View Full Version : "втори дубал"на една любовта
dont`speak
09-05-2006, 08:18
Интересно ми е какво мислите по въпроса може ли една обич да съществува отново да има "втори дубал"на една любов...?Ако да защо мислите така и дали ще е по-хубаво или не.Ако отговорът ви е не защо мислите така?
:roll:
ем марак че в песента на Вероника става ясно,че не може да има..аз мисля точно обратното...ако е ИСтинската любов и е направена грешка,то трябва да се продължи напред и ..дам:)
ае има ли желание всичко може да стане;)
yo-ma-nigga
09-05-2006, 08:22
razbira se che moje.ako lubovta e bila istinska....to znachi ne e prikliuchila prosto e bila v zastoi.
SeXy_BaDeM_f
09-05-2006, 08:37
da,i az mislq 4e moje da ima produljenie.Ako naistina si obi4al nqkoi,to toi lesno ne se zabravq dori i da te e naranil!
yo-ma-nigga
09-05-2006, 08:41
dori da ima povtorenie ne e garanciq che pak nqma da se precaka neshto no tva ne znachi che nqma lubov...prosto se poqvqvam otttuk ottam prechki no te pravqt jivot ni po energichen
teenkopele
09-05-2006, 08:42
Както вече казаха, ако любовта е истинска, една грешка не би трябвало да я развали. :wink:
alkobalko
09-05-2006, 08:43
Всяка любов може да има продължение стига да е истинска. За мен никоя любов не е една и съша. Така че не може да се очаква вторият дубъл да е същият. В повечето връзкаи началото е най-хубавото, така че това е нещо, което не може да се върне. Но ако чувствата са истински и любовта е желана и споделена, не втори ами педесети дубъл да е пак ще е хубаво.
TeditoOoo
09-05-2006, 08:55
Ako e bila istinska lubov tq ne se zabravq.Kakto e kazano "starata lubov rajda ne hvashta" Ta mislq che e vyzmojen vtori dubal.I vse pak si zavisi ot mn neshta.
ем марак че в песента на Вероника става ясно,че не може да има..аз мисля точно обратното...ако е ИСтинската любов и е направена грешка,то трябва да се продължи напред и ..дам:)
Е в такива моменти се замислям колко пропаднало е днешното чалга общество... 'в песента на еди-коя-си-силиконова-разголена-надута-пача-чалга-певица' ... аве я се усъзнайте малко, а ? Утре ше пуснете тема 'защо днешната младеж се облича като курва.' и се сетете за това ми мнение. Ето защо - защото се водите по акъла на 'яките какички от екрана' който на практика са си скъпо платени курви. И единствената разлика между жас и тях е, че те са скъпо платени, а вие ефтино или дори безплатно. :-({|=
luda`flirtajika
09-05-2006, 09:36
moje,no nadali shte e sushtata
Незнам дали има оби4 втори дубъл или може би никога не си спирал/а да оби4аш този 4овек...
При мен мисля,4е е второто...много по-хубаво е от първия път,но и много по-трудно...времето и обстоятелствата са срещу нас и дано да греша,но ми се струва,4е няма да издържим още дълго... :smt010
Но трябва да бъдем оптимисти..."Ако нещо се слу4и веднъж,то не е задължително да се повтори,но слу4и ли се два пъти,то със сигурност ще има и трети път" :wink:
Напълно подкрепям =D>
yo-ma-nigga
09-05-2006, 10:50
ako edna lubov nqma shans da bade osashtestvena ne praete kat povecheto- tragvat da se samoubivat i tn ...trqa se preodolqa sichko kolkoto ida bolii kolkoto i da e tejko
CrazyWitch
09-05-2006, 12:03
Еми .. ако раздялата е за кратко.. Т.е. 2-3-4 дни осъзнаваш какво губиш. Имаш ли втори шанс с тоя човек отначалото ти е трудно, но в последствие искаш с вас всичко да е добре понеже не ти се иска пак да се отделиш от него и да страдаш така както си страдала без него. Ако раздялата е за по-дълго време .. 2-3-4 месеца ми е много Х как ще се започне от начало, щом има жива рана и в двамата. Поне аз така си мисля. Ако ми се случи нещо от сорта с по 2-3-4 месеца ще споделя мнението си отново, ако е по различно от сегашното.
Надявам се да не ми се случва [-( Айде обичам ви, обичайте се и вие :-)
Nightmare
09-05-2006, 12:09
Може, при всеки е различно. Зависи от характерите, зависи от причините за раздяла. Едно е сигорно - Втория дубал ще е или по прекрасен или по ужасен, но никога няма да е сьщото като пьрвия път!
да е*а тъпата чалга сбърка народа тук песента на Вероника нз си кво слушаите още тези глупусти и до никъде няма да опрете
Е в такива моменти се замислям колко пропаднало е днешното чалга общество... 'в песента на еди-коя-си-силиконова-разголена-надута-пача-чалга-певица' ... аве я се усъзнайте малко, а ? Утре ше пуснете тема 'защо днешната младеж се облича като курва.' и се сетете за това ми мнение. Ето защо - защото се водите по акъла на 'яките какички от екрана' който на практика са си скъпо платени курви. И единствената разлика между жас и тях е, че те са скъпо платени, а вие ефтино или дори безплатно. :-({|=
тва ме разби браво брато за теб съм мн точно им го каза =D> =D> =D>
Ето защо - защото се водите по акъла на 'яките какички от екрана' който на практика са си скъпо платени курви.
защо не четеш какво казвам!Ако го прочетеш и можеш малко да помислиш...казвам че НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!!!
BTW земи се логни първо!
She-Devil
09-05-2006, 13:15
АЗ пък все повече се уверявам,че ако веднъх не се получи, вторият път става по-лошо...и като се замисля в песента "втори дубъл" има много вярно от живота..."...вече не сме това, което бяхме...най накрая го разбрахне..." (текста на песента се е вплел в съзнанието ми...)
ne mislq,4e e vazmojno.imah edna friendka,koqto vednaj skasa s gadjeto si i posle edin mesec ni6to.mina se tva vreme i dvamata pak tragnaha,no vsi4ki,koito gi gledahme otstrani vijdahme,4e e nqkaksi istezano tva deto prevqt.v kraina smetka pak skasaha i to po prostata pri4ina,4e ne se razbirat i ne mogat da badat dalgo vreme zaedno.
sled kato vednaj ne se e polu4ilo,na4i ne moje da se polu4i.ako moje6e to nqma6e da ima "preden" pat a vsi4ko 6te6e da e prodaljilo.
{{{MiLo_f}}}
09-05-2006, 14:28
всичко зависи от начина по който са се разделили ако е имало кавги и недуразуминея колкото и да са се обичали иансовете са малки...
AnGeL^FrOm^HeLl
09-05-2006, 14:40
имаше един спомен "Не се повтарят стари временаи първата любов не се завръща. Макар и вечна любовта тя никога не е една и съща!!"
и да има втори шанс за една връзка просто не мисля че ще е същото
Frank_Lampard
09-05-2006, 14:48
мама каза, че може, значи може...
ае по-тъпа тема не можете ли да измислите ? а пък отговорите на 50% от вас анонимковци са смешни ... вие сте комплексари, които търсят само на кой да излеят омразата си и тъпотията си ... ае чао довиждане лека нощ приятни сънища анонимковци...
отговороът на темата е супер ясен - да, естествено
п.с. на всички анонимковци обява - наближава Коледа и дядо коледа си търси помощници ...
Samotnik
09-05-2006, 18:23
мама каза, че може, значи може...
ае по-тъпа тема не можете ли да измислите ? а пък отговорите на 50% от вас анонимковци са смешни ... вие сте комплексари, които търсят само на кой да излеят омразата си и тъпотията си ... ае чао довиждане лека нощ приятни сънища анонимковци...
отговороът на темата е супер ясен - да, естествено
п.с. на всички анонимковци обява - наближава Коледа и дядо коледа си търси помощници ...
=D> =D> =D>
mil4eto_
09-06-2006, 00:18
Може.Зависи много от причината за раздялата,от обстоятелствата,от характерите на двамата.Аве според мен,ако имат желание и двамата да са отново заедно всичко ще си е ок.Дори да не е като първият път това не оначаваче няма да е хубаво,напротив с времето човек много по-добре осъзнава и се учи от грешките си. :!:
всеки човек има право на втори шанс, но само ако си убеден, че наистина заслужава точно ти да му го дадеш
Nadelina
09-06-2006, 10:38
Obich ftori dubal.. Symnqvam se che moje da ima.. Kolkoto i da e istinska.. Neshtata nikoga nqma da bydat syshtite :P
Зависи от много неща. Например от това, заради което сте се разделили. Ако причината е изневяра, няма да има втори шанс. Ако пък е просто дребно скарване, когато на един от двамата не му е било на кеф, или е имал някакъв проблем - защо пък не?
momi4eto_M_!_S_T
09-06-2006, 19:53
ot mnogo ne6ta zavisi tova ...
Всичко може...стига да си заслужава ;-)
come_clear
09-06-2006, 20:15
мисля че може да има все пак грешните които са допуснали при първия път няма да бъдат отново повтаряни. а и ако се стигне до втори път очевидно се харесват истински,а не само за да забиеш просто някой.
GlezotiA
09-06-2006, 20:21
DA syvsem vyzmojno e da ima "vtori dubyl" i az sym dokazatelstvoto za tova.Lqtoto na 2004 trygnahme s moq priqtel zadyrjahme se polovin godina no za jalost se razdelihme,SEGA 2006 na4aloto na proletta otnovo sme zaedno,ve4e 6 meseca i sme po-shtastlivi ot vsqkoga \:D/
ами втори е възможно да има но не толкова силен колкото първия,казвам го от личен опит,но трети сас сигорност НЕ!пак от личен опит го казвам
Зависи от много неща,но няма според мен да е както преди,защото ако са се разделили заради изневяра например половинката ти ще се страхува да не го напарвиш пак.Ако е защото единия е нямал чувства,но сега има е възможно,но се случва по-рядко.