View Full Version : Въпрос?
Вяьрно ли е че мъжете имат една дупчица на пишките от която пикаят и когато станат на 18 им се отваря нова от която излиза спермата?
От датата сера тук
09-05-2006, 16:56
Точно така!
Вяьрно ли е че мъжете имат една дупчица на пишките от която пикаят и когато станат на 18 им се отваря нова от която излиза спермата?
AHAHAHHAHAHA abe ti na kolko si ? :lol:
AHAHAHHAHAHA abe ti na kolko si ? :lol:Ми като гледам компетентноста му сигурно е на 2 водки и една бира :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Цепи мрака
Лудите,лудите,те да са живи.... =D>
AlBundey
09-05-2006, 18:41
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Цепи мрака
Хахахахахахахаха \:D/ =D> =D> =D> =D> =D> =D>
sladoled
09-05-2006, 18:46
Човека още не е учил анатомия.Не е точно така.Изхода е един-една дупка.Влез в интернет на тема "мъжка полова система".Вероятно ще намериш описание и схеми.Ако не успееш, пиши ми на лични. :smt006
:!: I sled tva treta dupka se otvarq v glavata ti, da ti promiqt mozuka
И аз като бях на 10 си мислех така :D
maybelline
09-05-2006, 19:23
Леле Боже,днес само бисери чета тук!
alkobalko
09-05-2006, 20:22
Не, не, не, не мога да повярвам, че някой може да зададе такъв въпрос? Добре, ако тази дупка хипотетично съществува и се появява като станеш на 18, айде моля те кажи ми до тогва какво правиш? От къде излиза спермата? Разбира се, че такова нещо не съществува.
Аз пък немога да повярвам как се връзвате на въдицата на ей тея дет пускат темички от тоя сорт :-s
sun4ooo`
09-05-2006, 20:27
Xaxxaxax :mrgreen: , toq tip me radva :shock: , pi4 ili ni bazika6 ili si mn tejuk slu4aj :-k ](*,) [-(
christina_aguilera
09-05-2006, 21:45
:!: I sled tva treta dupka se otvarq v glavata ti, da ti promiqt mozuka
HAHAHHAHAHAHHAAHAHHAHHAAH :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
christina_aguilera
09-05-2006, 21:46
Mne,toq 4ovek naprau me razbi otvsqkyde.Bravo pi4,samo taka \:D/ :smt005
павел лудия
09-05-2006, 22:14
Айде сега де, не ми се смейте. И вие като сте били любопитни деца и вие сте приказвали глупости нали? Вие вместо като умни млади хора да обеасните почвате да се смеете и да обиждате. Ех жалко племе сме ние българите.
Но аз не ти се смея,Павеле.Напротив,радва ти се чадо и съм съпричастна към болките и терзанията ти.
Offf ve4e nqma seriozni temi kato predi.... i tova e problem shtoto kogatos e qvne nqkoq seriozna horata si mslqt 4e e buzik koeto ne e hi4 dobre... :-k :smt009
Миличка,знам,че този сайт принципно е направен,за да си помагаме взаимно и да си даваме съвети,ама напоследък това е само принципно.Всеки спам-и....:)
Нека се позабавляваме и без това напоследък само малоумни теми се пускат..понееее поне за една вечер да се наспам-им хубаво. :lol:
ProstoAz
09-06-2006, 00:49
7 и 11 точка от правилника!
Благодаря!