View Full Version : obi4ate li da hodite na plaj
az mnogo obi4am da hodq na plaj...no za jalost ve4e svur6va lqtoto :cry:
Аз пък не обичам. Ужас! Какво толко обичат хората да ходят на плаж , незнам . Слънце - изгаряш , дам сега сигурно някои ще ми развиват теорий за слънце защитен крем , да си стоя под чадъра дрън , дрън :-D Морето - дам , ако искам да съм мокър мога да влезна да се изкъпя под душа , да чакам да завали дъжд или просто да се хвърля в най-близката река :) А пък да не говорим как повечето момчета само гледат разголените каки , и след това в тях лъскат упорито :D Знам че ще има много критики , но това е мнението ми , предпочитам планините :)
\/ peace :D
GossipGirl89
09-05-2006, 17:02
Обичам и то многооооооо :P
Elektra_x
09-05-2006, 17:13
Що за въпрос?!Естествено че обичам,но за жалотс на плаж ходя само 15 дни в годината
LuCkY_YoU
09-05-2006, 17:19
obojavam.osobeno na moreto.sedi6 si na brega,slun4iveto te pe4e,dobre ti e,slu6a6 si vulni4kite i kato ti stane mn toplo se razhlajda6 v gotinata voda :smt007 obi4am i da use6tam pqsuka po kojata si..
просто обожавам да ходя на плаж и то не толкова през деня а нощем :-D нищо не може да се сравни с една нощ с китари и биричка на безлюден плаж и посрещането на изгрева ........ :twisted:
ех как ми се иска пак да съм на морето :(
За обичането мн. обичам да ходя,ама т*пите копе*е*ца спасителите не ме пускат да влизам навътре да ги ева :( Апък на плиткото ми е безинтересно ......
unfaithful
09-05-2006, 18:03
Mnogo obicham...
A nali vse pak, kogato stoim na slyncheva svetlina se otdelq hormona na shtastieto. Zatova horata sa po-shtastlivi prez lqtoto, a zimata se depresirat.
®©PeTq®©
09-05-2006, 18:04
Не обичам много ама...става :wink:
Communist
09-05-2006, 18:06
Не обичам! [-X
Изобщо не обичам!Мразя да ме пече слънцето,чувствам се като свинска(нали съм си от ЦСКА) пържола!Пък и самата обстановка ме депресира-хора ти ходят по главата,топки хвърчат наляво и надясно,духне малко ветър и не може да видиш нищо от пясъка,влезнал в очите ти...
60 пъти предпочитам да ходя на планина!Преди много ходех на Безбог,ама и там напоследък почна да се пълни с много хора заради шибаното Банско и сега предпочитам по тихите и неизвестни хижи...
Prez denq rqdko hodq na plaj.Hodq ili kusno sledobed katose skrie slunceto ili vecherta kato zahladnee. Taq godina me zavalq dujd na plaja i nqma nishto po hubavo ot tva da pluvash v dujda. :-D
ledenata_kralicA
09-05-2006, 18:59
Слънцето ме мрази...имам слънчева алергия и избягвам да ходя мн мн на плаЩ
А и не ми допaдa да се пека много
^*СлЪнЧиЦе^*
09-05-2006, 19:03
Аз ОБОЖАВАМ да ходя на плаж.Особено с приятели-перфектен начин да ти премине деня в забавления и смях. :D
ами морето просто си ме влече , нали съм бургазлийка! просто си го обичам , а плажа е свързан с него така че...
Just_One_Girl
09-05-2006, 20:29
Баси май аз съм сбъркана нещо... Мразя да ходя на плаж, пък искам да съм черна :lol: Ама кво му е хубавото не мога да разбера. Пищят лапетии, пече ме слънцето посля ходя изгоряла(ей на сега пак се беля), полепвам цялата с пясък, даже и в г*з* ми влиза, като вляза във водата я водорасло, я медуза, я рак, я няква друга простотия :? След тва косата ми става толкова суха, че чак се къса... Не е работа. Е, ако е на басейн с повече мерак отивам. Пак има деца и слънце, ама цялата емоция от мизериите във водата и пясъка я пропускам :)
Чудете ми се колкото искате, ама това си ми е мнението 8)
Обичам. Много обичам. Случвало се е дори да си караме упражненията в университета на плажа. Често се разхождам, дори да е кучи студ. Тази година като по чудо не успях да изгоря (миналата година се бях улял преди да забегна зад граница).
i mene me kefi samo deto me e malko gnus da vlizam vuv vodata :-D
psycho_girl
09-05-2006, 21:46
daa, obi4am, amaaa ne v 3-4 da se purja kato kiufte, az obi4am kum 5-6 mnogo hubavo vreme, sutrin su6to e jega :mrgreen:
ооо обожавам да ходя на плаж ама вечер кат ги няма малките пищящи деца дето ти равалят кефа пък и + тва не можеш да изгориш :mrgreen:
miss`sixty
09-06-2006, 11:10
ооо обожавам да ходя на плаж ама вечер кат ги няма малките пищящи деца дето ти равалят кефа пък и + тва не можеш да изгориш :mrgreen:
тва бях аз :-D
{{{MiLo_f}}}
09-06-2006, 11:35
Аз много обичам :-) и да плувам и да се пека :)
ОбичамМмм 8) Обаче вече края на Август ми омръзва, защото съм от Варна и...абе става тъпо като ходиш всеки ден, а пък то друго не може да се прави през деня.
Xaresva mi da xodq no taka i ne mojax da se nay4a da plyvam :roll: i zatova rqdko xodq !
teenkopele
09-06-2006, 23:08
Да, обичам. :wink:
RoyTheReaper
09-06-2006, 23:17
единственото което ми харесва е да е пличкам във водата. но нашето море е мръсно и водата е гадна. иска ми се да отида на някой тропически плаж с кристална вода.
а да се пека на слънце изобщо не ме влече. лежа на гадния твърд пясък, пържа се на ужасното слънце, ставам черен, а си ме кефи да съм бял. и този пясък - влиза навсякъде.
както споменаха, да отидеш да запиваш на плажа през нощта също е много яко.
Както казва един приятел - Отиваш - изпикаш се и си ходиш :( .
BAD_GIRL{P}
09-10-2006, 09:12
Обичам морето,плажа,слънцето,лято� �о.....и всичко свързано с него..И сега ми е много гадно,че свършжа и почва скучното.... :?
Можеби защото съм от Варна ми е поомръзнало. Или отивам сутрин много рано да плувам, или следобед да се пържа с приятели, да цъкнем един белот и по някоя друга бира.
DetE-Idi0t
09-10-2006, 10:26
Можеби защото съм от Варна ми е поомръзнало. Или отивам сутрин много рано да плувам, или следобед да се пържа с приятели, да цъкнем един белот и по някоя друга бира.
Това бях аз. Съжалявам!
thirteen
09-10-2006, 23:13
Много обичам да се пека.И да плувам става, но мразя като излезна мокра и като ми се налепи пясък навсякаде.. и квото пипна и то става в пясък.Ако искам да се намажа и много драска.Но иначе ме кефи като правя замъци :smt005
LilAngel
09-11-2006, 07:40
ауууу ОБОЖАВАМ! няма нищо по-хубаво от тфа да отидеш сутринта на плаж, да се льоснеш на едно шезлонгче, да се омажеш с плажно масло, така че хуууубавичко да лъснеш :) и да се разлееш и да мислиш само за тфа колко ти е хубаво. като затвориш очи да чуваш само вълните, слънцето да те гали нежно по голата плът....
ох чакайте, че се размечтах :oops: :lol: 8)
Варнааааа, моретоооо, сините вълниииииииииииии ::: ::: ::: \:D/ \:D/ \:D/
WILD__BOY
09-11-2006, 07:46
Са откривам колко откачени хора има.
Аз обичам
Само на мен след 30 минути пържене ми писва да лежа... ?!
Аз... ми сигурно обичам, де да знам. Баси екзистенциалните въпроси...
Естествено,обичам да ходя.Но понякога предпочитам басейна-по-чисто е и ако имаш късмет не се буташ във всеки.Морето е по-мръсничко ама си е друго. :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-11-2006, 11:50
obi4am da :)
S_T_E_V_E
09-14-2006, 19:33
Скара Бира Плаж Море - нямаш грижи лято е ! Много обичам плажа и супер е някакво чуство че си свободен и като видиш морето ми е много яко :) може би защото съм Водолейче :wink:
Lorraine
09-14-2006, 19:37
естествено,че обичам :wink:
Razbira se 4e obi4am da hodq na plaj vsqko lqto veki den ot purviq do posledniq den na vakanciqta sum na plaja \:D/
Juicy_Lucy
10-01-2006, 02:49
da,super mnogo.tova e edno ot liubimite mi mesta.za jalost ne jiveq na murenci :?
Ami az sam si ot moreto i ne moga lqtoto bez plaj:)Pove4e obi4am da hodq na skali, super qko e!Moje6 da si ska4a6, vodata e kristalno 4ista, dylboko e, nqma dosadni spasiteli, nqma momenti, kogato da se 4udi6 za6to gadnite debeli germanki sa se razpliokali pred teb i ne moje6 da si nameri6 mqsto...Abe prosto lqtoto po4ti nqma den, v koito da ne otida na plaj, prosto obojavam.Oba4e ne lqgam da se peka, a ska4an ot edna viskoka skala vav vodata, pluvam si hodq nqkade na vytre, posle pak ska4am i taka nqkolko 4asa sam si samo vav vodata i izlizaneto mi e, za da sko4a.Prosto ne moga bez more.
nikinkaaa
10-01-2006, 09:24
Ода разбирасе че обичам :-D
сам не, с приятели да и то много