View Full Version : На 13 съм а нямам сперма
Ами значи стана дума с едни приятели от класа, дали им е дошла спермата, и всички имат, а аз още нищо нямам, просто след като свърша много ми се пикае и това е.Има ли място за притеснения, или ще дойде по-късно?
NaDuFcHe
09-04-2006, 22:44
Znachi slushai sa vnimatelno...
Zimahs skalpel i rejesh dokato ne vidish spermata ako ne poteche znachi napravo se mqtahs ot vas..She se mreeeeeee
П.П искам да кажа, че темата не е със "несериозен характер" и да не бъде заключвана както другите, защото сериозно ме интересува.
skate_warrior
09-04-2006, 22:45
Zimahs skalpel i rejesh dokato ne vidish spermata ako ne poteche znachi napravo se mqtahs ot vas..She se mreeeeeeeя не давай такива съвети на момчето... как не тЪ е сраМ ? :lol:
Zimahs skalpel i rejesh dokato ne vidish spermata ako ne poteche znachi napravo se mqtahs ot vas..She se mreeeeeeeЯвно имаш проблем с правописа, може би си пропускала часовете по български език?"Zimahs, "mqtahs.
П.П Ако ти си това на аватара... :-k
malka_kukla
09-04-2006, 23:17
aaaaaaaaaaaa ama kato gi po4nete teziiiiiiiiiiii.na 13 sum a nqmam sperma,na 13 sum ama sum devstvena,na 13 sum a ne mi e do6lo....ufffffffffffffffff,aman ot vas.mi imaite malko turpenie be hora,za kude barzate?????????/
psiHopaT4o
09-04-2006, 23:48
Zimahs skalpel i rejesh dokato ne vidish spermata ako ne poteche znachi napravo se mqtahs ot vas..She se mreeeeeeeЯвно имаш проблем с правописа, може би си пропускала часовете по български език?"Zimahs, "mqtahs.
П.П Ако ти си това на аватара... :-k
aaaaaaaaaaaa ama kato gi po4nete teziiiiiiiiiiii.na 13 sum a nqmam sperma,na 13 sum ama sum devstvena,na 13 sum a ne mi e do6lo....ufffffffffffffffff,aman ot vas.mi imaite malko turpenie be hora,za kude barzate?????????/
На 13 е ама нарежда кат луд =]
Споко баце ше ти дойде спермата :)
Др. Иванов
09-04-2006, 23:50
Ако нищо не помогне, слушай Gangsta Gangsta Production ... научно доказано е, помага повече от магнитна наколенка! :!:
AlBundey
09-04-2006, 23:56
Дръж кранчето отворено се някога ще потече [-o<
Хех ОК, успокоихте ме, че се бях притеснил нещо да не би да ми има, тенкс :wink:
@NaDuFcHe http://img209.imageshack.us/img209/7991/001124920dg1.jpg
skate_warrior
09-05-2006, 00:07
Хех ОК, успокоихте ме, че се бях притеснил нещо да не би да ми има, тенкс :wink:
@NaDuFcHe http://img209.imageshack.us/img209/7991/001124920dg1.jpg
хахаххаха NaDuFcHe тука е много яка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Др. Иванов
09-05-2006, 00:08
Синко, не искам да те плаша, но това е наистина сериозен проблем.
Най-малкото има сериозна опасност (около 97.4 %) нервните пътища и връзки с главния мозък да са прекъснати, което води до ускорен сърдечен ритъм, който от своя страна предизвиква нарушения в говора и обонянието, а от там и липсата на сперма ... мда, определено не е лек проблема ти, момко ...
Синко, не искам да те плаша, но това е наистина сериозен проблем.
Най-малкото има сериозна опасност (около 97.4 %) нервните пътища и връзки с главния мозък да са прекъснати, което води до ускорен сърдечен ритъм, който от своя страна предизвиква нарушения в говора и обонянието, а от там и липсата на сперма ... мда, определено не е лек проблема ти, момко ...Aха ясно, значи по тая логика, тия които влизат по форумите с Nick Др. Иванов, по нихилистричните закони на апогеритимилогичните принципи във микроантибиломигорилогият а, 32.568 % са болни от нирегилистоматиремилисрия или за по-кратко ниреглистоматериниколегим ексилоримития.
Др. Иванов
09-05-2006, 00:12
Това беше следващата ми мисъл, но не вярвах, че ще срещна друг толкова високо интелигентен, който да ме разбере след като си я изкажа.
Споменах ли, че съм носител на 7 поредни нобелови награди?
Това беше следващата ми мисъл, но не вярвах, че ще срещна друг толкова високо интелигентен, който да ме разбере след като си я изкажа.
Споменах ли, че съм носител на 7 поредни нобелови награди?Пич - кефиш :mrgreen: 8) Абе я да хвана да се регна, тоя форум ме кефи, има готини типове :mrgreen: Бая на флууд го ударихме, темата може да се локва, въпроса е приключен.
Др. Драгомиров
09-05-2006, 00:16
Др. Иванов не очаквах, че ще ви срещна тук.Мисля, че не бива да изказвате вашето некомпетентно мнение, защото за този проблем се иска определен багаж интелектуален капацитет, който вие всъщност нямате. Анорексията ви е фикотороцептична и моля ПРЕГЛЕДАЙТЕ СЕ ! Вие сте за 4-ти километър.Мога да ви предпиша много добра програма стига да имате желание и воля да не сте вечно некадърен.Това е от мен, приятна вечер!
Дръж кранчето отворено се някога ще потече [-o< ан тей :oops: :P
Др. Иванов
09-05-2006, 00:20
Колега Драгомиров, след кратка консултация с гласовете в главата ми, реших да не вземам под внимание пропитото ви със завист некомпетентно и слабо интелигентно мнение.
Разбирам, че ми завиждате за широката професионална реализация, желанието за работа и талант, но това, че съм 7 пъти нобелов лауреат не значи, че трябва да изливате жлъчта си заради пропиляния шанс за професионална реализация върху мен.
С уважение - доктор Иванов.
Доктор Драгомиров
09-05-2006, 00:30
Другарю Иванов, вие сте 7 пъти носител на нобелов лауреат, докато аз имам зад гърба си 47 години трудов стаж. Награждавали са ме в Германия,Швеция, Австралия и Холандия с медали и грамоти и смятам, че съм много по-интелигентен и с по-голям принос за обществото.Докато Вие ужаваеми Д-р Иванов спите, аз разкривам формули, които малко хора(а вие не сте от тях) биха били разбрали.Нямам намерение да споря с Вас, тъй като смятам за крайно неетично от моя страна да се меря с най-обикновен доктор.Ако смятате, че моят принос за обществото не е голям, то тогава ви съветвам да си съберете нещата от кабинета и да се изнесете по най-бързия начин. Не търпя неуважение към по-висшестоящите от някакви дребни рибки като Вас!
С уважение:
Доктор Драгомиров
Др. Иванов
09-05-2006, 00:36
Уважаеми Доктор Драгомиров,
Ясно различавам пропития ви със злоба пост, целящ да ме злепостави сред по-младата и малоумна част (по-голямата част) на форумното къмюнити, но всеки малко по-запознат веднага би различил самозванеца във Вас и би се доверил изцяло на моята безпристрасна и професионална оценка на нещата.
Разбирам перфектно отчаяното ви състояние и наистина съжалявам за пропуснатия Ви шанс да се реализирате като истински, добър специалист, но също така Ви моля да се съобразявате с настоящото ми положение на седемкратен нобелов лауреат.
Благодаря за вниманието, с уважение: Др. Иванов
Г-да доктори,
моля да простите постъпката, която ще сторя след малко, но мисля да прекъсна полето ви на изява, обхващаща строго научната дискусионна насоченост, обоснована в конкретиката по заложения от препатилия автор личен проблем. Силно се надявам, че форумните проблеми биха ви помогнали в защитите на научните ви дисертации, на чиито тематики сигурен съм се натъквате из разни теми от форума.
Г-н авторът може да получи един любителски, не толкова професионализиран съвет от мен. Да изчака още, докато 'спермата му дойде'. Ако не дойде до края на 14-тата му годишнина, да посети съответните медицински лица в поликлиника по негов избор, занимаващи се с половата система и правилното и функциониране у мъжъете. Или просто да сподели с родителите си.
Желая ви лек и ползотворен ден.
С уважение - чистачът на малоумни коментари.