View Full Version : Кво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък
Какво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,но за женските това няма значение? :?:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Angel_eyes
09-05-2006, 22:38
Такамммм за протокола да отбележа,че не пак а ОТНОВО слагате всички момичета под общ знаменател :arrow: голямаааа грешка..."Женските" ех мале...Та по темата аз не си падам по празноглави красавци с ланци.За мен е важно да е умен да има чувство за хумор...да ми е добре с него,да се държи подобаващо а не като 10 - 11 годишен подрастващ хлапак (с риск да прозвучи като обида но познавам много момчета които се държат така).И да има смисъл да си свестно момче...мисля,че има и други момичета които мислят като мен.И не си прав за нас има значение,тъй де...поне за мен.Това е... :wink:
Такамммм за протокола да отбележа,че не пак а ОТНОВО слагате всички момичета под общ знаменател :arrow: голямаааа грешка..."Женските" ех мале...Та по темата аз не си падам по празноглави красавци с ланци.За мен е важно да е умен да има чувство за хумор...да ми е добре с него,да се държи подобаващо а не като 10 - 11 годишен подрастващ хлапак (с риск да прозвучи като обида но познавам много момчета които се държат така).И да има смисъл да си свестно момче...мисля,че има и други момичета които мислят като мен.И не си прав за нас има значение,тъй де...поне за мен.Това е... :wink:
tova koeto napisa tq..
i osven tova iskam da ti zadam edin vypros - v kraina smetka zashto te interesuva tova ?!? ? Kakvo zna4enie ima tova za teb ? Toest ako ti kajat 4e haresvat tiq "s lancite" ti kvo shte idesh da si kupish lanec li ? I s kakva cel ?
Аз съм момче.Чесно да ти кажа май са много малко тези които си падат по онези с ланците.Щото ако успееш да ги заприказваш нещо,да ги предразположиш да подхванеш интересна тема на разговор,ще убереш много повече точки отколкото да кажеш : Скивай ква гривна илии часовника ми струва еди колко си.Ако имаш усет към нещата и мозък ти си по напред с материала.
Nightmare
09-05-2006, 23:35
По тези с ланците си падат все още не особено осъзнатите момиченца.. Ако си търсиш жена, която наистина знае какво иска от живота повярвай ми тя ще оцени качесвата ти..
Bogat may be?
10 =D> Ама товавече като пораснат към 25...
WILD__BOY
09-06-2006, 06:41
Квото и да говорите, че търсите добър човек, с чувство за хумор, отговорен ... вие първо го виждате. Впечатлявате се от външният му вид, от държанието и стила му. Чак след това ако ви е харесал ще поговорите и ще разкриете душевността му.
За мацките, които си падат по дебели ланци - Странни неща ги влечат. Ако кажат, че това е маркер, че момчето е материално осигурено - един познат гепи два пръстена на майка си, за да си купи ланец...
И аз си падам по големи ланци (доста по класически), но по съвсем друга причина. Никога не бих носил ланеца си над тениската, както правят масата чалгари за да си ловнат някоя бройка.
alkobalko
09-06-2006, 07:27
За мен тези ланци са признак на "гъзарщина".
anichkaaa
09-06-2006, 08:05
V dne6no vreme naistina ima stra6no mnogo momi4eta,koito si padat po praznoglavci,koito se per4at s parite na mama i tatko,a samiq toi nqma kakvo da pokaje kato li4nost.No v kraina smetka kakto ve4e napisaha po-gore ne vsi4ki momi4eta sme takiva-az sa6to predpo4itam 4estno i svestno mom4e.
macka123
09-06-2006, 08:58
ми честно казано предпочитам свясно момче
може да не е толкоз готин
ама няма да се ебава с мене само
а инче както вие сте различни така и ние сме различни
BeBencEto
09-06-2006, 09:11
svqstno i chestno momche,koeto ne luje i moje da mi dade vsichko,koeto obeshtava..kato toplina nejnost razbirane....
Dr. Kazimbutt
09-06-2006, 09:17
Темата е лишена от смисъл, защото е ясно, че всички ще напишат, че предпочитат честното момче (дори и да не е така).
WILD__BOY
09-06-2006, 09:19
Темата е лишена от смисъл, защото е ясно, че всички ще напишат, че предпочитат честното момче (дори и да не е така).
Е тва е ясно ;)
Всички са невинни и добрички :twisted:
IKisseDAGirL
09-06-2006, 09:25
а не може ли хем готин с ланец, хем свестен? :mrgreen:
е рядкост са, но ги има
WILD__BOY
09-06-2006, 09:31
е рядкост са, но ги има
аз аз аз :smt006
хмм нямам ланец ... еми тогава не ставам :D
mravu4kata
09-06-2006, 09:43
Аз сега мисля да пробвам с едно момче,което е много мило,но зо това пък е грозновато.Е според мен е сладък,но за останалите не.А това е в моя полза. \:D/
IKisseDAGirL
09-06-2006, 10:01
е рядкост са, но ги има
аз аз аз :smt006
хмм нямам ланец ... еми тогава не ставам :D
карай, той не е задължителен ;-)
sunflower
09-06-2006, 10:01
ami da vi kaja 4estno, az teq "gotinite" s lancite naj-obi4am da gi narejdam. ob6to vzeto tova mi e ob6tuvaneto s tqh. ama te sa leko prosti i ne se use6tat... :wink: tyj 4e sami predpolojete koj tip predpo4itam. prosto sym takova momi4e, 4e ne obry6tam vnimanie kolko pari ima toj, dali se obli4a samo s markovi dre6ki, i respektivno, nja-malko pyk gledam "lancite" mu. kakvoto kaza Bebenceto malko po-nagore, tova tyrsq i az v mom4etata. i smeq da tvyrdq, 4e sym go otkrila. :D
nikol_pcd
09-06-2006, 10:26
аз искам и двете ама резултатът от търсенето ми на такова мом4е е....хаххах ве4е вярвам 4е надеждата умира последна
do^tuk^si
09-06-2006, 12:33
az sum Yeah ama ve4e se regnah.Evala dr.kazimbut!ne moje kato vidqt nqkoi izrusen pi4 visok 2 metra s nekuv izrodski prqkor da si svalqt ga6tite,bez da gi interesuva tva 4e e povtaql 2-ri klas i posle da mi kazvat "nie momi4etata samo svestni gi iskame"!!!da,vqrno e,4e ima tam nqkolko si momi4eta,koito sa pulni iskliu4eniq i ne sa taka,no moje bi 97% ot momi4etata sa!i sorka 4e taka go kazvam ama az sum na 15 godini za kvi seriozni "jeni" mi obqsnqvate :)
macy_day_parade
09-06-2006, 13:06
Какво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,но за женските това няма значение?
=D> =D> =D>
brao :smt005
pove4eto-da,no ne i vsi4ki [-(
obijda6 me!!!
`Death`Whore`
09-06-2006, 13:07
За мен наистина има значение. Има и значение с човека да си допаднем...което не е само външно, повече като хора.
2 в 1 ми звучи добре :!: :wink:
Nadelina
09-06-2006, 13:22
Vqrno e che pyrvoto vpechatlenie e nai vajno.. no pyk ne bih mogla da se vlubq v nqkoi bezmozychen gazar.. Taka che tyrsq nqkoi koito da ima po malko ot vsichko..Ama nali znaete.. Za vseki vlak si ima pytnici..
marina star
09-06-2006, 13:34
Е тва е ясно ;)
ne e vqrno!!!moje bi 6e me pomislqt za koi znae kva pa4a i ama az pak si [-X padam po bogati maje!!!!ne to4no ot tiq s lancite,no bogati!!mn hora 6te me osadqt ama me marzi da pi6a "za6to" me kefqt takiva
i vse pak ne vsi4ki sme nevini i dobri4ki kakto kaza :smt016
do^tuk^si
09-06-2006, 14:58
Mi pa4a si taka e...
Jenninka
09-06-2006, 16:35
Какво искат момичетата:честен и свестен,или красавец без мозък и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,но за женските това няма значение? :?:
1 точка от правилника!
Благодаря!
Честен свестен красавец с мозък,пък ако има ланец..се ми е тая за ланеца.както му харесва на него така;)
white_chik
09-06-2006, 17:51
Защо трябва момичетата да си падаме по момчета с ланци???Това е последното нещо,което би ми направило впечатление.Та естествено,че ще кажа,че предпочитам честен и свестен,но не мога да кажа,че външният вид няма значение :wink: Освен това,ако трябва да си пирзнаете момчетата,при вас положението не е по-различно.Не можете да ме убедите,че ще предпочетете грозновато,но супер умно и свястно момиче,пред некоя тъпичка,но за сметка на това ебати мацката.
CrazyWitch
09-06-2006, 17:55
Честен, свестен и небесен в мойте очи ;) - Това искам и имам аз. Винаги са ме дразнили момчета които държат на имиджа си повече от колкото на момичето до себе си.
The Goodbye Girl...
09-06-2006, 18:26
Аз пък най-много искам да не е някакъв позьор, който говори с клишета, мисли банално и така, както е чувал, че трябва, и се държи все едно излиза от филм. А и двата вариянта ми се струват такива - 1) момченце, дето, понеже си няма гадже в момента, решава, че момичетата все гледат парите и секса и хич не се интересуват от неговата романтична и чувствителна натура; 2) момченце с пари и без собствен стил, което не значи, че трябва да е задължително пълен олигофрен.
yo-ma-nigga
09-06-2006, 19:27
chesten i umen..
WILD__BOY
09-06-2006, 19:56
Е тва е ясно ;)
ne e vqrno!!!moje bi 6e me pomislqt za koi znae kva pa4a i ama az pak si [-X padam po bogati maje!!!!ne to4no ot tiq s lancite,no bogati!!mn hora 6te me osadqt ama me marzi da pi6a "za6to" me kefqt takiva
i vse pak ne vsi4ki sme nevini i dobri4ki kakto kaza :smt016
хм... е ограничаваш се до няква група от хора ... ама и там има свестни. Лошо е все пак да си избираш човека само по тва. Надявам се и други критерии имаш.
Davidoff
09-06-2006, 23:03
e,kvo ob6o imat lancite?
zna4i,ako ima lanec e tap,a ako nema e dobro mom4e,taka li? e izviniavaite,ama mn tapo razsajdavate
Ехх откога красавците станахме автоматично без мозък и нечестни не знам. :lol: Аман от комплекси, и вие ше се проебете се някога драги ми не красиви и честни друзя.
az sam po 4estnite i svestnite!!!ama tova ne zna4i 4e trq sa nqkvi grozni i za men e zadaljitelno 4uvstvoto za humor 6toto ina4e kvo nqma da umiram ot skuka s nego [-(
GLeZoRanA
09-06-2006, 23:20
А не може ли всичко на веднъж :)) дето се вика аз не искам много , АЗ ИСКАМ ВСИЧКО :))))) :lol: :twisted: :smt019
А не може ли всичко на веднъж :)) дето се вика аз не искам много , АЗ ИСКАМ ВСИЧКО :))))) :lol: :twisted: :smt019
НЕ МОЖЕ :-D :smt016 :smt016 :smt016
GLeZoRanA
09-06-2006, 23:22
НЕ МОЖЕ :-D :smt016 :smt016 :smt016 А защоооо :((((((( :smt010 :smt016
Шотооо скъпо струва какоо :mrgreen: .
GLeZoRanA
09-06-2006, 23:27
Шотооо скъпо струва какоо :mrgreen: . Еми добре тогава :) ще си се задоволя с многото дето имам :smt016
Ами кфо да ти кажа...Естествено е,че не предпочитам някой от ония дето са повтаряли втори клас :shock: ...Първото,от което се впечатляват и момичетата,и момчетата,когато видят човек от срещуположния пол е външността му...Ако момчето е с приятен външен вид ще се заинтересувам от него(естествено),ще искам да го опозная...Обаче ако не е честен или е просто от тъпите бройкаджии - не ме интересува.Ако момчето не е много привлекателно,но ме впечатли с това че е свестен,забавен,имаме общи теми за разговор или с това,че лесно се общува с него и е много мил - е тогава ще ми разтопи сърчицето и изобщо няма да ми пука за външността му 8) Е,дано си разбрал(и от другите отговори де) , че момичетата не се интересуват само от красавците,но и от милите и умни момчета,което изобщо не означава,че ако външният им вид е занемарен умът или чувството им за хумор ги оправдават!!!А за ланците-абе тфа е само бижу и секи си носи кфот го кефи :lol:
Шотооо скъпо струва какоо :mrgreen: . Еми добре тогава :) ще си се задоволя с многото дето имам :smt016
Бе гледай да не го изпущаш. 8-[
GLeZoRanA
09-06-2006, 23:32
Бе гледай да не го изпущаш. 8-[ А дали има така възможност сега? :-s
Davidoff
09-06-2006, 23:33
Ехх откога красавците станахме автоматично без мозък и нечестни не знам. :lol: Аман от комплекси, и вие ше се проебете се някога драги ми не красиви и честни друзя.
bravo =D> =D> =D> =D> =D>
Бе гледай да не го изпущаш. 8-[ А дали има така възможност сега? :-s
Никога не казвай никога.
ledenata_kralicA
09-07-2006, 00:51
Абе аз да си призная честно винаги си харесвам леко грозновати момчета....
Бляяяяяях :smt078 ...всеки има правото да си харесва каквото си иска...ланци манци...пука ми...за всеки влак си има пътници, казал човек докато качвал тъщата ан товарния влак :lol: .Винаги първо се гледа външният вид...дори и да го отречете, значи лъжете...няма човек, който да преценя по ума и начина на мислене на отсрещния.Първо се гледа видът, чак тогава умът.Както и да е...мисълта ми е, че всеки е свободен да харесва когото си поиска без да бъде обвиняван за това...пийс
За всеки влак си има пътници :). Ами разбира се, че всяко момиче като види някой красив и интересен човек, ще и направи впечатление. С момчетата е същото - всеки се заглежда по някоя красавица, минаваща покрай него. И да реалността е такава - външната красота играе голяма роля. Но по скоро момичетата си падат по "отворковци" най-вече заради самоувереността, кокято те излъчват. Гадно е сваляш някоя мацка 3-4 месеца, държиш се като кавалер, угаждаш и и накрая някой за 2 дни и завърти главата. Момчета спрете да ни обвинявате за всичко - човек се нагажда към околната среда, а не тя към него :). И наистина много по-голям шанс има момче, което се държи самоуверено и с достойнство и не тича след момичетата като изгубено кутре, пред стеснителните момченца с перфектно държание и постоянно старание а се харесат - те просто не са интересни.
А и трябва да се внимавате какво си избирате - имах приятел които 2 години тичаше след някакви "чалга звезди", на чиити физиономии беше изписано "безмозъчна, търсеща само лесни пари и хубава кола" и постоянно мрънкаше , че момичетата са зле.
честен и свестен, но ако си смърдел, няма коя да те вземе...
luda`flirtajika
09-07-2006, 08:43
chesten i svesten
kudravoto
09-07-2006, 08:53
mi az durja da e 4esten i svesten krasotata ne e mnogo ot zna4enie a puk tezi s lancite koli4kite i parite sa bezmoza4ni suzdaniq
az si misleh 4e za vas 4ustvoto za humor zna4i da mu sa smeite na typotiqta..
moito momi4e.. iskam da ti kaja 4e nqma jena koqto da ne gleda da e pri parite.. to ne e samo za jenite de.. sqka na 16-22 gleda da e v skupa kola s nacepen batko.. i posle ne slagai pod ob6t znamenatel.. vie dori ne ste naqsno kakvo iskate.. :smt013
Mimka_sweet
09-07-2006, 09:42
Mrazq otvorkovci ...ama ne e lo6o da e krasavec :smt008 haha
Ами може някои и да си падат,но аз определено не мисля,че това искам от едно момче.Ами на мен ми правят впечетление свестните момчета така да се каже.Може би си искал да кажеш,че момичетата си падат по по-богати момчета,което не знам дали е така,но както казах аз не мисля,че съм от тях.
strawberry
09-07-2006, 10:01
Според мен все още е рано да търсим сериозните неща,има цял живот пред нас за сериозни работи!За мен външния вид е важен,защото никога не бих се захванала с някой който не ми е харесал отвън,а най-често свестните момчета непрвличат с външен вид :arrow: падам си по хубавите момчета(ако може да прескочим нападките) няма значение с ланец или без,но хубав това е.Сега на моите години това е важно.100 на 100 след време това вече няма да е от значение за мен,но сега е! :)
FiRe_LaDy
09-07-2006, 10:25
Ami moje bi momichetata akto men sa malko,no az nikoga ne gledam dali drehite mu sa markovi,dali ima lanec,obeca,dali seki den smenq dreshkite i si menka GSM-ite pred sedmica.Posledniq mi priqtel beshe naistina mnogo bogat.Da est parite na mama i tatko,no toi nikoga ne se e naduval.Tolkova si go obichah,che dori ne se interisuvah ot parite mu.Za markovite mu drshki i mnogoto pari razbrah ot priqtelite mu,zashtoto toi vinagi skromnichi mnogo.A za lanci da ne govorq ... i to ako go izvadqt nad teniskata kato nqkoi mangal.Predpochitam neshto sredno mejdo dvete.Da e hubavichak (ne gotin i nqkoi playboy) i da e dobrichak,mil i nejen s men.A parite nikoga ne sa me interisuvali.Nito shte go nakaram da mi kupi drehite,cigarite,grimove i drugi gluposti.ZA tova si imam roditeli.Tova che ima alchni momichenca za pari e vqrno,no kakto po gore kazaha !!!NE NI GLEDAITE KATO EDNO OBSHTO!!! [-X
do^tuk^si
09-07-2006, 12:15
Evala CSKA FOREVER!ti si pi4!
Ave ora,na vas koi vi kaza 4e az ne moga priqtelka da si otkriq 4e vzehte da mi obqsnqvate kuv trea da buda i kuv ne ?!?Vuprosa be6e dali ako mom4eto e nqkoe obiknoveno i s ni6to ne se otli4ava ot tulpata,6e ima 6ans s nqkoe,koeto i da e bilo momi4e,za6toto poznavam takiva mom4eta,i znam kvi tupi otgovori sa im davali nekvi nafukani putki,koito i az nz 6to toi se vlibva v tqh.I vednuj polu4ih edin neveroqten otgovor na vuprosa "kakvo tolkova ne mu haresva6 na mom4eto 4e ne stava puk za teb" i otgovora be6e "toi naistina e svesten,ama s nego nito moga da se izgazarq 4e e vruskar,nito 4e e mega krasiv" !Ot togava mi e qsno,4e tva "nie iskame svestni mom4eta" se e prevurnalo v kli6e,koeto vsi4ki ispolzvat bez da se use6tat kakvo govorqt! I sprete s teq "ako si smurdel nqma da si hvane6 gaje " i " i ti vse nqkoga 6e ima6 priqtelka " 6toto neznam ot kude gi polu4avate teq faksove 4e az sum ve4no sam i 4e reva 6to nqmam gaje ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! naprao 6te me ubiete s va6ite fantastiki :smt068
Квото и да говорите, че търсите добър човек, с чувство за хумор, отговорен ... вие първо го виждате. Впечатлявате се от външният му вид, от държанието и стила му. Чак след това ако ви е харесал ще поговорите и ще разкриете душевността му.
За мацките, които си падат по дебели ланци - Странни неща ги влечат. Ако кажат, че това е маркер, че момчето е материално осигурено - един познат гепи два пръстена на майка си, за да си купи ланец...
И аз си падам по големи ланци (доста по класически), но по съвсем друга причина. Никога не бих носил ланеца си над тениската, както правят масата чалгари за да си ловнат някоя бройка.
mnogo si prav Wild__Boy .
SweetHarmony
09-07-2006, 12:44
Нека да е честен и свестен .. :wink:
PLAMENKO
09-07-2006, 12:54
Са почнахте да хулите и тези с ланците ... не всички които имат "ланци" са лекета :evil:
Обиден съм Ви!!!
mar4et0o
09-07-2006, 12:56
mi nz to nali znaete liubovta e slqpa i ne zavisi ot nas
teardrop
09-07-2006, 15:05
Добре де, а защо пък като е честен, свестен, ала бала, трабвя да е грозен и хората да се плашат, като го видят. Вярно е тва, че момичетата първо виждат момчето и преценяват поведението и стила му, обаче ако е супер готин ама е с отвратително държание и се носи като царя на квартала, дали някое момиче ще го хареса? Ще го хареса ако си пада по батковците гъзари..
Никога не бих носил ланеца си над тениската, както правят масата чалгари за да си ловнат някоя бройка..
Не бъркай понятието чалгар и селянин. :mrgreen:
Tempestjuji
09-07-2006, 15:21
хаха..ми аз не бих тръгнала с ТЪП отворко, както и с честно момче и свестно,обаче да е тъпо...... :? :? най-важно е да си честен,свестен, но и умен :!:
sladka_zaika
09-07-2006, 15:58
1 точка от правилника!
Благодаря!
emi tuk ne si prav.tezi,koito spomkenava6 si imat edno ime,no az 6te si zamul4a za nego-vie se se6tate koe e.momi4etata,koito iskat seriozna vrazka i naistina da sa s nqkoi,koito si zaslujava ne gledat krasotata.moje da te privle4e i ne nqkakuv krasavec,a obiknovenno mom4e,stiga e da e 4esten i svesten.tova e moeto li4no mnenie.
Защо намесвате ланеца в тази тема?Какво общо има той със самия човек?Това,че е дно момче носи ланец не означава нищо.
само тъпите комплексарки от "Амор" и некви такива се кефят на гъзарчета с ланци и "гъзарска" походка :mrgreen:
mi az durja da e 4esten i svesten krasotata ne e mnogo ot zna4enie a puk tezi s lancite koli4kite i parite sa bezmoza4ni suzdaniqНе съм съгласна с теб.Може и така да е ама ВСИЧКИ чак айде стига.И аз съм съгласна,че красотата не е от голямо значение,но до кажеш,че тези с колите и парите са безмозъчни е супер тъпо.Какво искаш да ми кажеш,че например приятелят ти има пари и кола няма да тръгнеш с него само,защото ще е безмозъчно създание.И ми е интересно и теб ще те питам:КАКВО НАМЕСВАТЕ ЛАНЕЦА ЗА БОГА?КАКВО ОБЩО ИМА ЕДИН ЛАНЕЦ С ТОВА?
az_slunceto
09-08-2006, 07:09
az predpo4itam gotino i 4uvstvitelno mom4e,za koeto nqma da sum s nego samo zaradi parite,a zatova,4e go obi4am i nqma da sum porednata mu kurvi4ka.
Death`Whore
09-08-2006, 07:46
Zashto lyjesh? Kaza nqkolko pyti, che obojawash myje s pari.
Dead Loser
09-08-2006, 08:12
абе аз искам 4овек,който ме разбира и не е ску4ен...то ве4е външния вид не е толкова важен,ама няма да е зле ако и външния му вид е :smt007
PLAMENKO
09-08-2006, 10:15
az predpo4itam gotino i 4uvstvitelno mom4e,za koeto nqma da sum s nego samo zaradi parite,a zatova,4e go obi4am i nqma da sum porednata mu kurvi4ka.
хаха нали каза че лошите момчета са супер готини.....
ДАГНОЗА- раздвоение на личността! ](*,)
Нека да е честен и свестен .. :wink: O:)
lunnoto_momi4e
09-08-2006, 11:00
abe nai-dobre e da si hem gotin,hem svesten,ama takava kombinaciq ve4e mai e nevazmojno,no ima i takiva.Moito mom4e e to4no takova!
Момичетата искат свестен красавец. Факт.
Всяко момиче търси перфектния. И си знае, че няма да го намери, щото рицари не останаха...
1 точка от правилника!
Благодаря!
zna4i ti kazvash 4e momi4etata si padat po takiva s lanci i praznoglavi,no q se zamisli ti kato vidish nqkva rusa napravena madama s edin ton grim sigorno izobshto ne ti haresva i nikoga nqma da iskash da tragnesh s neq.haha
az_slunceto
09-08-2006, 11:48
taka e no i da imat pone malko ukul v glavata :-D
... и изобщо има ли смисъл да си свястно момче,когато гърлите си падат по тъпи отворковци с ланци на вратовете,които всщност в главите са лекета,
По тъпите отворковци си падат тъпи гърли. А дори и ситуацията да е "хубавите ябълки ги ядат прасетата", значи пак нещо куца.
но за женските това няма значение?
Всяко момиче си е само за себе си. Не може да се каже, че всички момичета харесват "еди какви си" момчета. И съответно за някого това няма да е важно, но за друг ще е наистина от значение.
Gravity^of^love
09-08-2006, 16:23
скив са..може най готиния да си пада по мене и да иска да е с мене ама като ми извади мега селския акцент и направо испадам в транс..да не говорим че "умните" сладури 5 приказки не могат да кажат примерно на тема музика или нещо от сорта различно от жени (абе и там незнам колко са компетентни), футбол и пиене...е sorry батка ама такаж не искам..за такива младежи са родени блондинките (нищо лично) ....аз харесвам повече по нормалните момчета..в смисал не някое тузарско детенце..ами по скоро някои що годе интелигентен с чувство за хумор дето да не мисли постоянно как и каде да ме опъне (sorry за израза)..:)
rali4ka91
09-08-2006, 16:28
По тези с ланците си падат все още не особено осъзнатите момиченца.. Ако си търсиш жена, която наистина знае какво иска от живота повярвай ми тя ще оцени качесвата ти..
Това е много вярно!Аз лично също гледам да е умен и забавен и да се чувствам добре с него...не е важно дали изглежда като Брад Пит... O:) O:) O:)
JORJIQ_*_#_*
09-08-2006, 16:37
Ланците за мене са голяма селяния! * Естествено, че бих избрала някой умен и забавен пред празноглав красавец, с който бих умряла от скука като няма за какво да си говорим! А и 1 готино по характер момче, което харесваш ти става симпатично и на външен вид, дори и да не е някъв секссимвол!
айде,айде... "да е умен и забавен"... Ще не си признаете,че първо гледате външния вид? :lol: Ако ще най-забавния и умния да е,ако не ви харесва като външност никога няма да тръгнете с него. Най-много просто приятели да си останете :mrgreen:
GLeZoRanA
09-08-2006, 20:17
Huh az si priznavam ! :mrgreen: Taka da vidim znachi trqbva da e s dobyr vynshen vid , zabaven , umen da razbira ot nameci :) I da imame shto gode obshti interesi , aaaaa i da e chesten ! :mrgreen: ... :smt017
emociika:)
09-08-2006, 20:49
Харесвам не красивите момчета, а момчетата с чар! И естествено да е свестен и да има поне малко мозък/ за предпочитане с повечко/. Мм не понасям тез които се смятат за голямата работа. Смешни са ми. И не харесвам ланци и момчета с ланци. Приятелят ми искаше да си зема и мислих дали да не му купя за рожденния ден, но му взех гривна и сега съм много доволна.
Отворковците ги харесват отворките дето не знаят кво искат или знаят, че искат да са с някой само за кефа.
kopele 6ibanite kurvi iskat samo pari i da ti e debel portfeila taka4e ne badete naivni i se hvanete na rabota i tova 6te e nqma faida da si svesten v tezi vremena
AngelInBlack
09-08-2006, 20:54
А бе не знам,обаче нямам навика да харесвам така наречените "красавци".Просто не се е случвало да се загледам по някой типичен красавец.Може би съм малко откачена,обаче предпочитам,не толкова красиви момчета,с които мога да водя смислени разговори отколкото гъзари с перфектна прическа и без капка мозък.В една връзка е изключително важно общуването.За какво ми е някой,който не споделя интересите ми и се фука наляво надясно с момичетата,които е (да го кажа по-смекчено)прелъстил.
malka_kukla
09-09-2006, 20:21
emi zavisi kvo e momi4eto.ima mnogo razli4ni mneniq po tazi tema.az li4no predpo4itam purviq vid.
Bonbonenata
09-09-2006, 20:38
Всеки човек (мъж или жена) е уникален сам по себе си. Със собствени чувства, интереси, мнения, симпатии. Естествено има типажи, но няма да се спирам на тях. Само ще кажа, че безмозъчните красавци стават за мимолетна връзка. И май само за това. Напълно възможно е да се съберат в едно приличен външен вид с приличен умствен багаж. Двете категории "красив, но тъп" и "умен, но задръстен" ме вбесяват, защото са измислица. И няма значение какъв си - важни са чувствата.
Не мога да кажа момичетата кой тип момчета харесват но има достатачно момичета които да не се интересуват само от това дали момчето е някой красавец с готина прическа и с ланец.Повечето просто искат някой с приемвлив външен вид с чувство за хумор и да се отнася с тях дорбе и да ги обича.
macy_day_parade
09-10-2006, 08:26
2 в 1 ми звучи добре :!: :wink:
za jalost 2 v 1 e izklu4itela rqdkost... :cry:
ssiimmoonna
09-10-2006, 08:34
KOITO TE E NAKARAL DA MISLI6 TAKA TE E VKARAL V EGATI FILMA.TOVA IZOB6TO NE E VQRNO AMA IZOB6TO MOMI4ETATA ISKAT DA GI UVAJAVAT OBI4AT A NE NQKUV MI=UNIO DA SE DURJI S TQH KATO S OVCE.MN GRE6NO E DA SI MISLI6 4E TRQBVA DA STANE6 NQKUV IZROD SAMO ZA DA TE HARESA NQKOE MOMI4E NEDEI DA SI PROVALQ6 6ANSOVETE S DRUGITE KOITO TE HARESVAT TAKUV KAKUVTO SI[/u]
Cruel_girl
09-10-2006, 10:32
Pfffffffff! :lol:
Lele,az ne sam po ubidite,tai 4e 6te sam maksimalno "nejna" s tapaka,koito e napisal podobno glupavo ne6to!Qvno tozi 4ovek ne vijda po-dale4e ot nosa si.Vij "umniko",moje da ima momi4eta,koito gi interesuvat samo pari4kite,no ne vsi4ki sa takiva.Nie momi4etata sme kato paket4e semki-vkusni sa,no vinagi moje6 da popadne6 na nqkoq izgnila!
Tai 4e ne si pravi kraini izvodi i ne si misli,4e vsi4ki sme ednakvi! =;
.Nie momi4etata sme kato paket4e semki-vkusni sa,no vinagi moje6 da popadne6 na nqkoq izgnila!
По скоро сте като пакетче носни кърпички - сменяш, сменяш ама тук таме някоя дето много са си духали носа в нея. :smt005
jadna_za_lubov
09-10-2006, 12:51
Hm.......za kvo sichki haresvat takiva mom4eta...ne ne lyjesh se ne etaka.....az primerno haresvam g/d hubavi momcheta s detski akyl :P ;-)
GLeZoRanA
09-10-2006, 13:46
Hm.......za kvo sichki haresvat takiva mom4eta...ne ne lyjesh se ne etaka.....az primerno haresvam g/d hubavi momcheta s detski akyl :P ;-) хахаха , за да сте си лика прелика нали :smt005 Аз пак казвам пък искам всичко :smt005 :smt019 :smt005
lady_bird
09-10-2006, 14:10
ako e 4esten i svesten-tova e idealnata kombinaciq,no ako bude ihubav 6te e o6te po-dobre,no predi vsi4ko da dobur 4ovek,ostanaloto sa dopulneniq. ili pone e taka spored men. nai-vajna e duhovnata krasota,no ako i fizi4eski vuprosnoto mom4e me privli4a 6te e 4udesno.
lady_bird
09-10-2006, 14:12
Не мога да кажа момичетата кой тип момчета харесват но има достатачно момичета които да не се интересуват само от това дали момчето е някой красавец с готина прическа и с ланец.Повечето просто искат някой с приемвлив външен вид с чувство за хумор и да се отнася с тях дорбе и да ги обича.nqma kak da ne se suglasq s eb,prosto si prav! tova e nai-vajnoto.
{sweet4e}
09-10-2006, 14:35
Еми аз честно ама много честно....ми аз не мога да се влюбя в едно момче което е свестно,но не ме привлича.Ако кажа че искам само свестни ще излъжа,но до една степен.Абе много пъти съм си задавала този въпрос и не мога да си кривя душата.Но да не забравяме,че има хубави и свестни момчета.Но мисля,че момчетата "стават" по-честни когато наистина се влюбят в едно момиче.[/u]
az sum mom4e.spored men na vsi4ki momi4eta i em mn po-zabavno da ima koy da gi zabavlqva a tiq s lancite 6e se natiskat nqakolko pati i 6e im pisne :-({|= no pak i te iskat da gi privli4at tva ve4e e ot vkusa no ima mom4eta koito sa gotini svestni i krasivi
Reich_06
09-10-2006, 16:37
izklu4itelno tupo e da slagate vs momi4eta pod ob6t znamenatel!!!li4no az ne haresvam i nikoga ne sum haresvala mom4eta s lanci koito samo se pravqt na tejkari!vsi4kite mi priqtelki su6to ne haresvat takuv tip!taka 4e spored men takiva momi4eta sa rqdkost!
NAI TUPOTO V TEMATA-->ima tolkova takiva temi ot strana na momi4etata i mom4etata...horata postoqnno ot tova se oplakvat!hora oredete si sre6ta s nqkoi ot foruma za da si razre6ite vzaimno problemite! ](*,) ](*,) ](*,) :shock: :shock: :shock: :shock: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Davidoff
09-11-2006, 00:39
kompleksi i zavist
tva e mnooooogo tupa tema!AMA MNOGO! mnogo qsno 4e si4ki momi4eta ot foruma 6te kajat"estestveno 4e az sum ot purviq tip ne haresvam lanci"oba4e pone 50%ot momi4etataTO4NO TAKIVA MOM4ETA HARESVAT!PRAZNOGLAVI IDIOTI! ima toooolkova takiva temi...tooolkova hora se oplakvat ot tova..momi4etata ne gi haresvali, haresvali guzari ,mom4etata ne gi karesvali haresvali kukli4ki bez mozuk!mameto mi kazva6e edna pogovorka kato bqh malka : koito go pravi,na sebesi go pravi...ako ni6to ne napravite po vuprosa s gajetata,demek ne deistvate NQMA DA STANE OT SAMOSEBE SI! :shock: :shock: :shock:
sexy_monitata
09-12-2006, 00:10
za men edno mom4e trqbva da ima parvo mozuk v glavata si za kakvomi e da haresvam napr.edna 4erypka-edna vun6nost a vsa6nost kakvo edin tupak!nito me vulnova kollko lanci 6te si sloji nito kolko 6te se naki4i ili kolko pari ima vajnoto e tova koeto e vsa6nost toi kato 4ovek i moje da ne izglejda perfekten ,no po-dobre taka ama s mozak a ne ......
Bisollini
09-12-2006, 00:30
Edin 2 na 2 s s dulboki jobove i blestq6ti koli i 20 godini po-vuzrasten nai malko. ako puk ima i brak 4udesno
malko mace
09-12-2006, 15:21
Мили мои,наивни моми4ета!Няма ве4е умни и забавни мом4ета-те не са из4езващ вид,а просто ве4е са из4езнали,така 4е спрете да ги търсите-останали са само празноглави красавци и празноглави грозници-не знам за вас,но ако трябва да избирам-не дай си Боже,бих избрала ...нео4аквано,но да,все пак вярно-втория вид,защото поне останалите жадни за мъжка плът женски индивиди няма да се избият помежду си и да убият и мен за сладурът,непроумяващ нищи4ко!От втория вид оба4е,виж,има в изобилие,и никой няма да се бие,защото навсякъде има малоумни грозници,тях никой не ги ще(освен мен,разбира се! :lol: :wink: ). :smt005
morsheeba
09-12-2006, 16:12
e dobre za6to trqbva da ima samo dve kategorii!tupi i hubavi i grozni i umni ne moje li da ima nqkakuv balans!6tom si umen i svesten kakto tvurdi6 za6to ne se pogriji6 malko za tva koeto prirodata ne ti e dala!mislq 4e edno mom4e vinagi trqbva da izglejda dobre !razbira se na samo tva da mu e v glavata no da se poglejda otvreme navreme!kvo iska6 da mi kaje6 4e ti si pada6 po 100 kilogramovi macki s mazni pupki i mustaci?6tom iziskva6 ot jenite trqbva i ti da dava6 ne moje samo nie momi4etata da se kontim za da vi se haresame a vie ni6to da ne praite! ne e 4esno!a i ne e nujno da nosi6 nekuv debel lanec moje6 prosto da se obli4a6 s vkus i da se pogriji6 malko za figurata!ne e nujno da si krasavec !moe6 prosto da si veselqk az po takiva si padam!
е рядкост са, но ги има
http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/e025.gif
sladkoto_neli
09-12-2006, 19:21
определено честен и свестен.писнало ми е от някви отворкивци дето ти говорят некви мили думички а в същото време се чудят как да те вкарат в леглото си.има и някой свесни и готини но наистина са рядкост.
честен-и-свестен-мн-ясно..но-такива-има-ли--Не ! темата-е-тъпа-излишна-даа-се-коментира.
kalpazanka
08-27-2011, 07:52
Старо...