-04-2006, 22:47
zavedi q na nqkoi romantichno mestence,pogovorete si ,poutposni q i kato se pochustva veche v svoi vodi izlei si chuvstvata kaji i sichko koeto ti e na sarceto.po dobre e taka otkolkoto da go planirash
Mnogo blagodarq za na4inite.6te se probvam puk naistina kvot stane
sunflower
09-06-2006, 10:15
ej, ama tq haresva li te??? govorili li ste za 4uvstvata si? tova nikoj ne popita, a vse pak e vajno, za6toto postavi se na nejno mqsto - ej tyj izvednyj nqkoj q celuva!!! moje da se 6a6ne i vs da se precaka. a ako vs e nared, prosto idete dvamata na nokoe romanti4no mqsto, dryj se milo s neq i... :D :D ajde, kysmet :wink:
alkobalko
09-06-2006, 10:34
Не го мисли толкова, просто се остави на момента. Всичко ще мине нормално и без обмисляне. Ще го почувстваш.
Ами гледай сега :
:smt054 :smt061 :smt057 :smt008
(ти) (тя) (тук вече разбираш)
ej, ama tq haresva li te??? govorili li ste za 4uvstvata si? tova nikoj ne popita, a vse pak e vajno, za6toto postavi se na nejno mqsto - ej tyj izvednyj nqkoj q celuva!!! moje da se 6a6ne i vs da se precaka. a ako vs e nared, prosto idete dvamata na nokoe romanti4no mqsto, dryj se milo s neq i... :D :D ajde, kysmet :wink:
Tq me haresva daje predi nqkolko dena mi go kaza i sme govorili za 4uvstvata si
teenkopele
09-06-2006, 22:27
Покани я някъде да се разходите. Седнете на някоя пейка, говорете си. Тук идва момента, в който трябва да преодолееш срам, страх и т.н. и да я целунеш, пък да става каквото ще.
Успех. :wink:
otidete na razhodka prive4er kogato zalqzva slanceto govorete si kato na4alo za ne6to obiknovenno posle zapo4ni leka poleka da govori6 za 4uvstvata ti za tova koeto bi moglo da stane mejdu vas no bavno ne izvednaj da ne q stresne6.posle q hvani nejno za rakata ako go prieme normalno prodalji s razgovora v taq nasoka i posle sednete primerno na nqkoq peika dobliji se do neq i q celuni ama nejno za malko i q pusni da vidi6 kakvo 6te ti kaje i ako i e haresalo tokava deistvai kakto ti si znae6!uspeh :wink:
GLeZoRanA
09-06-2006, 23:21
ima edin mng efikasen,zna4i gledai sega kakvo pravi6: prosto otiva6 i q celuva6! Kratko,qsno i mnogo sydyrjatelno :)
Зависи от много неща честно казано.Дай повече инфо.
Зависи от много неща честно казано.Дай повече инфо.
Sedqhme si az,moqt priqtel,tq i neinata priqtelka na edni stulbi na edin blok i po edno vreme tq mi kaza 4e ima ne6to da mi kazva i az otidoh i tq mi kaza 4e me haresva.Sled 2 dena pak si sedqhme na su6toto mqsto i i se izvinih 4e onzi den ne sum i kazal 4e q haresvam no togava i go kazah i tq mi kaza 4e i tq moje da kaje su6toto za men.